Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיברקלאב!

פיברקלאב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
js0f1h.jpg

למי שעדין לא שם לב!!

זהו ארוע סיום הקייץ של פיברקלאב ביום שישי 30 אוגוסט 2013 בשעה 16:00 כולם מוזמנים.

בעלי פיבר הגיעו נוכחותכם המלאה,

אלו שאינם עדין אינם בעלי פיבר מוזמנים להגיע בהמוניכם לעודד, ללמוד ואולי להצטרף לפיברקלאב.

במקום תתאפשר תרומה לעמותת גדולים מהחיים,

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נשארו לנו מהאירוע מספר חוברות ומחזיקי מפתחות.

בחוברת ישנה סקירה על כל דגם ודגם של מכונית אשר יוצרה ע"י אוטוקרס, והיא נכתבה ונערכה ע"י יוחאי שנער.

מחזיקי המפתחות הם בצורה של סוסיתות שונות, החל מקוביה דרך הכרמל לסוגיה וכלה ברום.

ניתן לקנות אותם אצלי, בעלות מינימלית של 20 ש"ח פלוס דמי משלוח (ברחבי הארץ והעולם) לחוברת ומחזיק מפתחות, או בתיאום איתי בעלות מינימלית של 20 ש"ח ללא דמי משלוח, כתרומה לגדולים מהחיים.

למען הסר ספק כלשהו, הכסף לא יישאר אצלי או בקופת פיברקלאב, אלא יעבור במלואו לגדולים מהחיים.

כרגע יש לי תמונה רק של מחזיק מפתחות אחד, אך אשתדל להעלות היום תמונות של שאר מחזיקי המפתחות.

1233469_10151825438934522_532390022_n.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
נשארו לנו מהאירוע מספר חוברות ומחזיקי מפתחות.

בחוברת ישנה סקירה על כל דגם ודגם של מכונית אשר יוצרה ע"י אוטוקרס, והיא נכתבה ונערכה ע"י יוחאי שנער.

מחזיקי המפתחות הם בצורה של סוסיתות שונות, החל מקוביה דרך הכרמל לסוגיה וכלה ברום.

ניתן לקנות אותם אצלי, בעלות מינימלית של 20 ש"ח פלוס דמי משלוח (ברחבי הארץ והעולם) לחוברת ומחזיק מפתחות, או בתיאום איתי בעלות מינימלית של 20 ש"ח ללא דמי משלוח, כתרומה לגדולים מהחיים.

למען הסר ספק כלשהו, הכסף לא יישאר אצלי או בקופת פיברקלאב, אלא יעבור במלואו לגדולים מהחיים.

כרגע יש לי תמונה רק של מחזיק מפתחות אחד, אך אשתדל להעלות היום תמונות של שאר מחזיקי המפתחות.

יש מחזיק של דוכס טנדר ???

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

פורסם

לאחר המפגש בחדרה, השארתי את הדוכסית לשנת לילה אצל רענן, אי שם באיזור חדרה.

ביום שבת, פחות מעשרים וארבע שעות אחרי המפגש בחדרה, הגעתי אל רענן לקחת את הדוכסית.

אני מגיע אל הדוכסית, ומוצא אותה עומדת על שלושה גלגלים בלבד.... מצוקה אמיתית... חום אימים בחוץ, לחות מזויעה, והנה חסר גלגל לדוכסית, וזה עוד במקום שהיה אמור להיות בטוח עבורה...

בעודי עומד, מתבונן במחזה הלא נעים הזה, רענן יוצא אל מרפסת ביתו, משקיף אל הנעשה בחוץ ואומר לי: הגלגל נחטף למטרות סחיטה, אם לא תיענה לדרישות של פיברקלאב אנחנו נשחוט אותו ונשלח לך אותו לירושלים בחלקים: ונטיל, פנימית (ידעתי שהייתי צריך להחליף לטיובלס), חלקי צמיג קרוע וחישוק מקומט - פה חשדתי!

לשאלתי מה הדרישות של פיברקלאב ממני, רענן אמר שאני צריך לקבל על עצמי את תפקיד הדובר של פיברקלאב.

ביקשתי לראות את הצמיג, לדעת אם יש מקום בכלל לשאת ולתת איתם.

הראו לי סרטון וידאו שלו מתגלגל...

פתחתי את הבאגז' של הדוכסית להוציא את הצמיג הרזרבי, והנה הוא מונח לו שם ריק מאויר.

שימו את עצמכם לרגע במקומי...

צמיג אחד חטוף, צמיג ספייר מרוקן מאויר, 35 מעלות בצל (והדוכסית ואני בכלל עומדים בשמש), בערך 80% לחות (שזה ב- 100% יותר ממה שאני רגיל אליו בירושלים), אני משתוקק להכנס לדוכסית, להפעיל את המזגן שאינו, ולנסוע לירושלים, והכי מפחיד, רענן עומד במרפסת ומשקיף עליי מלמעלה.

בלית ברירה - נכנעתי.

לא אלאה אתכם בסיפור המרגש של האיחוד המחודש בין הדוכסית לצמיג, רק אומר שהתגלגלנו בשמחה עד לירושלים.

פורסם

תמונות של מחזיקי המפתחות למכירה.

כל הכסף כולו עובר לגדולים מהחיים, אין לנו כל כוונה להרוויח כסף מהמכירה הזאת.

מחזיקי המפתחות, כמו גם החוברות, התקבלו כתרומה לגדולים מהחיים ולא לאף אחד אחר, והתמורה עבורם תעבור במלואה לגדולים מהחיים ולא לאף אחד אחר.

1048166_10151827746254522_1683423156_o.jpg

1167286_10151827744774522_1322712293_o.jpg

1172279_10151827748314522_1347848260_o.jpg

1237265_10151827745764522_1711691352_o.jpg

1262452_10151827747399522_1247682713_o.jpg

1262836_10151827746444522_659111585_o.jpg

1265794_10151827745314522_865606303_o.jpg

1266867_10151827747699522_979005047_o.jpg

פורסם
איך מתבצע התשלום?

ניתן לשלם בעת המסירה באופן אישי (לי, או לחבר פיברקלאב אחר), לחילופין, ניתן לשלם דרך PAYPAL ואז אשלח את מחזיק המפתחות ו/או את החוברת בדואר ישראל.

פורסם
ניתן לשלם בעת המסירה באופן אישי (לי, או לחבר פיברקלאב אחר), לחילופין, ניתן לשלם דרך PAYPAL ואז אשלח את מחזיק המפתחות ו/או את החוברת בדואר ישראל.

מעוניין מאוד, אני מירושלים, הבנתי שגם אתה אשמח אם תיצור קשר בפרטי לתיאום.

תודה, נאור.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
בהחלט כן - טנדר פתוח

יוני אני רוצה כרמל דוכס טנדר פתוח לא מצאתי בתצוגה אז במקום קניתי כרמל 12 טנדר פתוח וכרמל 12 סטישן

אז עם יש כרמל דוכס טנדר פתוח תגיד לי ואני יקנה אותו תודה .....

בבעלותי BmW 518 1982

:-D.ואני מהמפגש הצפוני.:-D

פורסם
יוני אני רוצה כרמל דוכס טנדר פתוח לא מצאתי בתצוגה אז במקום קניתי כרמל 12 טנדר פתוח וכרמל 12 סטישן

אז עם יש כרמל דוכס טנדר פתוח תגיד לי ואני יקנה אותו תודה .....

עדן - העלאתי כאן תמונות של כל הדגמים שנותרו. אתה יותר ממוזמן לבחור

=]

• תוכן חדש...