Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני / מיני עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה עבור רכב מיני או סופר מיני חדש או יד ראשונה עם 0 ק"מ עד 80K וכמה שפחות יותר טוב.

הפרמטרים הם: צריכת דלק נמוכה כמה שניתן, שתחזיק כמה שיותר שנים בלי יותר מידי תקלות ואם אפשר דעה כללית ממישהו שנסע באחת מהמכוניות האלו.

אופציות שעלו:

1. אופל קורסה 3 דלתות 69,990 ש"ח (במקום 75,000 ש"ח)

2. פגו 107 1.0 ידני 65,490 ש"ח

3. סיטרואן C1 ידני 1.0 62,490 ש"ח

4. פיאט קובו 1.4 ידני 80,000 ש"ח (יש מבצע במקום 87,000 ש"ח)

5. פיג'ו 206+ 1.4 70,490 ש"ח

למס' דגמים ברשימה כמו פגו 107 יש דגם עם גיר רובוטי, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק בקצרה ? האם זה מתאים לאנשים בעלי רישיון לאוטומט בלבד ? או שזה מוגדר כידני ? מה ההבדל בנהיגה ? ייתרונות / חסרונות ...

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

פיג'ו 206+ אל תקנה מהחברה כי איבוד הערך שלו בשוק הוא עצום, לכן כדאי לך לקנות ישירות מיד 2, יש מספיק מבחר

107/C1 - מכונית עירונית מצויינת, רק לא בגיר הרובוטי, הוא מעצבן וזולל יותר דלק מהידני, ידני עושה 1:18 מדוד

פיאט קובו - נראה טוב בתור רכב עבודה לא בשביל לקחת מישהי לדייט, כאילו זה רכב שמשמש לעבודה בעיקר, לא הבנתי איך הוא נכנס לרשימה מלבד חיסכון בדלק

הקורסה לעומת זאת מציעה חבילה נאה יותר תמורה הכסף, ייתכן וזו אולי תהיה בחירה טובה יותר, אין לי שום מידע שאני יכול לומר לך עליה מלבד זה שהיא נראית הכי טוב מבין כולם לדעתי.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

פ'גו 206+ השאלה באיזה מצב הרכב ? האם ניתן למצוא רכבים שלא נסעו יותר מידי ?

פיאט קובו, משום מה הוא נראה לי מאוד נוח ומרווח.

תודה רבה על העזרה

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

גיר רובוטי ב-107 קופצני בין ראשון לשני, ובין שני לשלישי, נכון שהוא מעצבן, אבל אפשר לחיות עם זה. הוא בעצם גיר אוטומטי בתפעול שלו, לכן מתאים לרשיון אוטומטי.

צריכת דלק שלו גם בסביבות 1:18 - בגדול לא פחות טובה מהגרסה הידנית.

פורסם
פ'גו 206+ השאלה באיזה מצב הרכב ? האם ניתן למצוא רכבים שלא נסעו יותר מידי ?

פיאט קובו, משום מה הוא נראה לי מאוד נוח ומרווח.

תודה רבה על העזרה

הרכב נמכר בארץ כשנה וחצי בערך, אני מאמין שתוכל למצוא רכב במצב מצויין יחסית למחיר.

תיכנס ליד2 ואתה תופתע ממצב הרכבים והמחיר.

Polo 2012

פורסם

הקובו הולכת מאוד טוב באיטליה,תא מטען הכי שימושי בין כול הסופר מיני,אך היא לא הכי חסכונית,אם מה שהכי חשוב לך זה צריכת דלק הC1 תענה על הדרישה שלך.

בעיר הגיר קצת מתבלבל בין ראשון לשני,אך אפשר ללמוד או לעבוד למצב שאתה מעביר הילוכים,הכול מתבצע אוטומטי,אתה מזיז את מוט ההילוכים קדימה או אחורה וזהו,ללא מצמד.

שים לב שנמכרת הפנדה הדור קודם ב58 ואולי ינתנו לך עוד נחה כי הם רוצים לחסל את המלאי של הדגם,החיסרון שלה הוא 2 כריות אוויר,אך היא נוחה מהC1/107,תא מטען גדול יותר ויש לה 4 צילנדרים שכך שאין ויברציות בהילוך סרק.

כמו כן אתה יכול רכוש רכבי סופר מיני כזה תקציב הייתי בודק את ה פיאסטה או היונדאי I20 שעולות חדשות כ 75,אבל הם לא חסכונית כמו המיני,אבל שוב במידה וזה מה שכי חשוב לך.

אם שים לב שיש הבדל כמעט 20K! בין הI20 לבין הפנדה דור קודם למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקובו הולכת מאוד טוב באיטליה,תא מטען הכי שימושי בין כול הסופר מיני,אך היא לא הכי חסכונית,אם מה שהכי חשוב לך זה צריכת דלק הC1 תענה על הדרישה שלך.

בעיר הגיר קצת מתבלבל בין ראשון לשני,אך אפשר ללמוד או לעבוד למצב שאתה מעביר הילוכים,הכול מתבצע אוטומטי,אתה מזיז את מוט ההילוכים קדימה או אחורה וזהו,ללא מצמד.

שים לב שנמכרת הפנדה הדור קודם ב58 ואולי ינתנו לך עוד נחה כי הם רוצים לחסל את המלאי של הדגם,החיסרון שלה הוא 2 כריות אוויר,אך היא נוחה מהC1/107,תא מטען גדול יותר ויש לה 4 צילנדרים שכך שאין ויברציות בהילוך סרק.

כמו כן אתה יכול רכוש רכבי סופר מיני כזה תקציב הייתי בודק את ה פיאסטה או היונדאי I20 שעולות חדשות כ 75,אבל הם לא חסכונית כמו המיני,אבל שוב במידה וזה מה שכי חשוב לך.

אם שים לב שיש הבדל כמעט 20K! בין הI20 לבין הפנדה דור קודם למשל.

ספק אם יתנו לו עוד הנחה על הפנדה הישנה. הכוונה היא להמשיך למכור אותה, כנראה עוד לא מעט זמן...חזרתי מאיטליה וראיתי גם שם שהיא משווקת במקביל לחדשה (כולל במגזינים מקומיים) עד להודעה חדשה, כנ"ל אגב לגבי הלנצ'יה אפסילון הקודמת (שלא יובאה לארץ).

• תוכן חדש...