Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

לגבי זיהוי הצומת - זה אכן צומת בית עובד

לגבי הפנייה ימינה- מי שמכיר את הצומת הזה יודע שלאחר הפנייה ימינה הנתיב הימני מסתיים (וכמעט תמיד מחכה שם ניידת שמלחיצה נהגים צעירים וגורמת להם לסטות עלייך!) הדבר גורם לאנשים לעבור כמה שיותר מהר לנתיב השמאלי של הפנייה ימינה (ממנו אני פניתי) ולעיתים נגרמות תאונות הדומות לזו שתועדה מספר שניות קודם לכן, ולכן הפנייה נעשתה כך ולא הייתי יכול לבצע אותה בצורה מושלמת יותר (כמובן שזו רק דעתי- וכן אני יודע שאני לא אובייקטיבי אבל עברתי מספר פעמים על הסרטון)

לגבי "עבריין תנועה" - דני-דין היקר, הייתי אומר שהשתמשת בביטוי קצת חריף, אמנם אני לא יודע מדוע זו דעתך (ומשהו אומר לי שאתה תשתף אותנו בקרוב :-) ) אבל בכל מקרה, מה שלא ניתן לראות בסרטון זה שעם עצירתי וידאתי שאין מאחורי רכבים ושאני לא חוסם את התנועה, הדלקתי 4 אורות מצוקה, וקיצרתי במלל כמה שאפשר והעברתי את כרטיס הביקור שלי ולאחר מכן המשכתי בנסיעתי כרגיל (עד לפנייה המדוברת והמנותחת ביותר בהיסטוריה של האיביזה שלי 8) )

לגבי מי ששאל אותי על המצלמה קניתי בארץ דרך המלצות של אנשים פה באחד מהשרשורים הארוכים יותר שנתקלתי בהם פה, ניתן לרכוש גם דרך איביי, אני קניתי בערך ב300 ש"ח זה מקליט על כרטיס זיכרון רגיל SD - מי שרוצה פרטים יותר ספציפיים מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, פשוט נראה לי שיש איזה חוק בפורום לגבי המלצות או משהו כזה.

מעניין שאף אחד לא שאל איזה על איזה מנוע מדובר (אחח איזה רעש, תענוג!)

לכל מי שניסה להבין מה הנהגת אמרה : יצאה מהרכב שאלה את הנהגת השנייה על למה היא חצתה מהנתיב הימני או משהו כזה. אמרה לה "הנה הוא צילם אותך" והמשיכה ב- "הצלת לי את החיים" "תודה"

משיחה קצרה איתה היום הבנתי שהצד השני טוענת שהיא (המאזדה) בכלל זו שאשמה- בכל מקרה כמה טוב שהכל מתועד ועכשיו שבית המשפט יחליט

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי "עבריין תנועה" - דני-דין היקר, הייתי אומר שהשתמשת בביטוי קצת חריף, אמנם אני לא יודע מדוע זו דעתך (ומשהו אומר לי שאתה תשתף אותנו בקרוב :-) ) אבל בכל מקרה, מה שלא ניתן לראות בסרטון זה שעם עצירתי וידאתי שאין מאחורי רכבים ושאני לא חוסם את התנועה, הדלקתי 4 אורות מצוקה, וקיצרתי במלל כמה שאפשר והעברתי את כרטיס הביקור שלי ולאחר מכן המשכתי בנסיעתי כרגיל (עד לפנייה המדוברת והמנותחת ביותר בהיסטוריה של האיביזה שלי 8) )

ושוב כמו שכבר כתבתי, אני חושב שהוא התייחס לזה שעברת נתיב בתוך צומת, זה עבירת תנועה, והיא מסוכנת, השתדל להימנע מכך בעתיד.

בקשר לעצירה - אני לא חושב שהיית יותר מדי לא בסדר בעצירה, למרות שכן עיכבת אנשים (עובדה שכמה מכוניות עקפו אותך מימין), אבל אם זה בכדי לעשות צדק, אז לא היה מפריע לי ספציפית גם לעמוד אחריך כל הזמן שאתה מדבר איתה.

נ.ב. אפשר קישור לשרשור עם ההמלצות למצלמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אפשרי שהיא לא כיוונה את המראות כמו שצריך ככה שהוא היה בשטח מת.

כדי שלנד קרוזר תיכנס לך בשטח מת צריך להיות עיוור/ ללא מראות / שניהם יחד...

כל הכבוד על העזרה לנהגת המאזדה, תקרא לי פארנואיד, אבל אני בחיים לא הייתי מתערב בהתנגשות שלא קשורה אליי.

לך תדע איזה טיפוס יושב בלנד קרוזר.

שומרוני טוב זה יפה, אבל אתה לא יכול לדעת את מי תעצבן, עצוב אבל נכון.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הנה לינק לשרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=392181&highlight=DVR037

שביט, קשה לי שלא להסכים עם דברייך, לצערי כבר קשה לעשות מעשים טובים במדינה הזו מבלי לחשוש מדקירה או אלימות, עם זאת אני רוצה להאמין שעדיין יש אנשים טובים שיעזרו במידת הצורך בין אם זה במתן טיפול רפואי או בכל צורה אשר הם יכולים לאחר תאונה, מצב שבדרך כלל מלחיץ, וזאת מבלי להיכנס בכלל לשאלת האשמה.

שתהיה לכולם שבת שלום שבת בסימן "שלומית בונה סוכה"

פורסם
כדי שלנד קרוזר תיכנס לך בשטח מת צריך להיות עיוור/ ללא מראות / שניהם יחד...

מי שסוטה שמאלה ומתקרב לרמזור יתרכז במה שקורה לפניו ומשמאלו. מה שקורה בנתיבים הימניים אמור להיות משני מאוד בסדר העדיפויות של נהגת המאזדה. אני סקרן כמה מכם מתרכזים במראה הימנית ובחלון הימני כאשר הם פונים שמאלה. נהגת הלנדקורזר נוהגת בבריונות, ואין שום ביטוי אחר המתאים לתאור התנהגותה.

לפותח השרשור - האם הצגת את הסרטון למשטרה? אם נהגת המאזדה תגיש תלונה אולי נהגת הלנדקרוזר תטופל כראוי, למרות שאני מעריך שהתיק יסגר "מחוסר עניין לציבור" - עד שאותה נהגת תגרום תאונה קטלנית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הצגתי את הסרטון למשטרה, ואני חושב שזה לא מתפקידי לעשות זאת (האמת אני לא רואה סיבה לערב את המשטרה- הם יטענו אין נפגעי גוף, ושיש לערב את חברת הביטוח)

הדבר היחיד שעשיתי היה להעביר את הלינק של הסרטון לנהגת המאזדה שתעשה איתו כראות עיניה.

וכמובן העלתי אותו כאן.

אני כאן על תקן "השליח"

אגב מילה טובה לשלמה ארצי ולשיר "פלורידה" (מהדיסק החדש) שפתח את הסרטון עד קריאת ה"הופה" שלי

פורסם

מצפיות חוזרות ונשנות אני חושב ששניהם אשמים באותה מידה הג'יפ סטה שמאלה והמזדה סטתה ימינה. הייתי אומר שמגיע לג'יפ לשאת באשמה רק בגלל שלא אותת. הצומת בעייתי, יש שם 2 נתיבים שהופכים לארבע מיד אחרי הצומת והחץ שמורה ימינה הנתיב השמאלי שלפני הצומת חסר משמעות.

אני סקרן כמה מכם מתרכזים במראה הימנית ובחלון הימני כאשר הם פונים שמאלה

היא רצתה לפנות ימינה, לפחות לפי האיתות שלה וחוסר היציבות שלה בנתיב.

לגבי הפניה שעשית ימינה, בעיקרון אתה אמור להישאר בנתיב שלך ואז לעבור לנתיב השמאלי בצורה מסודרת, יכולים להיות אופנוע, אופניים משמאלך. אני מניח שאם היו לא היית עושה זאת אבל בכל מקרה זה לא הרגל נהיגה נכון לדעתי.

פורסם

שלום

צר לי על התגובה האיטית, אך רק היום ראיתי את הסרט.

טוב, מה אגיד ומה אוסיף? לא חידשת דבר!

הנהיגה בישראל הינה מחפירה, רשלנית פושעת וחסרת אחריות.

כן, זאת הכללה איומה, אך לצערי הרב זה המצב, והסרט הקצר שלך רק הוכיח את זה.

אני עובד בהרצליה וגר בדרום רמת גן, וכל נסיעה הביתה הינה מאבק יומיומי על שמירת הפח, והחיים!

במקרים רבים האשמה היא בתשתיות - לדוגמא, התכנסות של מספר רב של נתיבים למספר מופחת (צומת גלילות, הקטע בין מחלף גהה לבר אילן ועוד), תאורה לקוייה, סימוני כביש לקויים.

אבל: אין שמירה על הימין, אין מתן זכות קדימה, אין שימוש באיתות במעבר בין נתיבים, מעבר צומת באור אדום ומה לא.

אם היתה לי מצלמה, אני מאמין שמשטרת ישראל יכולה היתה לנצל את התמונות היטב - אך השאלה אם קיימים שוטרים, אשר מבינים את חומרת העבירות.

בקיצור, כל נסיעה היא פחד, ואני נהג ותיק מאוד!

פורסם

לדעתי גם המאזדה אשמה, רצתה לפנות ימינה אבל מצאה את עצמה בנתיב לפנות שמאלה כי היא חלמה, אמנם היא אותתה אבל היא עברה ימינה לנתיב לא פנוי ובגלל התאונה מיד שברה שמאלה חזרה לנתיב שלה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
לדעתי גם המאזדה אשמה, רצתה לפנות ימינה אבל מצאה את עצמה בנתיב לפנות שמאלה כי היא חלמה, אמנם היא אותתה אבל היא עברה ימינה לנתיב לא פנוי ובגלל התאונה מיד שברה שמאלה חזרה לנתיב שלה.

2 נהגות - מתכון לאסון

פורסם
ראיתי רק חלק מהסרטון, עד רגע התאונה בלבד.

אבל מעבר נתיב בתוך צומת זו עבירת תנועה.

אני לא יודע אם עצירה באמצע הכביש, בשביל לתת את פרטיו היא עבירת תנועה.

בעיקרון מותר לעבור נתיב ומותר אפילו לעקוף בתוך צומת כל עוד מעבר הנתיבים הוא בין נתיבים שנוסעים לאותו כיוון.

כך שבעיקרון אם הנהג ברכב המצלם אותת שמאלה אז מעבר הנתיב על פניו חוקי.

הבעייתיות היא שדה ראיה מוגבל במראה שבצד החיצוני לפניה, צריך להיות מודע לכך ולוודא היטב שאין רכב שמתחבא בשטח המת.

לגבי הצילום - איכות לא מרשימה. לא ניתן לקרוא לוחיות רישוי בכלל.

אני אזמין מצלמה כזו רק אם איכות הצילום תהיה כזו שניתן לקרוא לוחיות בקלות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפי האיתות נראה שנהגת המאזדה אכן רצתה לפנות ימינה - מהנתיב השמאלי המיועד לפניה זו (כפי שעשה הצלם בסיום הסרטון) - וסטיתה לנתיב לפניה שמאלה הוא נסיון לחמוק מהלנדקוזר שחתך אותה מימין. נראה לי שהיא דווקא מציגה ערנות יפה למתרחש סביבה. יתכן מאד שהסטיה הצילה את שתי הנהגות מפגיעה יותר חמורה. בכל מקרה אין ספק שהתאונה נגרמה על ידי בריונות נהגת הלנדקרוזר.

2 נהגות - מתכון לאסון

הודעה לא ראויה לתגובה.

במחשבה שניה - הודעה ראויה לגינוי שאינה מעידה על שום דבר פרט לשוביניזם גברי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המזדה לא רצתה לעבור לנתיב הימני, היא הייתה כבר בנתיב הימני ואותתה ימינה לצורך הרמזור\פניה, לא לצורך מעבר נתיב.

תסתכלו טוב על הסימון של הקוים בכביש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה בדיוק מה שציינתי ואולי הניסוח לא היה מספיק חד - נהגת המאזדה רצתה לפנות ימינה מהנתיב השמאלי מבין אלה המיועדים לפניה ימינה.

• תוכן חדש...