Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטלפוניה שלהם זולה משמעותית מבזק, וכך גם האינטרנט. האם שווה לעבור?

האם "ניוד" הקווים אומר שלמעשה התשתית לא מתשנה או שהם יבואו להתקין לי פה טלפון IP שיקרוס כל הזמן?

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מכיר את הציוד שלהם ולא יכול להעיד על קריסות, אבל הניוד משמעותו שאתה שומר על המספרים, אבל התשתית מתחלפת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני עברתי מבזק להוט, גם אני מאוד חששתי שעכשיו יתחילו להעביר לי כבלים בכל הבית.

המעבר לקח 5 דקות.

הטכנאי הגיע, שאל אותי איפה השקע הראשי של בזק בדירה. פתח אותו. לא יודע מה עשה שם.

סגר בחזרה - הכל נראה בדיוק אותו דבר. לא נמתח אפילו מ"מ של כבל נוסף. בכל שאר השקעים הוא לא נגע.

וזהו. אני בטלפון ובאינטרנט של HOT.

לי אמרו בטלפון שצריך להחליף שקעים וכו' - אבל בפועל הוא אפילו לא נכנס לאף חדר.

פורסם
הטלפוניה שלהם זולה משמעותית מבזק, וכך גם האינטרנט. האם שווה לעבור?

האם "ניוד" הקווים אומר שלמעשה התשתית לא מתשנה או שהם יבואו להתקין לי פה טלפון IP שיקרוס כל הזמן?

תודה :-)

אצלנו במשרד היו קווים של הוט במשך כחצי שנה, נראה לי שעדיין יש איזה קו אחד בשימוש חלקי. האינטרנט עדיין על תשתית שלהם.

בסך הכל רוב הזמן זה עובד טוב. בשבועות הראשונים היו קצת מחלות ילדות והאינטרנט היה נופל פעם בשבוע-שבועיים, אחר כך זה התייצב. מאז לא היו בעיות, למעט כמה תקלות גדולות שהשפיעו על כל האזור ולא היו ספציפיות אלינו. אם חיבור אינטרנט קריטי עבורכם, מומלץ לחבר קו גיבוי של בזק או סלולארי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנסיון עם טלפון הוט, בימים הראשונים היו הרבה ניתוקים. טכנאי בא, הלך, בא עוד טכנאי ועדיין בעיות. הגיע טכנאי בכיר שהחליט על החלפת הכבל החל מארון התקשורת ברחוב. בא צוות החלפת כבלים , והבעיה אכן נפתרה.

אח"כ היה די בסדר.

קח בחשבון שמהצד החשבונאי הוט ידועים לרע.

יהודה

פורסם

הבעיה עם הטלפוניה של הוט שאין קו בהפסקת חשמל.לגבי החיבור בדירה / משרד.משתנה רק ההזנה בקורונה או מרכזייה מלבד זאת הכול נשאר רגיל.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ההורים שלי בטלפון של הוט עוד מימי הפיילוט, זה היה המיץ של הזבל, היו מלא תקלות וזה עבד על הפנים,

לפחות זכינו במספר טלפון קטלני בזכות העובדה שהיינו בפיילוט.

ככה או ככה, עכשיו הקו עובד בסדר ועד כמה שידוע לי אין תקלות, החסרון אכן הוא כשאין חשמל - אין קו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בחייאת, כמה פעמים בשנה אין לך חשמל בבית? פעמיים במקרה הכי גרוע? למרות שיש שנים שאין בכלל הפסקות חשמל.

ובפעמיים האלו אתה לא יכול להשתמש בפלאפון?!

אני חושב שבמשרד - אם אין חשמל, אז גם טלפון לא יעזור.

כמו שאמרתי, אני לא מרגיש שום הבדל בין הקו של בזק להוט, למרות ששמעתי כל מיני סיפורים. מה שכן אני רואה זה את הפרשי המחירים המאוד משמעותיים בין השניים.

פורסם

מהניסיון שלי זה רק עניין של מזל, כל עוד אין התחייבות שווה לנסות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
הטלפוניה שלהם זולה משמעותית מבזק, וכך גם האינטרנט.

אפשר להתמקח על הכל, בפרט אם יש לך כמה קוים.

לאחר מיקוח לא בטוח שהוט יהיו יותר זולים.

בהצלחה

יהודה

פורסם

לפני כשנתיים עברתי מבזק לטריפל של הוט אחרי שהם הציעו לי 'הצעה שאי אפשר לסרב לה'.

הטלפון עבד מעולה. בלי ניתוקים בלי בעיות.

האינטרנט לעומת זאת היה סיפור אחר. אני לא חושב שעבר שבוע מבלי שהתקשרתי לתמיכה של הוט לפחות 3 פעמים בגלל שהאינטרנט התנתק לי (ואני לא מגזים).

הגיע טכנאי להתקין מגבר. הטכנאי השני החליף את המגבר. הטכנאי השלישי לא הבין למה מלכתחילה שמו מגבר. וכן הלאה.

אחרי שנה של ייסורים חזרתי לאינטרנט (היקר) של בזק. מאז אני מחובר לעולם בלי ניתוקים.

משיחות עם חברים הגעתי למסקנה שאינטרנט בהוט זה הימור. לחלק זה עובד מצויין וחלק מקללים את היום שהם עברו להוט.

אם היה לי עסק - לא הייתי מתקרב להוט. בטח שלא בשביל אינטרנט. כלקוח פרטי סתם הפסדתי כמה שעות של מריטת שערות ועצבים. כעסק הרווח הזה עלול לעלות לך בלא מעט כסף.

• תוכן חדש...