Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זו חנייה ליד הבית באזור החנייה הקבוע שלך, אין הרבה מה לעשות, חוץ מלנשוך את השפתיים. אם זה היה אחרת, בעיטה לטמבון, בהחלט הייתה פיתרון הולם.

בהתחשב במצב הנוכחי ובמידה ויש נזק מוחשי (אתה תחליט אם השריטה הנ"ל שווה את המאמץ או לא), שווה להשאיר פתק ולבקש ליצור קשר. זה לא אומר שהבעלים של המכונית, יחזור אלייך, אבל אולי ילמד אותו להתנהג אחרת בפעם הבאה.

פורסם
אפשר לחשוב שאין לו מקום מקדימה.

אתה צריך גם לקחת בחשבון שאותו אדם שהחנה ככה על הרכב שלך הוא כנראה חולה במחלה ללא מרפא, קוראים לזה אישה, וזה סופני העניין הזה.

:mm_yeah: רוב הסיכויים שזה אכן כך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

רק תודא שאין נזק פנימי ...זה הכול פלסטיק יכול להיות שהוא שבר לך את הפגוש מבפנים ......:evil:

סליחה אבל אני לא היתי עוזב את הזירה בלי לגרום נזק משמעותי ל I10 :x:x

פורסם

ומה זה היה מעניק לך הרס הרכוש שלו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
להמתין ליד הרכב כדי שיחזור עם מסכה על הפנים ואלת בייסבול זה דווקא כן יעזור לחנך את הפרא. :lol:

אלא אם כן פרא הזה מדריך קרב מגע ואז כדאי מראש למרוח את העלה בוזלין כדי שיהיה פחות כואב. וגם ללבוש שכפ"ץ למקרה שאותו פרא בעל רישיון אקדח, כי ברגע שתתקוף אותו על עלת בייסבול הוא יכול לירות בך.

פתרונות פיזיים או ונדליזים זה לא פתרון. הפתרון להשאיר פתק עם תמונה לבעל הרכב. במידה והוא לא יחזור עליך - גש למשטרה ותקבל פרטים שלו, תן לחברת ביטוח להתעסק בזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון שזה מבאס בעיקר הזלזול של אחד ברכוש של השני, אבל קצת פרופורציות. אתה מדבר על שריטה שבקושי רואים ויורדת בפוליש. תספור עד 10 ותחשוב אם זה באמת שווה את כל הבלאגן שנוצר כאן, כולל ההצעות לשבור את האוטו לבחור/ לכתוב לליסינג/ תלונה במשטרה/ אלת בייסבול בראש של הנהג וכו'?!

גם אם נניח שהיה נגרם נזק משמעותי שמחייב הוצאה כספית, איך אתה יכול להוכיח שזה לא אתה שנסעת אחורה לתוכו?! זה שאתה חונה שם באופן קבוע זאת לא ממש ראיה משפטית שמחזיקה מים כפי שאתה יכול לתאר לעצמך.

עזוב, תחרוק שיניים, תוותר. לא שווה את כל המאמץ. בסוף אתה תחליט לעשות לרכב הזה נזק, במקרה יתפסו אותך וזה יתגלגל לתלונה במשטרה ותיק פלילי על גרימת נזק במזיד לרכוש ויהיה לך רישום פלילי כל החיים. והכל בגלל מה?! שריטה שלא רואים.

לפעמים צריך לדעת להבליג, לבלוע את הלקרדה ולהמשיך הלאה ובוא נקווה שזה נזק ראשון ואחרון באוטו שלך.

חוץ מזה שאני חותם לך שזאת נהגת...

פורסם

דיי גברברים, הרי ברור שאם מישהו היה מנשק לכל אחד מכם את הטמבון בצורה הזו ועוד משאיר את הרכב ככה הייתם רגועים ושלווים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
דיי גברברים, הרי ברור שאם מישהו היה מנשק לכל אחד מכם את הטמבון בצורה הזו ועוד משאיר את הרכב ככה הייתם רגועים ושלווים.

אני מתעצבן גם בכל פעם שאני מוצא שריטה חדשה על הדלת, כי לאנשים קשה להחזיק את הדלת כשהם פותחים אותה ויותר כל לדפוק את המכוניות לידם. אבל מה אפשר לעשות? לצאת עם שוטגן ולירות בכל מי שעושה את זה? עדיף פשוט לקחת כמה נשימו עמוקות ולהמשיך הלאה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני מתעצבן גם בכל פעם שאני מוצא שריטה חדשה על הדלת, כי לאנשים קשה להחזיק את הדלת כשהם פותחים אותה ויותר כל לדפוק את המכוניות לידם. אבל מה אפשר לעשות? לצאת עם שוטגן ולירות בכל מי שעושה את זה? עדיף פשוט לקחת כמה נשימו עמוקות ולהמשיך הלאה.
עזוב את זה ,הרכב שלי שמור מאוד אבל כל פעם שאני יוצא מהמוסך אני רואה שהתעללו בגאנטים ברגע שפתחו את הברגים.

המוסך הזה קורה לצמו מוסך מרכזי ומקצועי . באמת מיאש ואין מה לעשות.

• תוכן חדש...