Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני במחשבה להחליף את הרכב הנוכחי לאחר 4 שנות בעלות.

אני מעוניין לדעת אם יש רכבים שמגיעים ישירות מהיבואן עם הסבה לגז אשר שומרת את האחריות.

אני יודע שזאת שאלה כללית, אין לי הכוונה כרגע לרכב רק רוצה לשמוע אם יש אפשרות לגז מהיבואן.

אני מכיר כרגע רכב אחד וזה great wall טנדר.

תודה רבה

יהודה

פורסם

שלום yehuda renault,

האם ברצונך לרכוש רכב חדש בלבד או שגם רכב משומש יכול לבוא בחשבון?

אצלנו באלדן תוכל למצוא רכבים מדגמים שונים המוסבים להנעה בגז. במסגרת ההסבה תקבל אחריות מלאה לשנה על הרכב וכן אחריות נוספת על מערכת הגז, עד 65 אלף קילומטרים.

אתה מוזמן ליצור איתנו קשר לקבלת פרטים נוספים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

הטנדרים של great wall עוברים הסבה בגז-פרו כשהם חדשים, זהו תמריץ נוסף של היבואן למכור את הטנדר כשבמחיר העיסקה אתה מקבל גם מערכת גז.

לצורך המחשה, העיסקה הזו היא במקום שתקנה בעצמך את הטנדר, תסע לגז-פרו ותתקין בו מערכת גז.

פשוט חוסכים לך את הכאב ראש...

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

כאב ראש עצום,

סתם לדוגמא: אבא שלי התקין מע' גז בשברולט מאליבו 2010 וכל פעם שיש לו תקלה, UMI אותו למתקין של הגז, והמתקין של הגז בחזרה ל-UMI בקיצור טירטור לא נורמאלי ועד היום יש לו תקלה שלא נפתרה, ואף אחד לא יודע מה לעשות.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

סובארו נהגה לייבא רכבים עם הסבה לגז כרגע אני יודע שיש להם רק את הסוברו אווטבאק עם מערכת גז אבל אתה יכול ללכת לסוכנות ולברר אולי הם יסכימו לייבא במיוחד כי בעבר הם הביאו גם את האימפרזה עם מערכת גז

פורסם

אני יודע שניתן לקבל את הפורד אדג' עם מערכת גז ישירות מהיבואן.

אבל לדעתי זה מותקן בארץ.

דרך אגב מניסיון של 2 קרובי משפחה לא היו תקלות במשך 70,000KM (כמה שהאוטו עשה)

פורסם
סובארו נהגה לייבא רכבים עם הסבה לגז כרגע אני יודע שיש להם רק את הסוברו אווטבאק עם מערכת גז אבל אתה יכול ללכת לסוכנות ולברר אולי הם יסכימו לייבא במיוחד כי בעבר הם הביאו גם את האימפרזה עם מערכת גז

לא ייבאו את הרכבים עם הנעה לגז, זה הותקן בארץ.

• תוכן חדש...