Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אני מצרף מספר תמונות של רכב שהחליט להכנס בי ובלי חוצפה גם להשאיר את הרכב ככה, הנזק הוא שריטה קטנטנה שבקושי רואים.

מה אתם ממליצים לעשות?

יש לציין שאני גר במקום בלי מצוקת חנייה בכלל.

אתם וודאי יכולים לנחש מי החליט לנשק את מי.

השארתי גם בכוונה את מספר הרכב!

IMG_1449.JPG

IMG_1450.JPG

IMG_1452.JPG

IMG_1453.JPG

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תלוי עד כמה אתה רוצה להרחיק,הייתי שם לו מכתב על החלון ורושם : "חנית ושרטת לי את הרכב , צילמתי את הנזק ועלותו היא (עלות פוליש וווקס על המקום הנ"ל שתוריד את השריטה או עלות תיקון במידה וזה לא ניתן להורדה ע"י פוליש או מכונת פוליש) , נא צור קשר איתי במספר XX)

אני לא יודע אם אפשר להגיע עם זה לתביעה וגם לא הייתי רושם לו שאם לא יצור קשר אני אתבע איתו ,הייתי בודק אם ניתן בכלל לתבוע על שטות כזאת.

זה הדבר הכי רחוק שאתה יכול לקחת את זה במסגרת החוק, אני לא הייתי עושה ומשלים עם זה שאלה ישראלים עם רכבי ליסינג(מדובר ביונדאי ליסינג לפי הכתוביות מתחת ללוחית הרישוי) ולא באמת אכפת להם מאחרים.

Miata ND2

פורסם

^ אך לכל הרוחות הנהג\ת של ה-I10 האימתנים לא שם לב שהוא החנה לך בתוך הפגוש הקדמי :bad-word:.

איזה אנשים הזויים יש בעולם הזה...

בכל מקרה ממליץ לך לבדוק את הנזק, כי לווגיות ביניהן האיביזה יש קורה גדולה מאחורי הפגוש הקדמי ולפעמים למרות שלא רואים נזק בחוץ הוא אכן קיים מאחורי הפגוש.

זמין 8)

פורסם

אני מאד מקווה שאין נזק מאחורי הפגוש, אני לא יודע אם כדאי להתעסק עם זה, איך אני עכשיו יכול להוכיח שהוא נכנס בי ולא אני בו?

פורסם

להתלונן לא יעזור לך, להזיק לו לרכב לא יעזור לך, להמתין ליד הרכב כדי שיחזור עם מסכה על הפנים ואלת בייסבול זה דווקא כן יעזור לחנך את הפרא. :lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שמעתי שמפתחות של סיאט עושים פלאים לצבע כחול כזה :evil: .

אין גבול לאנשים,כיוון שהרכב יכול להיות שייך לחברת השכרה לפי לוחית,לאיש לא ממש איכפת,הייתי עושה משהו שחברת ההשכרה תדרוש ממנו תשלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פאאאק אם זה היה קורה לי הייתי מאבד 10 שנים מהחיים.

לא בגלל שקרה משהו לרכב, אלא פשוט כמו שלואיס סי.קיי. אומר : "עכשיו אני צריך לדעת שהנהג ההוא קיים"

פשוט חוצפה, אני לא יודע אם הייתי מצליח לשמור על איפוק. הייתי לוקח שבוע חופש והולך לשבת לו בכניסה לבית עד שהייתה מגיעה משטרה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לדעתי ישנה אפשרות הוכחה במקרה ובעלי הI10 מכחיש.

אני הייתי טוען, שאני חונה שם באופן תדיר (במידה וזה המקום מגורים שלך).

דבר שני אתה יכול לטעון שהרכב שלו חדש, וכנראה הוא לא רגיל לחנות איתו.

כל מקרה, זה מצחיק קצת, רכב בגודל קופסאת סיגריות, וככה הוא פוגע ברכבים אחרים במקום שיש בו הרבה חניות.

אני בחיים לא חניתי בצפיפות מכוניות בלי תחת (אצ'בקים).

לדעתי זה הרבה יותר קל לחנות עם אצ'בק.

מה שיותר מעצבן אותי, סבבה, חנית לא בסדר, עשית טעות ופגעת ברכב, קורה, לכל נהג זה קורה.

אבל לפחות תשים לב לזה ותדרדר את הרכב קצת קדימה לראות אם יש נזק.

(אני לא אומר שיעבור לחניה אחרת כי זה כבר פגע וברח ולו על מ"מ הכי קטן של פגיעה כלשהי).

פורסם

לא נעים-לא נורא.

אם אמרת שיורד בפוליש ווקס אז תוריד בעזרת פוליש ווקס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

האיזור בו חנית הוא איזור עם מצוקת חניה?

החניה הזו אופיינית לאיזורים צפופים כמו ת"א גבעתיים וכו.

לא אחת ראיתי רכבים שחונים כאשר פגושים נושקים זה לזה,

וכדי לצאת דוחפים את הרכב.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ציינתי כבר שאין אצלנו בכלל מצוקת חנייה, מי שחנה את הרכב הוא כנראה סתם בנאדם שלא כלכך אכפת לו מרכוש של אחרים.

פורסם

אל תחפש את הנהג. פנה ישירות לחברת ההשכרה\ליסינג, הם כבר יטפלו בו. הרי נגרם נזק גם למכונית שלהם, והם ישמחו לגבות את המחיר. הם מפעילים מוקדים 24/7, כולל בערב שבת.

וכמובן וודא שאין לרכבך נזק נסתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה היה קורה לי הייתי מתחרפן :evil:

תתקשר לחברת הליסינג, הם לא סובלים את הדברים האלה. שלח אליהם את התצלומים+מכתב עם דרישה לתיקון הנזק על ידם (יש להם ביטוח על הרכב) ואיום בפנייה להליכים משפטיים במידה והם לא משלמים על הנזק. הנהג כבר יקבל את המגיע לו מהם-יש לו השתתפות עצמית כחלק מהחוזה של השכרת הרכב :lol:

פורסם

במטותה ממך, אנא גש וספר לבעל הרכב את כך שנפגעת ממנו.

כולם אנשים טובים, ואני בטוח שהוא ישמח לשלם עבור התיקון הדרוש.

(ההודעה נערכה על מנת להשתלב עם "רוח הפורום").

פורסם

אפשר לחשוב שאין לו מקום מקדימה.

אתה צריך גם לקחת בחשבון שאותו אדם שהחנה ככה על הרכב שלך הוא כנראה חולה במחלה ללא מרפא, קוראים לזה אישה, וזה סופני העניין הזה.

Polo 2012

• תוכן חדש...