Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מתכוון להחליף מסנן דלק הסופ"ש ,יש משהו שמומלץ לעשות לפני? תוסף דלק?

בגדול אין שום בעיה, סתם החלפה תקופתית.

מדובר בקאוואליר 2003.

האם יש חשיבות לכמה דלק יש במיכל בעת ההחלפה?

תודה.

פורסם

אין חשיבות לכמות הדלק בכל מקרה הדלק שבצינור יישפך.

ולא צריך להוסיף שום תוסף שים את הפילטר החדש ושלום על ישראל.

רק לפני ההנעה הראשונה פתח סוויץ וחכה כמה דקות כדי שהמשאבת דלק תבנה לחץ מחדש ואז תניע

פורסם

1. לפני פירוק הצנרת הוצא את הפיוז של משאבת הדלק ותניע את הרכב ותמתין לכיבוי המנוע.

2. תצטייד בכלי קיבול לדלק שנשפך מפילטר ומהצנרת.

3. חובה לעבוד במקום מאוורר.

איזה כייף לי :)

פורסם
רק לפני ההנעה הראשונה פתח סוויץ וחכה כמה דקות כדי שהמשאבת דלק תבנה לחץ מחדש ואז תניע

אין צורך לחכות כמה דקות לפני ההתנעה עם מפתח בסווי'ץ במצב שציינת.

בדרך כלל ברוב הרכבים משאבת הדלק מופעלת למשך מספר שניות בזמן פתיחת דלק צד הנהג בכדי לבנות לחץ במערכת ולאחר הכנסת המפתח לסווי'ץ ניתן להניע.

פורסם

בדרך כלל ברוב הרכבים משאבת הדלק מופעלת למשך מספר שניות בזמן פתיחת דלק צד הנהג בכדי לבנות לחץ במערכת ולאחר הכנסת המפתח לסווי'ץ ניתן להניע.

בפתיחת דלת? :shock:

אתה בטוח?? אם זה קיים זה נראה לי רק ברכבים חדישים ויוקרתיים הרי רק כשמסובבים את המפתח ל acc יש חשמל לכל המערכות....

פורסם

הזמן הזה לרוב לא מספיק כדי לטעון צנרת דלק ומסנן מרוקנים ולכן כדי להמנע מגימגומי מנוע ובקפיירים, כדאי לפתוח סוויץ' ולסגור מספר פעמיים לכמה שניות.

פורסם

מה שאני עושה בדר"כ שאני מחליף משאבה או מסנן דלק מנתק את הצינורות אחד אחרי השני ושם בפתח הצינור בורג שייחסום את הנזילה. בהחלט מועיל ומונע סכנת נזילה והיתלקחות.

פורסם
בפתיחת דלת? :shock:

אתה בטוח?? אם זה קיים זה נראה לי רק ברכבים חדישים ויוקרתיים הרי רק כשמסובבים את המפתח ל acc יש חשמל לכל המערכות....

גולף דור 4 ששווקה החל משנת 1997-8 באירופה זה רכב חדיש ויוקרתי ?

פורסם

עד כמה שיודע לי במערכות הזרקה/הצתה מסוג L/K-JETRONIC אין כניסה או יציאה של סיגנל להפעלת המשאבה עם פתיחת דל צד הנהג.

לפי דעתי הפיקוד של הפעלת משאבת הדלק למשך מספר שניות עם פתיחת דלת צד הנהג לא מתקבל מיחידת ניהול המנוע ברכבי קונצרן VAG.

פורסם
הזמן הזה לרוב לא מספיק כדי לטעון צנרת דלק ומסנן מרוקנים ולכן כדי להמנע מגימגומי מנוע ובקפיירים, כדאי לפתוח סוויץ' ולסגור מספר פעמיים לכמה שניות.

בכול רכבי קונצרן VAG שבהם החלפתי פילטר דלק לא נזקקתי לבצע את אשר כתבת ולעולם לא הייתה בעייה של גימגומים ובקפיירים.

שאלה:

אתה יודע למה ?

פורסם

כתבת שבמערכות הזרקה של בוש K-Jetronic קיים הטריק של הפעלת משאבת הדלק עם פתיחת דלת צד הנהג. לצערי לא מצאתי סימוכין לכך בדפי המידע של בוש שהמערכת קשורה באיזה שהיא צורה לטריק.

לפי דעתי זה לא קשור לסוג מערכת ההזרקה/הצתה.

ראה קובץ מצורף.

Pages from Bosch-KJetronic-Fuel-Injection-Manual-.pdf

פורסם

לפני 18 שנה התעסקתי הרבה עם המערכות האלו וראיתי זאת בספרות יצרן של אחד הרכבים , לדעתי זה היה פורד גרנדה או וולוו.

בכל מקרה, זה לאו דווקא קשור למערכת כזו או אחרת, אבל אני זוכר את זה גם ברכבים ישנים.

אגב, יש רכבים בהם אין בכלל הפעלה מוקדמת של משאבת הדלק והיא מופעלת רק בזמן התנעה ועבודת מנוע.

פורסם
בכול רכבי קונצרן VAG שבהם החלפתי פילטר דלק לא נזקקתי לבצע את אשר כתבת ולעולם לא הייתה בעייה של גימגומים ובקפיירים.

שאלה:

אתה יודע למה ?

האם למישהו יש תשובה לחידה הפשוטה בנושא מערכת הדלק בגולף דור 4-5 ?!

• תוכן חדש...