Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש המלצה ל) חמאה טובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין, אין לי סיכוי לעקור מהשורש את הטעות הנפוצה הזאת לגבי לורפאק...

אז ככה:

יש 2 סוגים עיקריים של לורפאק:

1. ממרח המכיל שמן וחמאה.

2. חמאה נטו 100%.

נא לא לבלבל בין השניים.

החמאה של לורפאק (הולנד) דווקא בסדר גמור, בערך ברמה של ה-president הצרפתי.

בזמנו מצאתי אצל "באשר גבינות" בירושלים כמה חמאות צרפתיות מעולות מנורמנדי במחיר מופקע

(20-40 ש"ח לחבילה של 200-250 גרם). כמה מהן היו מ-ע-ו-ל-ו-ת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין, אין לי סיכוי לעקור מהשורש את הטעות הנפוצה הזאת לגבי לורפאק...

אז ככה:

יש 2 סוגים עיקריים של לורפאק:

1. ממרח המכיל שמן וחמאה.

2. חמאה נטו 100%.

נא לא לבלבל בין השניים.

החמאה של לורפאק (הולנד) דווקא בסדר גמור, בערך ברמה של ה-president הצרפתי.

בזמנו מצאתי אצל "באשר גבינות" בירושלים כמה חמאות צרפתיות מעולות מנורמנדי במחיר מופקע

(20-40 ש"ח לחבילה של 200-250 גרם). כמה מהן היו מ-ע-ו-ל-ו-ת.

בדבר אחד צדקת :- לורפק היא ברמת פרזידנט - שתיהן חמאות מטוסים ומלונות הכי פשוטות.

ובדבר שני לא :- מה ללורפק ולהולנד ? זאת חברה דנית . איפה באמת עשו את החמאה קשה לדעת. יכול להיות אוקראינה/מולדובה...

פורסם

לא יודע מאיפה התפלק לי הולנד :?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאד אוהב חמאה אבל שונא לחכות שתתרכך אחרי שיצאה מהמקרר כדי שיהיה אפשרי למרוח בכיף ובנדיבות ולכן אני קונה חמאה רכה של elle&vire מתוצרת צרפת.

מדובר בחמאה אמיתית כלומר עשויה רק משומן חלב (80 אחוז) טעימה ולא מאד יקרה. ניתן להשיג בכל סופרמרקט, אני אוהב אותה במליחות עדינה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פתחתי את המקרר לראות איזה חמאה יש לי...

Sweet cream butter

ומתחת כתוב salted

חמאה מצויינת, ולא מוכרים אותה בארץ.

גברת, חמאה זה לא תמצאי בשום מקום!

מהרגע שראיתי את הכותרת חיכיתי להזדמנות:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני מאד אוהב חמאה אבל שונא לחכות שתתרכך אחרי שיצאה מהמקרר כדי שיהיה אפשרי למרוח בכיף ובנדיבות ולכן אני קונה חמאה רכה של elle&vire מתוצרת צרפת.

מדובר בחמאה אמיתית כלומר עשויה רק משומן חלב (80 אחוז) טעימה ולא מאד יקרה. ניתן להשיג בכל סופרמרקט, אני אוהב אותה במליחות עדינה.

איך אמיתית אם לא 100%?

פורסם

אחוז השומן בחמאה מקורית אורגינל 100% אמור להיות בסביבות ה-80%.

פורסם

... ותגלה שזאת בדיוק אותה חמאה מתוצרת ישראלית עלומה

הנמכרת באזור הגבינות בסופר, איפה שהקופאית הרוסיה החמוצה.

"כמה לחתוך, אדוני???"

לא מציאה, לצערי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בחיפושיי אחר נקניקים איכותיים, מצאתי לכם (באותו מקום, שמוכר גם יינות וגבינות בין השאר) חמאה (שעל פניו נראית איכותית, לא יצא לי לנסות).

http://www.gourmet-shop.co.il/76225/cheese

(בתחתית העמוד) -

חמאה דה שירה - beurre d' Echire

"מלכת החמאות של צרפת". חמאה שמגיעה משירה, כפר קטן בצרפת. החמאה דה שירה צהובה, רכה למדי ועדינה, מעט מלוחה ומזכירה בטעמה אגוזים. החמאה מגיעה לארץ בדליים מעץ ונמכרת על פי משקל. יצור החמאה נעשה בפיקוח של A.O.C הארגון שאחראי על איכות מוצרי החלב בצרפת.

7.jpg

תהנו :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...