Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סקודה פאביה 2002, 1.4, בנזנזין,

לאחרונה יש לי בעיה שכל הארות ברכב מהבהבים, מן ירידות מתח (לא נכבים לגמרי, אלא ירידה ועלייה), טרם ניגשתי למוסך עם הבעייה, רציתי קודם לשאול אם למישהו הבעיה מוכרת?

בנוסף, לעיתים נדלקת לי נורה של הגה כוח בלוח השעונים, וההגה נהיה קשה לסירוגין...

פורסם
שלום,

לאחרונה יש לי בעיה שכל הארות ברכב מהבהבים, מן ירידות מתח (לא נכבים לגמרי, אלא ירידה ועלייה), טרם ניגשתי למוסך עם הבעייה, רציתי קודם לשאול אם למישהו הבעיה מוכרת?

כנירא אלטרנטור!

פורסם

יתכן ושתי התקלות קשורות זו בזו.כדאי לטפל ראשית בתקלת ההגה כיוון שזה עניין בטיחותי ולא היית רוצה למצוא עצמך בכביש ללא היגוי נורמלי,נכון ? :-(

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כדאי לטפל בשניהם!

דני,העליתי השערה,שיתכן כי שתי התקלות קשורות זו בזו ויתכן,שלאחר טיפול בתקלת ההגה הכל יסתדר.

כמובן,שאם יש תקלה נוספת רצוי ומומלץ לטפל גם בה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום,

יש לציין כי כל זה קורה רק לאחר שהמנוע מתחמם והמאווררים של הרדיאטור מתחילים לפעול...

פורסם

ברגע שמאווררים נכנסים לפעולה, יתכן "נפילה" מסויימת במתח הכללי של החשמל ברכב לרבות אורות שנחלשים.

הכוונה לאורות נחלשים במידה מאוד לא משמעותית. הדבר שונה מהיבהוב .

לאור תגובתך האחרונה, לא ברור האם יש תקלה ברכב (הבהוב) או נפילה קטנה חד פעמית וסבירה של מתח לאור כניסה לפעולה של צרכנים נוספים. (ועליה קלה מאוד במתח עד יציאת - הפסקת פעולת המאווררים)

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ברגע שמאווררים נכנסים לפעולה, יתכן "נפילה" מסויימת במתח הכללי של החשמל ברכב לרבות אורות שנחלשים.

הכוונה לאורות נחלשים במידה מאוד לא משמעותית. הדבר שונה מהיבהוב .

לאור תגובתך האחרונה, לא ברור האם יש תקלה ברכב (הבהוב) או נפילה קטנה חד פעמית וסבירה של מתח לאור כניסה לפעולה של צרכנים נוספים. (ועליה קלה מאוד במתח עד יציאת - הפסקת פעולת המאווררים)

בברכה

תודה,

מבדיקה מקצועית במוסך מתברר כי חיישן הגה כוח לא תקין ומשם נובעות כל הבעיות.

החלק והעבודה יקרים, הייתי רוצה לקבל המלצה על מקום אמין וטוב לעשות בו את התיקון

תודה,

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
גם לי יש את אותה בעיה האם זה באמת החישן של הגה כוח אם כן כמה זה עלה לך תודה

אני החלפתי את החישן והבעיה הסתדרה, גם עם האורות וגם עם ההגה. החישן עלה לי 1200 ש"ח במוסף מורשה, לא הצלחתי למצוא אותו במקום אחר. החלפה 100 ש"ח במוסך אחר. במןרשה זה יעלה סביבות ה-250

• תוכן חדש...