Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אופנוע נוסטלגי(DT200)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי,האופנוע לא אספנות עדיין לפי מה שאני זוכר אבל הוא מספיק ישן..

אם מישהו יודע על אחד למכירה בכול מצב אשמח לשמוע.

הדגם הוא Yamaha DT200 הגרסא המקוררת מים.

פורסם

בבקשה, דרך אגב, איזה שנה האופנוע? ייתכן שאפשר להשיג לו חלקים חדשים. האמריקאים הם אלופים כשזה מגיע ליפנים עתיקים, למרבה האירוניה.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=yamaha+dt+200&_sacat=0

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

נכון מאוד, בדקתי לך ולצערי אתה צודק. הוא לא נפוץ שם כי הוא מעולם לא שווק שם רישמית. כנראה כל האופנועים שהגיעו לשם הגיעו בדרך לא דרך. לעומת זאת ישנם אופנועים שכן שווקו אבל בנפח נמוך יותר. השאלה אם חלקים מ DT 150 או נמוך מזה מתאימים לשלך. אני בספק לגבי חלקים מהמנוע אבל אולי חלקים חשמליים או רכיבים אחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הבעיה היא שאני צריך חלקים בעיקר למנוע,למרות שיש לו אותו מנוע כמו של הטרקטורון של ימאהה הבלסטר 200,אבל הDT200 הגיע עם קירור מים ושסתום כוח חשמלי.

אם היתי יכול למצוא מנוע קומפלט לשיפוץ אפילו היתי מבסוט.

• תוכן חדש...