Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
SAMEER, בשנת 1979 קבוצת מונטי פייטון הידועה הוציאה סרט שנקרא "חייו של בריאן" או "בריאן כוכב עליון". זוהי הייתה קומדיה סאטירית שצחקה על היהדות ועל הנצרות. שום שגרירות בריטית לא עלתה באש.

בשנת 2004, מל גיבסון הידוע לשימצה הוציא סרט בשם הפסיון האחרון של ישו או באנגלית "THE PASSION OF CHRIST". הסרט נעשה בצורה אנטישמית תוך הדגשה שישו נרצח בגלל היהודים. בנוסף, ישו עונה בסרט בכל מיני צורת שלא ידועים כלל וכלל בברית החדשה. כלומר, גיבסון "היצירתי" הוסיף בכוונה אלמנטים של אכזריות רק בכדי ללבות את היוצרים ולעורר שינאה נגד יהודים. אביו של גיבסון היה אנטישמי מובהק ולא הסתיר זאת.

הסרט הוחרם על ידי כל הרבנים אבל עדיין לא היה שום הרג ושום התפרעויות בעקבותיו.

בשנת 1988, יצא הסרט "הפיתוי האחרון של ישו" שחולל מהפך בזמנו בדת הנוצרית. גם כן סרט על ישו שהציג אותו כגבר רגיל עם תשוקות לנשים ורגשות אחרות כמו פחד, דיכאון וכיוצא בזה דבר שנגד בהחלט את אישיותו לפי הברית החדשה.

שוב פעם, הסרט חולל ויכוחים לא קטנים בין חופש הביטוי לבין רגשות הדת אבל עדיין שום שגרירות לא עלתה באש ושום אדם לא נהרג.

אז מה אתה מבין מזה?

כתבת יפה ונכון.

העניין הוא שאם נדמה את הסרטים האלה לפצצה שמציתה מלחמה, אז הסרטים הללו צולמו באולפנים מקצועיים ובטכנולוגיה שאין לכל אחד.

הסרט על מוחמד כל כך עלוב ודבילי, שאפילו אני מסוגל לצלם סרט ברמה כזו. זה אומר שהטכנולוגיה הנדרשת לייצור הפצצה זמינה ונמצאת בידיו של כל אחד.

זה הזוי, כי את המהומה הבאה יחולל החוג לקולנוע של בוגרי בית הספר היסודי בלייפציג, שגם הם יציגו (אולי בלי שהתכוונו) את האיסלאם באופן לא מחמיא.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבהרה, אף מוסלמי לא נפגע בציור הבא:

635.jpg?1577

WASHINGTON—Following the publication of the image above, in which the most cherished figures from multiple religious faiths were depicted engaging in a lascivious sex act of considerable depravity, no one was murdered, beaten, or had their lives threatened, sources reported Thursday. The image of the Hebrew prophet Moses high-fiving Jesus Christ as both are having their erect penises vigorously masturbated by Ganesha, all while the Hindu deity anally penetrates Buddha with his fist, reportedly went online at 6:45 p.m. EDT, after which not a single bomb threat was made against the organization responsible, nor did the person who created the cartoon go home fearing for his life in any way. Though some members of the Jewish, Christian, Hindu, and Buddhist faiths were reportedly offended by the image, sources confirmed that upon seeing it, they simply shook their heads, rolled their eyes, and continued on with their day.

לקוח מכאן:

http://www.theonion.com/articles/no-one-murdered-because-of-this-image,29553/

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה על פרסום התמונה. צחקתי ככה שהמנהלת שלי שאלה אם הכל בסדר.

סתם סרט מפגר וחבל שהרבה מוסלמים פנו לאלימות בגללו.

וכמו שנאמר, לא חסר קריקטורות, סרטונים והעלבות למינהן כלפי היהדות והנצרות ועדיין אף אחד מהדתות האלה לא שורף שגרירויות וקורא למוות של מדינה כל שהיא.

לצערי נראה שבאיסלם הקיצוני הוא ההגיוני.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

ניטש, מה יש להעלב מהקריקטורה - משה (שלנו !!! NO 1 שולטתתתת1111) קיבל כלי רציני שאפילו אחינו מהארלם היו מתקנאים בו.

כבוד!

פורסם

מס' תובנות שלי:

1. ראיתי סרט דוקומנטרי על ההפיכה במצריים, כאשר עיתונאית מוסלמית מצרית ראיינה אנשים בכיכר תחריר. מה קרה שם? כל אחד שאמר דעות שלא מוצא חן בעיני הסובבים, ישר גלש למכות ודחיפות. העיקר הם מתלוננים על המשטר הצבאי שהוא אלים.

2. לפני כשנה שהיתי בבית מלון בעקבה-ירדן 38 מעלות ביום. הגברים נכנסים לים עם מכנס רגיל והנשים עם כל הכיסוי עליהם בשיא החום וזה בסדר גמור מבחינתם. ממש ריחמתי על הנשים.

3. באותו הקשר ל-2, אחותי התנשקה עם חבר שלה בבריכה, אז המציל ביקש מהם להפסיק, כפייה אמרנו?

4. שוטרות בעקבה מכוונות תנועה עם כיסוי ראש בחום אימים, כדי לא לפגוע בכבודם.

5. אם תגיד למוסלמי מוחמד מת או שתקלל את מוחמד, סיכוי לא קטן שהוא ינסה לרצוח אותך.

אני באמת משתדל שלא להיות גזען, מצטער - אך קשה לי להתעלם מדברים כאלו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לפחות היחס לנשים אצל היהודים החרדים והמתחרדים - יותר טוב? אפילו המתונים - אלה שמשרתים בצה"ל - מדירים נשים. אז עם או בלי בורקה זה כבר לא משנה. והחמור ביותר הוא שאצלנו הקיצוניות הולכת ומחמירה, גם בחומרתה וגם בתפוצתה.

ואם מישהו יטען שלא מדובר באלימות - אני רוצה להזכיר לכם את בית שמש ואשדוד והאוטובוסים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב , אין שום הצדקה לגל האלימות וכל מה שקורה כרגע.

אבל מאוד לא לעניין ללעוג לסמלי דת, לא משנה איזו דת.

מה שמצחיק בכל העניין הזה, שהמוסלמים, בהתפרעויות שלהם, עשו יח"צנות לסרט ששום סוכנות בעולם לא תצליח לעשות.

אם רק היו מתעלמים ממנו, הסרט היה נעלם והסיפור דועך כאילו לא היה.

שונא גזענים !.

פורסם

בדיוק!

זה כמו שלפני כמה שנים הייתה קריקטורה של מוחמד שהביאה גם לגל התפרעויות, מה שגרם לאלפי קבוצות של בפייסבוק של ציורי מוחמד+ יום מיוחד שמוקדש לציורי מוחמד(שחלק גדול מהם היו מעליבים פי כמה וכמה)

זה פשוט בעיה.בתרבות של האנשים האלה, יש מחשבה שע"י אלימות וכוחניות הם משיגים כבוד. בדיוק הוא ההפך, רק בזים להם יותר ויותר.

פורסם

מה שמצחיק בכל העניין הזה, שהמוסלמים, בהתפרעויות שלהם, עשו יח"צנות לסרט ששום סוכנות בעולם לא תצליח לעשות.

אתה טועה. קוראים לזה הומור, סאטירה. זה משהו מאוד נפוץ במאות השנים האחרונות - השנים של העידן המודרני והנאור. אתה לא יכול לשים את הקו האדום בדת, כיוון שאמנם יש מיליוני מאמינים אבל יש גם מיליונים שלא.

ובנוגע ליחצ"נות לסרט - מילא אם זה היה סרט איכותי. היחצ"נות הזאת סתם מציגה אותו באור מגוחך אפילו יותר. הרי מדובר במשהו שגם סטודנטים שנה א' לקולנוע היו מתביישים בו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל, זה מאוד לעניין ללעוג לסמלי דת.

Enough is enough!

יש שלב שבו כבר נמאס ואתה רואה איך הדת עושה מניפולציות והורסת את העולם לחלוטין.

מה זה הבולשיט הזה?

"לאלוהים שלי יש יותר גדול מלאלוהים שלך".

צריך להקיא את הדת מתוך החברה המודרנית ולקחת את כל מי שרוצה לחיות בלה-לה לנד ולא להתייחס לדעות שלו.

לא אכפת לי אם אתה יהודי, שומרוני, מוסלמי, קתולי או פרוטסטנטי. זה הכל אותו בולשיט, הכל שקרים שסופרו על ידי אנשים בורים בחור במזרח התיכון כי הם לא מצאו תשובות לתת לילדים שלהם על איך נוצר היקום ופחדו מאיבר המין של אישה.

כרגע אני רואה מצב שבו יש מלחמה תרבותית בין אנשים שרוצים לדעת את האמת ואנשים שמנסים לכפות שקרים כאמת.

זה לא ייגמר טוב וסביר להניח שהעשורים הקרובים יהיו עקובים מדם בגלל כל זה.

איזו זכות יש לחלאות האלו (שוב, מכל הדתות) להרוס לכולנו את העולם שבו אנחנו חיים?

הפעם המוסלמים פשוט חיכו שתהיה פרובוקציה כלשהי כדי לעשות בעיות.

זה כל מה שהם רוצים לעשות.

אגב, לאפקט של לנסות להשתיק משהו ובעצם לגרום לו להתפוצץ קוראים אפקט סטרייסנד (על שם ברברה סטרייסנד) http://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effect

פורסם

חייב לציין אותך לשבח על איך שאתה לוקח ורואה את הדברים,אתה בהחלט מראה צד אחר ממה שלפעמים אנחנו חושבים.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
לפחות היחס לנשים אצל היהודים החרדים והמתחרדים - יותר טוב? אפילו המתונים - אלה שמשרתים בצה"ל - מדירים נשים. אז עם או בלי בורקה זה כבר לא משנה. והחמור ביותר הוא שאצלנו הקיצוניות הולכת ומחמירה, גם בחומרתה וגם בתפוצתה.

ואם מישהו יטען שלא מדובר באלימות - אני רוצה להזכיר לכם את בית שמש ואשדוד והאוטובוסים.

אתה מסתכל על משהו קיצוני בישראל באיזור מאוד ספציפי, אני מדבר על משהו גורף באיסלאם.

יש מדינות קיצוניות כמו איראן, שמה באמת האיסלאם יצא מכל פרופורציה (רצח על חשד להומו). אבל אם תיקח מדינות יחסית מתקדמות באיסלאם, אתה תשים לב כי גם שמה האיסלאם משתלט על ההגיון וזכויות האדם.

אם אישה מוסלמית תלך ללא כיסוי עליה ברב שטחי מדינת ישראל, מה יעשו לה? כלום! - יתייחסו אליה כאל מישהי רגילה.

אותו דבר תלך בעיר שנמצאת במדינה ערבית (ולא משנה איזו), מסכנה אותה אישה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אני לא זוכר, אם ראיתי את זה פה או לא, אבל תיראו את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=DqIasODAPy8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש בוידאו הזה כול כך הרבה דברים שפשוט גורמים לחלחלה. ושתבינו, האנשים שם זה לא אסירים משוחררים או הומלסים, אלא אנשים מוכרים בטלוויזיה המצרית.

אבוי לנו שכאלה אנשים קיימים ואיתם עוד אנחנו צריכים לעשות שלום.

• תוכן חדש...