Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז ככה,

לגבי זיהוי הצומת - זה אכן צומת בית עובד

לגבי הפנייה ימינה- מי שמכיר את הצומת הזה יודע שלאחר הפנייה ימינה הנתיב הימני מסתיים (וכמעט תמיד מחכה שם ניידת שמלחיצה נהגים צעירים וגורמת להם לסטות עלייך!) הדבר גורם לאנשים לעבור כמה שיותר מהר לנתיב השמאלי של הפנייה ימינה (ממנו אני פניתי) ולעיתים נגרמות תאונות הדומות לזו שתועדה מספר שניות קודם לכן, ולכן הפנייה נעשתה כך ולא הייתי יכול לבצע אותה בצורה מושלמת יותר (כמובן שזו רק דעתי- וכן אני יודע שאני לא אובייקטיבי אבל עברתי מספר פעמים על הסרטון)

לגבי "עבריין תנועה" - דני-דין היקר, הייתי אומר שהשתמשת בביטוי קצת חריף, אמנם אני לא יודע מדוע זו דעתך (ומשהו אומר לי שאתה תשתף אותנו בקרוב :-) ) אבל בכל מקרה, מה שלא ניתן לראות בסרטון זה שעם עצירתי וידאתי שאין מאחורי רכבים ושאני לא חוסם את התנועה, הדלקתי 4 אורות מצוקה, וקיצרתי במלל כמה שאפשר והעברתי את כרטיס הביקור שלי ולאחר מכן המשכתי בנסיעתי כרגיל (עד לפנייה המדוברת והמנותחת ביותר בהיסטוריה של האיביזה שלי 8) )

לגבי מי ששאל אותי על המצלמה קניתי בארץ דרך המלצות של אנשים פה באחד מהשרשורים הארוכים יותר שנתקלתי בהם פה, ניתן לרכוש גם דרך איביי, אני קניתי בערך ב300 ש"ח זה מקליט על כרטיס זיכרון רגיל SD - מי שרוצה פרטים יותר ספציפיים מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, פשוט נראה לי שיש איזה חוק בפורום לגבי המלצות או משהו כזה.

מעניין שאף אחד לא שאל איזה על איזה מנוע מדובר (אחח איזה רעש, תענוג!)

לכל מי שניסה להבין מה הנהגת אמרה : יצאה מהרכב שאלה את הנהגת השנייה על למה היא חצתה מהנתיב הימני או משהו כזה. אמרה לה "הנה הוא צילם אותך" והמשיכה ב- "הצלת לי את החיים" "תודה"

משיחה קצרה איתה היום הבנתי שהצד השני טוענת שהיא (המאזדה) בכלל זו שאשמה- בכל מקרה כמה טוב שהכל מתועד ועכשיו שבית המשפט יחליט

במקום לחפש ולחפור בשרשורים איפה ניתן להשיג בבקשה

http://www.auto365.co.il/product-400-מצלמת_תיעוד_לרכב_Full_HD_דגם_DVR_037.aspx

יש גם באיביי ב 30 ש"ח פחות.

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

פורסם
ברור שלא, אבל לפחות אישה שידעה שקשה לה, ולא היססה לבקש עזרה במקום לעשות משהו שהיא לא יודעת.

הגבר גבר, ידפוק את כל הרכבים מסביב, ועדיין לא יבקש שיחנו בשבילו, בגלל שהוא גבר גבר.

שלא תטעה, גברים לא מחנים יותר טוב, הם פשוט בחיים לא יבקשו עזרה, וזה ההבדל.

כל הכבוד על הגישה, הגיע הזמן למגר את השובניזם הזה. אני מכיר המון נשים שנוהגות טוב יותר מהמון גברים (עם ניסיון על הכביש). זה תלוי בבן אדם עצמו ולא במין שלו.

פורסם

MorN כתב:

"נראית ממש טוב לדעתי (אוהב את האיבזוות האלו) מלבד כמה שריטות בקטנה מקדימה.. טוב נו קורה.. "

השריטות מקדימה כבר לא קיימות עקב החלפת כנף שמאל + טמבון קדמי

הנה תמונה עדכנית

איביזה 2.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה קרה היום צומת מורשה.שימו לב למאזדה 3 לבנה שנוסעת נגד כיוון התנועה.

פשוט זילזול מוחלט.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם
אני בהלם. פשוט ככה, איך הוא הגיע לשם?!

זה היה בין 14:00 ל-16:00 אהה? ;)

חולה על השעות בין 14:00 ל-16:00 :-P

פורסם
זה קרה היום צומת מורשה.שימו לב למאזדה 3 לבנה שנוסעת נגד כיוון התנועה.

פשוט זילזול מוחלט.!

חח מה שהאזנת ברדיו הצחיק אותי

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

סתם מתוך סקרנות, הצלחת לראות אם זה היה גבר או אישה?

אגב שמתם לב שבדיוק בקטע שרואים אותו נוסע בכיוון ההפוך שומעים ברדיו: "בואנה מה זה... ה..."

פורסם

Elantra05 כתב:

"שני הנהגים האלה עברו כל גבול"

האמת שהם לא עברו כל גבול, הם "רק" עברו נתיב :mm_tongue

תשמע, יש לי כבר 20 סרטונים דומים לשלך, אני מחכה שיהיו לי איזה 50 ואז אני עושה סרטון אחד שמרכז את כולם, תשמור את שלך ואולי נעשה מכל הדברים האלה סרטון משותף.

פורסם
סתם מתוך סקרנות, הצלחת לראות אם זה היה גבר או אישה?

אגב שמתם לב שבדיוק בקטע שרואים אותו נוסע בכיוון ההפוך שומעים ברדיו: "בואנה מה זה... ה..."

זו הייתה אישה בוודאות.!

• תוכן חדש...