Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין איך יכול להיות שאם הדברים הבאים ברורים לך:

ברור לי, שלנו, הציבור, לא מוצגת התמונה השלמה וחסרים לנו המון פרטים.

ברור לי גם, שכל תגובה שלי ושל אחרים פה בשרשור, זו תגובה של הדיוט

אתה יוצא עם המסקנה הזו:

ובכל זאת, יש כאן פאשלה רצינית, פאשלה שעלולה להיות בעלת תוצאות אחרות בפעם הבאה.

אני חושב שאיפה שאין לך מושג, אתה לא יכול להסיק מסקנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מעודכן מאז שהייתי ביב"א 511 כשהיתה בג'בל אום מרג'ום מעל בח"א 3 אבל לי לא נראה. שום תחתונים למטה.

היב"א במצפה ובצפת רואות כל ציפור בטורקיה ובאיטליה.

"החלטות מבצעיות". מתי ,איך ואיפה להפיל.

פורסם

לעיתים, ממבחן התוצאה, ניתן להסיק מסקנות.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
אני לא מעודכן מאז שהייתי ביב"א 511 כשהיתה בג'בל אום מרג'ום מעל בח"א 3 אבל לי לא נראה. שום תחתונים למטה.

היב"א במצפה ובצפת רואות כל ציפור בטורקיה ובאיטליה.

"החלטות מבצעיות". מתי ,איך ואיפה להפיל.

אתה צודק לגבי יכולת התצפית, רק שההיגיון הבריא אומר שאם אותו מזל״ט זוהה עוד כשהיה בצפון הארץ, איך יתכן שהמיירט מבסיס רמון?

יש מספיק טייסות בצפון ומרכז הארץ שיכלו לעקוב אחריו וליירט אותו, עצם השימוש בטייסת כל כך דרומית מוכיחה שמשהו ככל הנראה לא פעל כשורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מבלי להכנס לפרטים ולהעברת ביקורת בנוגע לתפעול המקרה הזה, עצם העובדה שכלי טייס מבלה זמן רב כל כך מעל נקודות אסטרטגיות ובוחן כל פיפס ממערך ההגנה שלנו הוא ביזיון אחד גדול, ובהחלט תפסו אותנו עם התחתונים למטה.

פורסם

לחלק גדול מהמגיבים פה אין מושג ולו קלוש על משמעות של ירוט אוירי, אין מושג קלוש על רמת המודיעין אשר ניתנת להשגה בעוד הכלי העוין באויר, ועל הרצון להפיל את הכלי ביבשה בשטח ריק מאוכלוסיה על מנת לאסוף את השברים שמהם ניתן ללמוד הרבה על הכלי ועל כוונת המשלחים שלו.

בקיצור , קצת שקט לא יזיק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אפשרויות:

1. צריך לנצל את התקציב המנופח של ח"א בכדי שבשנה הבאה הפקידים של האוצר לא יקצצו בתקציב שלא מומש.

2. או שחיל האוויר מקבל תוספת כספית לתקציב על כול המראה מבצעית

איזה כייף לי :)

פורסם
מבלי להכנס לפרטים ולהעברת ביקורת בנוגע לתפעול המקרה הזה, עצם העובדה שכלי טייס מבלה זמן רב כל כך מעל נקודות אסטרטגיות ובוחן כל פיפס ממערך ההגנה שלנו הוא ביזיון אחד גדול, ובהחלט תפסו אותנו עם התחתונים למטה.

כמו שאני חושב בדיוק !

אף אחד לא יודה,אבל כן,עשינו ת'פדיחה.

פורסם
נאוטילוס אהובתי, מדוע קטפו אותך בדמי ימיך?....:bigcry:

למערכת הנאוטילוס (יירוט ע"י לייזר רב עוצמה) יש הרבה יותר חסרונות ממה שאתה חושב, לעניות דעתי, טוב שלא השקיעו בה.

חג שמח.

נראה לי שצריך לצרף את השרשור לזה שעוסק ב-Better Place - על השקעה גדולה בטכנולוגיות כושלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאז "המצב" החדש בסוריה, ישראל הולכת על ביצים בשביל לא להיות אחראית להתפתחות כל שהיא.

פתאום הבוקר דופקים מטסי ראווה בדרום לבנון?

מטוסי חיל האוויר חגים בשמי דרום לבנון

נראה כמו מטס "תחזיקו אותי" שאחרי הפאדיחה.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
מדוע לדעתך נאוטילוס היא טכנולוגיה כושלת?

גם המכונית של BP לא כושלת וגם לא תחנות ההחלפה. אבל התפיסה הכוללת לא פועלת. לנאוטילוס יש מגבלות קשות. למשל חשוב על מזג אויר חורפי או סתם ערפל שיפזר את קרן הלייזר, לא משהו חריג - והמערכת לא שוה את ערך הנייר של ספר ההוראות. או צריכת החשמל העצומה הדרושה לייצור קרן הלייזר. מתבר כי קשה מאוד לתרגם את "קרני המוות" מסרטי שנות ה-60 למשהו מעשי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...