Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הודעה לא ראויה לתגובה.

במחשבה שניה - הודעה ראויה לגינוי שאינה מעידה על שום דבר פרט לשוביניזם גברי.

מספיק כבר עם בדיחת ה"שובניזים" הזו. אין שום קשר לשובניזים. נהגות פשוט נוהגות רע, נקודה, סוף פסוק.

מתי בפעם האחרונה ראית גבר שיוצא ומבקש ממך להחנות את הרכב?...

יש להן כשרונות רבים אחרים שאני מתקנא בהן, אבל מוטוריקה זה לא הצד החזק, ואת זה יגידו

לך גם עשרות מאמרים מדעיים שפורסמו בנושא, למרות שאני וכל הנהגים בכביש, לא צריכים אותם,

רואים זאת בעיניים.

פורסם

אני מצטרף לדבריו של תומר, המאזדה נשארה בנתיב בדיוק כפי שאני נשארתי בנתיב השמאלי של הפנייה ימינה.

אם נהגת הלנד קרוזר ידעה שהיא צריכה לפנות שמאלה היה עליה לתכנן את הנסיעה על מנת שהיא לא תצטרך לחתוך את הנתיב של המאזדה.

לגבי הקטע של מספרי הרישוי ניתן לראות שקרני השמש מפריעות לקלוט את המספרים בצורה טובה. כאשר אני לא נוסע עם השמש בפנים רואים את המספרים בצורה טובה. זו עדיין לא איכות מטורפת אבל כרגע מספיקה לי. לדעתי ב97% מהתאונות אין פגע וברח ככה שמספר הרישוי שבתמונה הוא לא זה שיעשה את ההבדל, אלא הקטע המצולם בשלמותו שיוכיח מי גרם לתאונה ובהתאם על מי תוטל האחריות הכספית (במקרה של תאונה ללא נפגעים) או האחריות הפלילית (בתאונה עם נפגעים)

פורסם

MorN כתב :

"עזוב אותכם מאזדה, לנד קרוזר..

איזה דגם האיביזה?

אל תחסוך בפרטים.. "

או, סוף סוף מישהו שואל שאלה לעניין!

האיביזה FR גרסת הספורט, שנת 2003 TDI (טורבו דיזל) מנוע 1900, שישה הילוכים, צבע תכלת מטאלי, 3 דלתות- אחח תענוג!

(פיספסתי משהו?)

פורסם

נראית ממש טוב לדעתי (אוהב את האיבזוות האלו) מלבד כמה שריטות בקטנה מקדימה.. :) טוב נו קורה..

ועוד לחשוב שזה דגם הדיזל, לא ראיתי הרבה כאלה, עושה רושם טוב בסרטון 8)

לעניין: אפשר לראות גם שלפני הצומת של התאומה הנתיב בו עמד הלנדקרוזר היה מיועד לפנייה ימינה, היה שרטוט על רצפה..

אני בצד של המזדה :) נקווה שהצדק ייעשה

פורסם
מספיק כבר עם בדיחת ה"שובניזים" הזו. אין שום קשר לשובניזים. נהגות פשוט נוהגות רע, נקודה, סוף פסוק.

מתי בפעם האחרונה ראית גבר שיוצא ומבקש ממך להחנות את הרכב?...

יש להן כשרונות רבים אחרים שאני מתקנא בהן, אבל מוטוריקה זה לא הצד החזק, ואת זה יגידו

לך גם עשרות מאמרים מדעיים שפורסמו בנושא, למרות שאני וכל הנהגים בכביש, לא צריכים אותם,

רואים זאת בעיניים.

הילארי וויל

קריסי וואלאס

מלאני טרוקסל

ליילאני מאנטר

ג'ואנה לונג

סולאן אנדרסון

קורטני פורס

מילקה דונו

סימונה דה-סילבסטרו

האחיות קופ (אמבר ואנג'לה)

אלה 11 נהגות לדוגמה (יש עוד) שמנצחות אותך בכל מסלול, בכל יום, בכל רכב, ובכל דרך שרק תבחר 100 פעמים מתוך 100, אז אני מצטער לבשר לך שההכללה ה"לא מחמיאה" (בלשון המעטה) שעשית פה, מיותרת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הלנד קרוזר ללא ספק אשם פה.

זה מסוג ה:"אני גדול אתה צריך לראות אותי ולבלום."

או "יש לי מרצדס שחורה ואתה תתן לי זכות קדימה"

פורסם
הילארי וויל

קריסי וואלאס

מלאני טרוקסל

ליילאני מאנטר

ג'ואנה לונג

סולאן אנדרסון

קורטני פורס

מילקה דונו

סימונה דה-סילבסטרו

האחיות קופ (אמבר ואנג'לה)

אלה 11 נהגות לדוגמה (יש עוד) שמנצחות אותך בכל מסלול, בכל יום, בכל רכב, ובכל דרך שרק תבחר 100 פעמים מתוך 100, אז אני מצטער לבשר לך שההכללה ה"לא מחמיאה" (בלשון המעטה) שעשית פה, מיותרת.

ועדיין לא פגשתי גבר שביקש ממני להחנות לו את הרכב.

פורסם

אני גם לא פגשתי אשה כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ועדיין לא פגשתי גבר שביקש ממני להחנות לו את הרכב.

ברור שלא, אבל לפחות אישה שידעה שקשה לה, ולא היססה לבקש עזרה במקום לעשות משהו שהיא לא יודעת.

הגבר גבר, ידפוק את כל הרכבים מסביב, ועדיין לא יבקש שיחנו בשבילו, בגלל שהוא גבר גבר.

שלא תטעה, גברים לא מחנים יותר טוב, הם פשוט בחיים לא יבקשו עזרה, וזה ההבדל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ברור שלא, אבל לפחות אישה שידעה שקשה לה, ולא היססה לבקש עזרה במקום לעשות משהו שהיא לא יודעת.

הגבר גבר, ידפוק את כל הרכבים מסביב, ועדיין לא יבקש שיחנו בשבילו, בגלל שהוא גבר גבר.

שלא תטעה, גברים לא מחנים יותר טוב, הם פשוט בחיים לא יבקשו עזרה, וזה ההבדל.

צודק מאוד,+1.

אני רואה לפעמים ילדודס בגיל שלי,שנה מתחתיי,נהגים חדשים,חונים בחניונים במרכז העיר מנסים לחנות ברוורס,לרוב מגלחים איזה אוטו עם הג'יפ של אבא,וכשהסתלבטתי על איזה אחד ושאלתי אם הוא רוצה שאני יחנה לו ת'אוטו הוא ניהיה אדום והתחיל לקלל הרבה והציע לי "לחיצה" חחחחחח

פורסם

טוב אצלי זה כמעט תאונה .מפחיד אותי לחשוב אם זה היה נגמר אחרת.!

עכשיו כולכם תגידו איכות קקה.אתם צודקים אכלתי אותה קניתי f900lhd מזוייפת.!

זה קרה אתמול בכביש 6 לכיוון צפון קצת לפני מחלף שורק.!

בברכת חג שמח וסעו בזהירות.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם
טוב אצלי זה כמעט תאונה .מפחיד אותי לחשוב אם זה היה נגמר אחרת.!

עכשיו כולכם תגידו איכות קקה.אתם צודקים אכלתי אותה קניתי f900lhd מזוייפת.!

זה קרה אתמול בכביש 6 לכיוון צפון קצת לפני מחלף שורק.!

בברכת חג שמח וסעו בזהירות.!

היה עוזר אם היית מציין זמן מתוך ה6 דקות האלה.

• תוכן חדש...