Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו דת. אם לא נצרות, לא היה את ימי הביניים, והתקדמות המדע והטכנולוגיה לא הייתה מעוכבת אלף שנים.

תחשבו, היינו יכולים לחקור את הגלקסיה עכשיו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רבותיי בכל דת יש לה את הזרם הקיצוני שלה בין אם מדובר בשיעים, או בסלפים שהם סונים קיצוניים.

האנשים האלה התבססו באירופה והם הקיצוניים ביותר שאפשר, אלו הם כופרים בדת ולא אנשים שמייצגים את האסלאם האמיתי, כפי שכתוב בקוראן.

קישור לתוכנית אללה אסלאם- צבי יחזקאלי בעקבות התעצמות האסלאם במדינות אירופה

http://docu.nana10.co.il/Section/?SectionID=12417

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שבקוראן עצמו כתובים חצי מהדברים שהיו בסרט.

מוחמד היה פדופיל שהתחתן עם ילדה.

הוא הטיף להרג כל מי שלא מאמין באיסלאם והאמין שהאיסלאם צריך לכבוש את כל העולם, ואם יש כופרים, אסור שיהיו להם את אותן זכויות וצריך להרחיק אותם מכל סוג של השפעה פוליטית.

ללעוג לאיסלאם מבחינתי זה לא בעיה ואני עושה את זה כל פעם שאני יכול, ביחד עם לעג ליהדות, לנצרות, מורמונים ולכל דת אחרת.

הבעיה היא בהצדקת האלימות שיש בחברה האיסלאמית ברמה עולמית.

הרבה אנשים לא חושבים לבד ובמקרה של האיסלאם זה מתבטא בפאנאטיות ואלימות נגד כל מי שמתנגד לדעות או מאמין באלוהים אחר, כי המנהיגים חופרים כל היום בראש על אלימות ועל עלבון.

לפני 4000 שנה בני ישראל רצחו את כל האנשים שהיו באזור כי הם לא חלק מהעם שלהם.

לפני 500 שנה זה היה הנוצרים שהפכו לקנאים ושרפו אנשים סתם.

כיום זה התור של האיסלאם להיות הרעה החולה של העולם ולעצור את ההתקדמות של המין האנושי.

הבעיה העיקרית היא ששאר העולם כבר התקדם והבין שזה לא הפיתרון לשום דבר, אז האיסלאם נראה כמו חבורה של ברברים מגעילים שכל מה שרוצים זה רצח ודם (ובמקרים מסוימים, זה נכון).

מה לעשות שרוב האנשים שמאמינים באיסלאם לא ממש מאמינים בזכויות אדם, שוויון או ערכים מתקדמים?

והנה מה שאני חושב על "כבוד לאיסלאם" או לכל דת אחרת.

בוא ואשאל אותך שאלה. בן כמה היה יצחק כאשר הוא לקח את רבקה לאשה.

תשובה: יצחק היה בן 40 ורבקה בת 3.

עוד דבר, אם תתעקש אבל באמת תתעקש אני מוכן להביא לך סימוכין מהתלמוד הבבלי שבוא פדופיליה היא דבר מקובל על ידי היהדות כל עוד היא נעשית בתנאים מסויימים. מותר לגבר לקיים יחסי מין מלאים עם ילדה עד גיל שלוש ועם ילד עד גיל 9. כל עוד זה נעשה בתנאים הללו, הגבר או האשה לא יעשו בעבור גילוי עריות והגבר לא יישפט בעבור משכב זכר. אז אנא, אם יש דת מפגרת ומטומטמת היהדות היא לא חפה מפשע.

לפחות היחס לנשים אצל היהודים החרדים והמתחרדים - יותר טוב? אפילו המתונים - אלה שמשרתים בצה"ל - מדירים נשים. אז עם או בלי בורקה זה כבר לא משנה. והחמור ביותר הוא שאצלנו הקיצוניות הולכת ומחמירה, גם בחומרתה וגם בתפוצתה.

ואם מישהו יטען שלא מדובר באלימות - אני רוצה להזכיר לכם את בית שמש ואשדוד והאוטובוסים.

אמת, למרות שהיהדות לעולם לא תודה בזה רשמית האשה היא נחותה לעומת הגבר. לא צריך לחפש יותר מדיי. בברכות השחר יש ברכה "ברוך אתה אלוהינו מלך העולם שלא עשאני אשה".

עוד דוגמה לנחיתות האשה אל מול הגבר. לפי היההדות, כאשר גבר ואישה נמצאים במצב של סיכון חיים יש להציל קודם את הגבר. וזאת למה? הגבר מקיים מצוות ולכן יפיקו בשמיים יותר תועלת מכך שהוא חי מאשר האשה שפטורה מקיום תורה ומותה לא ישנה דבר. תאמין או לא תאמין אבל זוהי האמת. יש עוד הרבה דברים מכוערים בדת היהודית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
רבותיי בכל דת יש לה את הזרם הקיצוני שלה בין אם מדובר בשיעים, או בסלפים שהם סונים קיצוניים.

האנשים האלה התבססו באירופה והם הקיצוניים ביותר שאפשר, אלו הם כופרים בדת ולא אנשים שמייצגים את האסלאם האמיתי, כפי שכתוב בקוראן.

מצטער לאכזב אותך, אך אלו ממש לא מיעוט.

טיילתי בלא מעט מדינות באירופה, מאוד קל לזהות אותם, נשים עם כיסוי על כל הגוף, גברים עם זקן והיו לא מעט.

עד עכשיו אני לא שוכח בשדה התעופה סכיפהול, תחנת האוטובוסים, אישה שכולה מכוסה בשחור חוץ מהעיניים.

במדינות ערב יש גם לא מעט ואפילו במודרניות שבהם. הכפייה הדתית של האיסלאם מגעילה אותי, מילא אם זה היה משהו בקטנה - אבל זה לא. מבחינתם זה משהו הגיוני וככה אמור להיות. שמחתי מאוד שאישרו בצרפת את האיסור לבישת בורקה, האיסלמיסטים מן הסתם מחו בצורה אלימה (הגיוני נכון?), אך החוק עבר בסופו של דבר והוכח לא פעם שהאלימות שלהם לא פותרת כלום!

עצוב שהגברים לוקחים באופן אישי כל דבר ואז הדרך לאלימות קצרה מאוד (במילים אחרות - פגיעה בכבוד).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

עד עכשיו אני לא שוכח בשדה התעופה סכיפהול, תחנת האוטובוסים, אישה שכולה מכוסה בשחור חוץ מהעיניים.

למה לנסוע רחוק? נתקלתי בכזו בשופרסל דיל בנשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יזיק ללמוד קצת עובדות היסטוריות במקום סילופים, חצאי אמיתות, ממבו ג'מבו, התרפסות והתנצלות בעידן הפוליטקלי קורקט שמובילים אותנו לאבדון בקצב אקספוננציאלי.

ההרצאה הכי טובה ששמעתי בזמן האחרון:

t_Qpy0mXg8Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
Cerebral Cortex

צדקת בעניין הפדופליה ביהדות:shock:

http://www.daatemet.org.il/questions/index.cfm?MESSAGEID=2495

לבקש סליחה בכיפור זה יפה, אבל:evil:

הוא לא צודק,

הוא פשוט מחפש להתנגח ביהדות בכל הזדמנות שבה הדבר מתאפשר לו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=434104&page=13

מדובר שם בין השאר גם על העניין הנ"ל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
חייב לציין אותך לשבח על איך שאתה לוקח ורואה את הדברים,אתה בהחלט מראה צד אחר ממה שלפעמים אנחנו חושבים.

כנראה שאתה לא נמצא באינטרקציה עם ערבים, מפני שצורת החשיבה שלך (בין השורות) היא שכל הערבים פרימיטיביים. אני הכרתי במהלך שלל עבודות ערבים מכל סוגי האוכלוסייה, החל מרופאים מהרשות הפלסטינית עד לשוטפי כלים ממזרח ירושלים וטייבה ובקלות תוכל לעשות הקבלה ביניהם לבין היהודים. יש ויש בכל אוכלוסייה, זה לא שכולם כמו המפגרים בסרט של צבי יחזקאלי שכל דבר קטן שאומרים על ערבים הם מאבדים את זה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

דוד המלך-שלח אדם למלחמה על מנת שיהרג והוא (דוד) יוכל לקחת את אשתו.

ההבדל הוא שדוד קיבל נזיפה בפנים ועונש על הדבר הזה, למרות היותו המלך. והוא לא הרג ולא שרף את הנוזף בו.

לא רוצה להכנס לוויכוח האם מוחמד היה רודף נשים, או כל דבר אחר שנכתב לגביו על ידי הסטוריונים, אבל להפוך את העולם לחומר נפץ זה לא לעניין.

אבל כל כך שקוף שמשתמשים בזה כדי לעשות בלאגן שאותו עושים בכל הקשר וגם ללא שום הקשר.

זה פשוט בעיה.בתרבות של האנשים האלה, יש מחשבה שע"י אלימות וכוחניות הם משיגים כבוד. בדיוק הוא ההפך, רק בזים להם יותר ויותר.

אני חושב שאתה טועה. המוסלמים חושבים שאלימות תביא להם תוצאות מסיבה אחת פשוטה: האלימות מביאה להם תוצאות. כמו שנאמר כאן קצת בהומור (אבל העקרון אמיתי):

http://www.youtube.com/watch?v=kIoF9oAWjJ0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הוא לא צודק, הוא פשוט מחפש להתנגח ביהדות בכל הזדמנות שבה הדבר מתאפשר לו.

זה גם הרושם שלי.

והעובדה שיש כאלו שמתעקשים לקבל ולהצדיק כל דבר באופן עיוור, בלי שום ביקורת, רק מסייעת בידו...

דני

פורסם
כנראה שאתה לא נמצא באינטרקציה עם ערבים, מפני שצורת החשיבה שלך (בין השורות) היא שכל הערבים פרימיטיביים. אני הכרתי במהלך שלל עבודות ערבים מכל סוגי האוכלוסייה, החל מרופאים מהרשות הפלסטינית עד לשוטפי כלים ממזרח ירושלים וטייבה ובקלות תוכל לעשות הקבלה ביניהם לבין היהודים. יש ויש בכל אוכלוסייה, זה לא שכולם כמו המפגרים בסרט של צבי יחזקאלי שכל דבר קטן שאומרים על ערבים הם מאבדים את זה.

לא זאת המחשבה ויש לי לא מעט אינטראקציה עם אוכ' ערבית ולא מעט עובדים שאיתם אני בקשר יומיומי.

הקבלה ליהודים בקלות אפשר לעשות ולפעמים אנו מאד דומים במובן הרע של שני הצדדים.לא ראיתי את הסרט של צבי אז לא ידוע לי על מה מדובר,מספיק לי האזור בו אני מסתובב ביום יום בשביל לראות את הצד הלא סימפטי.

כמובן שיש ויש ויש לי גם כמה חברים מהמגזר ואי אפשר להכליל את כולם.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...