Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב את התגובות של yonisi

אתה באמת חולה על הרכבים האמריקיים? אין הרבה כמוך בפורום שיש להם אהבה לאמריקאיות כמוך.

האמת שגם אני תמיד אהבתי אמריקאיות ובמיוחד את הביואיקים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אוהב את התגובות של yonisi

אתה באמת חולה על הרכבים האמריקיים? אין הרבה כמוך בפורום שיש להם אהבה לאמריקאיות כמוך.

האמת שגם אני תמיד אהבתי אמריקאיות ובמיוחד את הביואיקים.

שמע, אני באמת מעריך את הרכב שאני נוסע עליו. ולא, בניגוד למה שחושבים פה לפעמים כשאני כותב תגובות (כבר קיבלתי תגובות "אנטי" אם שמת לב, כמה וכמה פעמים :lol:), אני לא מגזים כי אנשים לא מבינים שאת האוטו שלי קונים היום בשוק ב 27-28K, אלו המחירים ועם עוד 10K של מערכת גז אתה גם מבזבז דלק כמו סופר מיני ממוצעת ואולי קצת יותר טוב, וזה עובד. אז יוצא שב 38K אתה יכול לנהוג על אימפלה 2005, מה החלופות במחיר הזה? לא יודע אבל לא נראה לי שיש הרבה תחרות.

אני אישית לא חוזר אחורה כי זה רחוק מאוד מנסיעה על רכב משפחתי "רגיל" ואפילו מנועי ה 2000+ לא ממש נותנים את אותה התחושה (שאל למשל כאלו שעברו ממאליבו 3.5 למאליבו 2.4). זה אפילו לא הכוח של האוטו (אנשים ישר חושבים על המנוע הגדול) שבעצם כבר בכלל לא כזה משהו מיוחד היום עם כל הטורבואים הקטנים מסביב, אבל זה הרבה יותר מזה, זה הנוחות של המושבים, השקט (יותר שקט ממשפחתית ממוצעת 2013, מניסיון על פוקוס ומאזדה 3), המתלים הרכים (אני אוהב, יש כאלה שמקבלים מחלת ים), האמינות (לא יודע אני מרגיש שזה אוטו שאם מטפלים בו כמו שצריך הוא ייסע גם עוד 200 שנה, ראה תגובות לקוחות בארה"ב), המרווח ועוד, והיופי הוא שכל זה במחיר כלום, פשוט כלום. הרבה אוטו בכלום כסף כשזה לא בא על חשבון אמינות (כמו במקרים אחרים של רכבים משומשים זולים).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
יש לי מנוע 2500 מחוץ לעיר 15/1 ובתוך העיר 12/1 (עם מזגן או בלי מזגן). אני לא מבין למה אנשים חושבים שמנוע גדול אוכל יותר, בשיוט על 120 הטורים לא עוברים את 2,000

מכיר מספיק אפיקות בשביל להגיד לך ש12 קילומטר לליטר בעיר זה לא מציאותיץ

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

בני חזר עכשיו מארה"ב - שכר קמארו 3.6 ליטר עם תיבה אוטומטיית\רובוטית צריכת הדלק היתה 16 קמ"ל, אם כי מרבית הנהיגה היתה בין עירונית. עם המשפחתומטיות 1600 אני יכול כק לחלום על צריכה כזו (כמובן, בתנאי הארץ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכבישי ישראל יותר חשוב כמה הרכב שותה בעיר ולא מחוץ לעיר כי רובינו נוסעים ועוצרים ברמזור כל דקה או שתיים ואחרי זה עוד תקועים בפקק.

פורסם

לכל השואלים כן שברולט אפיקה 6 הילוכים 2009. ואני עומד מאחורי דברי בקשר לצריכת דלק שרשמתי, מישהו שרושם שהיא "זוללת" דלק יכול להיות זה באמת תלוי איך אתה נוסע. אני בדרך כלל לא עובר את 2200 RPM (בטורים האלה מאיצה יפה מאוד) כי פשוט לא צריך המנוע מספיק חזק, גם בשיוט 110-120 לא עובר 2000RPM.

פורסם
בכבישי ישראל יותר חשוב כמה הרכב שותה בעיר ולא מחוץ לעיר כי רובינו נוסעים ועוצרים ברמזור כל דקה או שתיים ואחרי זה עוד תקועים בפקק.

זה מזכיר לי אני מהצפון וגר בישוב ולא בעיר וכל פעם שאני נוסע למרכז אני יוצא עם כאבי ראש ועצבים מכל הפקקים ומכוניות על הכביש.

פורסם
לכל השואלים כן שברולט אפיקה 6 הילוכים 2009. ואני עומד מאחורי דברי בקשר לצריכת דלק שרשמתי, מישהו שרושם שהיא "זוללת" דלק יכול להיות זה באמת תלוי איך אתה נוסע. אני בדרך כלל לא עובר את 2200 RPM (בטורים האלה מאיצה יפה מאוד) כי פשוט לא צריך המנוע מספיק חזק, גם בשיוט 110-120 לא עובר 2000RPM.

שמע... איך שלא תסובב את זה, 12 בעיר זו צריכת דלק אפילו לא של משפחתית 1600 אלא אולי של סופר מיני רובוטית או משהו כזה (פונטו אולי?), לא יודע איך אתה מודד אבל מה שאתה בעצם אומר כאן זה שהמנוע של האפיקה חסכוני יותר למשל משל המאליבו 2.4? כי המאליבו 2.4 גם כן באה עם 6 הילוכים ואאל"ט המנוע שלה מתקדם יותר אז משהו כאן לא הגיוני. וכן בניגוד לרוב אני יודע מה זה טורים נמוכים, מאוד, הקטע הוא במנוע גדול שתרצה או לא תרצה, יש מין גבול עליון כזה שאי אפשר לעבור גם אם תשאר על 1200 סל"ד ולא תעבור אותו בחיים, גם אז על מנוע כזה ומשקל רכב כזה בטח לא תצליח להוציא יותר מ 8.5-9 וכמובן שזו נהיגה לא מעשית.

אתה מודד נכון צריכת דלק? ז"א במשאבה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לפי דעתי תמונה יכולה להועיל.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
בני חזר עכשיו מארה"ב - שכר קמארו 3.6 ליטר עם תיבה אוטומטיית\רובוטית צריכת הדלק היתה 16 קמ"ל, אם כי מרבית הנהיגה היתה בין עירונית. עם המשפחתומטיות 1600 אני יכול כק לחלום על צריכה כזו (כמובן, בתנאי הארץ).

אני מוכן לחיות עם המכונית הנ"ל גם עם 1/8-10. אחת המכוניות ששברולט הוציאה, שהרשימו אותי הרבה יותר מהשאר:).

1/12 בנהיגה עירונית ועוד נניח את עניין המזגן בצד, לא הגיונית וחבל שאתה מציג את זה כך.

יוני,

כל הכבוד על האהבה לסגמנט :).

פורסם
אני מוכן לחיות עם המכונית הנ"ל גם עם 1/8-10. אחת המכוניות ששברולט הוציאה, שהרשימו אותי הרבה יותר מהשאר:).

כן אני גם מאוד אוהב, והכי מצחיק שבארה"ב זה רכב עממי, 23K$ ויש לך קאמרו כזו 2013 (פחות מהמחיר של אימפלה 2012 דרך אגב), בשביל 32K אתה כבר יכול את דגם ה SS עם מנוע 6.2 ו426 כ"ס. איי איי החיים הטובים. אצלנו בשביל 32K$ אתה מקבל בקושי איזו משפחתומטית משעממת.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

כן נו אחרוני הדייהולטים, לא מפתיע.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...