Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לקרוא את חוות דעתכם על רכישת רכב דיזל/בנזין יחסית חדש (2010-2011).

שאלתי כבר בפורום הזה באופן פרטני אך עדיין לא קיבלתי את התמונה המלאה; אני מתלבט ומדובר ברכישה משמעותית עבורי אז אני רוצה לקבל כמה שיותר מידע...

הנסועה שנתית שלי כ-27,000 ק"מ

המסלול - מרכז - ירושלים, כביש אחד. עליות פקקים וכו'.

הרכב הנוכחי - סיוויק 2008 עם נסועה של 116000

המטרה - רכב חדש יותר באותה רמה (לא מיני) שיצמצם את ההוצאות החודשיות והשוטפות (קרי רכב עם הוצאות טיפולים,דלק נמוכות יותר - אל מול ירידת ערך...)

תודה רבה.

פורסם

במיוחד בנסיעה בינעירונית כמו שלך

רק דיזל

החלפתי מאזדה 5 בטוראן וזה תענוג,

בפעם האחרונה יצא 16.7 ק"מ לליטר

אבל עזוב תיכף יספרו לך שהאחזקה יותר יקרה , ורק מעל XXX ק"מ זה כדאי

עזוב זה לא בשבילך כי אנחנו צודקים, באירופה 55 אחוז ממה שנמכר זה רק דיזל אבל האירופים אידיוטים.

גם אני אידיוט אבל משלם פחות.

פורסם

כבר שאלת בעבר- וכבר כתבתי לך - הונדה סיוויק הברידית משומשת - תתאים לך בול. בפרופיל השימוש שלך פריוס פחות תשתלם אך גם תביא לחסכון גדול בהוצאות.

דיזלים משומשים מהשנים האחרונות כמעט לא קיימים בשוק.

אתה יכול לרכוש רנו פלואנס דיזל חדשה או סיטרואן C4 רובוטית, גם קיה סול דיזל אולי תתאים.

לו אני במצבך הייתי הולך על סיוויק הברידית, ישנן כמה יחידות כאלה למכירה ב"אוטוסנטר" ואלי יסכימו לעשות טרייד אין על ההונדה שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דיזל משומש מהשנים 2010-2011 זה רעיון טוב על הנייר, פחות טוב בפועל. כמעט ואין דיזלים כאלו במצב טוב בשוק ומה שיש עם קילומטראז' יחסית גבוה. עלויות הטיפולים כמעט זהות, למעט תיקונים גדולים שעלולים להיות יקרים יותר אבל אם הרכב חדש יחסית אתה לא אמור להיתקל בהם.

ירידת ערך, ברכב שנוסע כ-30 אלף קילומטרים בשנה, בכל מקרה תהיה גבוהה.

אני הייתי ממליץ לך להגמיש קצת את התקציב ולקנות רנו פלואנס דיזל חדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לנוכח הנסועה השנתית שלך ללא ספק דיזל היא הבחירה הנכונה.

נניח שליטר בנזין וליטר סולר נמכרים באותו מחיר, בשביל הדוגמה: 8 שקלים חדשים.

אתה נוסע ברכב בנזין שהצריכה הממוצעת שלו היא 1:13, נניח.

27,000/13 = כמעט 2100 ליטרים של דלק. זה יוצא קרוב ל17 אלף ש"ח דלק.

עכשיו ניקח דוגמה של רכב דיזל, שהצריכה הממוצעת שלו היא 1:16 נניח, כמו פלואנס דיזל.

27,000/16 = כמעט 1700 ליטרים של דלק, יוצא 13.5 אלף ש"ח.

רק על הדלק אתה תחסוך כמה אלפי שקלים טובים, כי הרי עד כמה שזכור לי סולר זול יותר, ועם פלואנס דיזל אפשר גם להוציא צריכה טובה יותר עם נהיגה נכונה.

תחזוקה בדיזל תהיה יקרה מעט יותר, אך דיזל יותר מתאים לנסועה השנתית שלך, כי יחסוך לך בהוצאות הדלק והוא מנוע אמין יותר ועמיד יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...