Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, הפטריוט במקור מערכת הגנה נגד מטוסים, במלחמת המפרץ המערכת שינתה ייעוד כדי להשמיד סקאדים, שאת זה היא עשתה בהצלחה יתרה.

:roll:

מאז היא עברה הרבה גילגולים ושיפורים כדי להתאים אותה יותר ליירוט טילים אבל מאז שהחץ הפך לטיל מבצעי ויש מספר סוללות, הפטריוט חוזר לייעוד המקורי כטיל נגד מטוסים, תוספת מבורכת לטילי ההוק הוותיקים, וכן לשמש כשכבה נוספת בהגנה מפני טילים (חץ מיירט מחוץ ובתוך האטמוספירה, פטריוט מיירט בתוך האטמוספירה וכשכבה שלישית יש גם את כיפת ברזל ליירוט בגובה נמוך שאומנם מסוכן בטיל גדול כמו סקאד, אבל עדיף יירוט בגובה 50 או 100 מ' מאשר פגיעה ישירה).

בגדול, מערכת החץ הינה המערכת הייעודית הראשונה בעולם שנבנתה מראש כמערכת יירוט טילים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמה תגובות על מקרה שעליו אין לאחד מאיתנו מידע אמיתי.

מאיפה אתם יודעים כמה זמן הוא היה בשמי הארץ?

מאיפה אתם יודעים מה המטרה של הירוט המאוחר אם היה?

מאיפה יש לכם מושג מה מסלול הטיסה שלו? ע"פ הערכות של כתבי ידיעות אחרונות?

זה מזכיר את הדיון לגבי תקיפה באיראן, כל הטוקבקיסטים המומחים למלחמה משפריצים מידע שאין לו בסיס.

פורסם

אנחנו לא חיים לפני 70 שנה, המידע קיים ונגיש לכל אחד, לא צריך לפתור כל דבר ב״התקשורת משקרת״.

אחת ממטרותיה של התקשורת היא לבקר ואין בכך דבר רע.

לגבי מסלול הטיסה, מזל״ט יצא מלבנון, אותר עם כניסתו מכיוון הים התיכון ויורט רק בדרום הארץ, לא צריך להיות גאון כדי לדעת את המסלול (מה גם שגורמים צבאיים כבר זרקו באויר את חלק מהמקומות בהם ביקר) וכמה זמן נמשך מסלול כזה.

לא צריך כל הזמן לטמון את הראש באדמה ולהגיד שכולם לא יודעים כלום.

יש סיבה לכך שמאז אותו אירוע על כל שקית שמתעופפת באויר מזניקים מטוסים.

פורסם

אני לא חושב ככה. דעתי היא שפשוט כלי התקשורת החליטו שהם מסקרים יותר אירועים כאלה בימים האחרונים כי זה יוצר אקשן אחרי התקרית עם המל"ט/מזל"ט (אפילו אמרו גם מסוק :?) או מה שזה לא יהיה.

כל הזמן יש אירועים מסוג זה, פשוט התקשורת לא מסקרת את זה, ואם היא כן, אז בטח לא שמה את זה ככותרת ראשית.

קח לדוגמא את הצבת סוללת הפטריוט בצפון. הסוללה כל הזמן בתנועה ומזיזים אותה ממקום למקום, למה עד עכשיו אף אחד לא עשה מזה עיניין?

פורסם
אנחנו לא חיים לפני 70 שנה, המידע קיים ונגיש לכל אחד, לא צריך לפתור כל דבר ב״התקשורת משקרת״.

לגבי מסלול הטיסה, מזל״ט יצא מלבנון, אותר עם כניסתו מכיוון הים התיכון ויורט רק בדרום הארץ, לא צריך להיות גאון כדי לדעת את המסלול (מה גם שגורמים צבאיים כבר זרקו באויר את חלק מהמקומות בהם ביקר) וכמה זמן נמשך מסלול כזה.

אתה טועה ובגדול. המידע לא נגיש ולא קיים. המידע הוא שמועות שנוצרו על ידי רצון דרמטיזציה של אמצעי התקשורת וברובו לא נכון, אני אומר כי אני מכיר את זה מהצד הבטחוני גם, ברוב המוחלט של הפעמים הדברים שמתפרסמים הם מעוותים ומחורטטים.

אנשים פה מבססים דעות והערות על בסיס מידע שגוי מלכתחילה.

פורסם

אני רק יכול להגיד לך שמי שהיה בחיל הים בגבול הצפוני של ישראל, נתקל בדברים שיותר מאיימים מאשר המזל"ט אשר חוצים את הגבול על בסיס קבוע, ועל זה אי אפשר להרחיב, מי שיצא לו לשרת בגבול הצפון (צוק לבן, נקרות) ידע על מה אני מדבר.

כמו שרשמו קשה מאוד לדעת מה קרה, נראה מה עוד יגידו באתרי החדשות, הרי כל יום משנים גירסה.

פורסם
אתה טועה ובגדול. המידע לא נגיש ולא קיים. המידע הוא שמועות שנוצרו על ידי רצון דרמטיזציה של אמצעי התקשורת וברובו לא נכון, אני אומר כי אני מכיר את זה מהצד הבטחוני גם, ברוב המוחלט של הפעמים הדברים שמתפרסמים הם מעוותים ומחורטטים.

אנשים פה מבססים דעות והערות על בסיס מידע שגוי מלכתחילה.

בוא נסכם את זה כך:

הלוואי ואני טועה.

פורסם
בוא נסכם את זה כך:

הלוואי ואני טועה.

בוא נסכם זאת כך:

אתה טועה.

זה הרגל ישראלי מגונה (שגם ישראלים בנכר לא משתחררים ממנו משום מה) לנסח השערות בצורת קביעות מבוססות.

זה בולט עד כדי גיחוך כשהעיסוק הוא בתחום בו אתה שולט היטב.

ואז אתה גם מגלה כמה הכיסוי התקשורתי שטחי/מגמתי ובעיקר עלוב.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

עידן,

בן כמה היית כאשר נפלו באיזור גוש דן סקאדים ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...