Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ליאנה 2002, לאחרונה יש לי נזילת שמן קטנה מהפילטר(מקורי) והשמן שאני משתמש הוא מוביל1. אמרו לי שהנזילה כנראה בגלל שלא ניקיתי מספיק טוב את איזור הפילטר כשהחלפתי אותו(עושה טיפולים לבד). השאלה היא האם אפשר להוסיף שמן ליקוי מולי זהב מאותה צמיגות כי נגמר לי המוביל(4 ליטר) או שעדיף לקנות גלון חדש של מוביל.

כמן כן בעתיד אני מחפש אלטרנתיבה טובה למוביל1 רק שיהיה 5 ליטר מה תמליצו?

תודה רבה.

פורסם

אני כמעט בטוח שניתן לערבב כמעט כל שמן עם שמנים אחרים מאותה צמיגות, בכל מקרה זה אמור להיות מצויין ע"פ האריזה.

אני אישית משתמש בלקווי מולי, אבל במקרה הזה אני הייתי מעדיף מובייל 1

בברכה ליאור.

פורסם

יש בפורום אין סוף המלצות לא לערבב סוגים שונים של שמן, גם אם הם באותה הצמיגות, בגלל תוספים שונים.

ליקווי מולי זהב, למיטב ידיעתי, שמן מתוסף.

לא הייתי מוסיף אותו למוביל1.

לעתיד - באוטו דיפו התחילו לשווק שמנים של RHEINOL. זה שמן תוצרת גרמניה, לא יקר, במיכל של 5 ליטר.

ברכב שלי אני ממלא את שמן שלהם כבר 3 שנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם באריזה של השמן מצויין כי ניתן לערבב עם שמנים אחרים, למה אתה חושב שזה לא בריא?

אני חושב שהם בדקו את ההשפעה הזו לפני שרשמו את ההוראה כי אחרת אם יגרם נזק תוכל לתבוע אותם.

אבל זו רק דעתי.

בברכה ליאור.

פורסם

לא זכור לי שהיה כתוב משו על עירבוב שמנים...מצד שני במים ירוקים תמיד כתוב לא לערבב חברות שונות.

לגבי REHINOL זה שמן טוב?

ומה עם CASTROL VALVOLINE?

תודה.

פורסם

גם שמנים טובים, אבל יותר יקרים, VALVOLINE בטוח משמעותית יותר יקר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

VALVOVINE DURABLEND זה שמן מעולה, השתמשתי בו ברכב הקודם שלי - רנו קנגו DCI.

RHEINOL באותה הצמיגות באוטו דיפו עולה פחות מ 100 ש"ח ל 5 ליטר.

http://www.swdrheinol.com/

• תוכן חדש...