Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכישת רכב חדש) פולקסווגן גולף, פולו GTI, אאודי A1

stifler1777
שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

כבר זמן מה שאני שוקל להחליף את האוטו (כרגע ג'יפון) שאני יכול לעשות עליו בסביבות ה-50 אלף לרכב חדש (עקב סיבות אישיות של בטיחות ורצון להשתדרג).

אז ביקרתי בצמפיון מוטורס לפני מספר ימים (עכשיו מתקיים אצלהם המבצע של ה72 שעות) ..

האופציות שאני עומד לפניהן: GOLF 1.4 TSI , אוטומטית 122 כ"ס.

Polo GTI 1.4T , אוטומטית 180 כ"ס.

Audi A1 1.4 TFSI , אוטומטית 122 כ"ס.

כמובן שאני יחסית מבין בעניין וחקרתי אותו, ויש לי את השיקולים שלי אבל אשמח לדעת את דעתכם בנושא..

המחירים של הפולו גי אי טי ושל הגולף (לאחר שמאבזרים אותה) הם יחסית זהים.. הA1 יותר יקרה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה ביצועים ולא חשוב מרחב - פולו GTI.

רוצה משפחתית חסכונית - גולף 122.

אבל הכי חשוב - וודא עם עצמך שאתה לא קונה מבצע אלא רכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פולו GTI וגולף 1.4 לא באותו הסגמנט לדעתי, ה-GTI היא לא הגרסה הבסיסית אתה יודע.

איך המחירון שלהם זהה בכלל? אתה בטוח שפולו היא GTI ולא ספורט או משהו?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהיבט של בטיחות, נוחות ומרווח הגולף עדיפה. זו גם המכונית הכי מיושבת/מופנמת/מבוגרת מהשלוש.

אבל מדובר בדגם שסיים את הקדנציה. גרסה חדשה תוצג היום.

לגבי הפולו, שהיא הנמרצת מהשלוש, בדוק חוו"ד בפורום לגבי המנוע הייחודי שיש לה.

האאודי הכי מוחצנת. עניין של טעם ואופי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז נכון.. בתחילת הדרך עיניי חודו לגולף (אך הדיבורים על הדגם החדש MK7) הרתיעו אותי קצת מכיוון שאם אקנה את הדגם הנוכחי והדגם החדש יהיה עם צורה יפה יותר (חוץ מכך שהשלדה תיהיה שונה לחלוטין) אני אתחרט..

הפולו GTI לדעתי חזקה מידי מכיוון שחוץ ממני גם בחורה תנהג על האוטו (אחותי הקטנה) ולכן אני פוחד שזה יהיה לה יותר מידי חזק..

האאודי רכב יפה בעיניי (גם להוריי יש) אך המחיר כולל החבילה (שמייחדת את האוטו - קסנונים, לדים, סאן רוף, וכ"ו) מייקרת אותה בטירוף לעומת האחרות..

יש דיבורים מה יהיה שונה בגולף החדש? הדגם מתפרסם היום בפריז? אני רוצה לדעת כמה שיותר מהר כי הרכש אמור להתרחש השבוע..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום כשתלך לישון כבר תדע איך היא נראית...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לאחר פרסום הגולף החדשה אתמול מה אתם חושבים? לחכות לה או שעדיף בשלב זה כבר לנצל את המבצעים ולקנות את גולף של השנה?

אתה יכול לחכות 3-4 חודשים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפרקטיות - גולף' date=' לסטייל A1 ולהנאה את הפולו GTI.[/quote']

ה A1 אם היא לא ממש מאובזרת, אין בה שום סטייל. במחיר ששבו היא עולה מאובזרת, הרבה יותר עדיף לקנות מיני קופר S.

emotion of motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז נכון.. בתחילת הדרך עיניי חודו לגולף (אך הדיבורים על הדגם החדש MK7) הרתיעו אותי קצת מכיוון שאם אקנה את הדגם הנוכחי והדגם החדש יהיה עם צורה יפה יותר (חוץ מכך שהשלדה תיהיה שונה לחלוטין) אני אתחרט..

הפולו GTI לדעתי חזקה מידי מכיוון שחוץ ממני גם בחורה תנהג על האוטו (אחותי הקטנה) ולכן אני פוחד שזה יהיה לה יותר מידי חזק..

האאודי רכב יפה בעיניי (גם להוריי יש) אך המחיר כולל החבילה (שמייחדת את האוטו - קסנונים, לדים, סאן רוף, וכ"ו) מייקרת אותה בטירוף לעומת האחרות..

יש דיבורים מה יהיה שונה בגולף החדש? הדגם מתפרסם היום בפריז? אני רוצה לדעת כמה שיותר מהר כי הרכש אמור להתרחש השבוע..

אין רכב חזק מידי, יש ילדה שלוחצת יותר מדי על הגז. גם פרארי יכולה לנסוע על 100, הכל תלוי בנהג חבר, ולכן אני לא חושב שהעוצמה צריכה להרתיע, אלא אם יש לך בעיות אמון בנהיגה של אחותך הקטנה.

לא שאני חס וחלילה בא להשוות, אבל יש ילדות יותר אחראיות, ויש פחות, כמו כולנו.

אני נניח יודע, שגם אם אני שם את אחותי הקטנה בפרארי, רוב הסיכויים שהיא לא תעבור את ה-100 קמ"ש, אם אתה בטוח בנהיגה שלה, אל תפסול את הפולו בגלל כוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין רכב חזק מידי, יש ילדה שלוחצת יותר מדי על הגז. גם פרארי יכולה לנסוע על 100, הכל תלוי בנהג חבר, ולכן אני לא חושב שהעוצמה צריכה להרתיע, אלא אם יש לך בעיות אמון בנהיגה של אחותך הקטנה.

לא שאני חס וחלילה בא להשוות, אבל יש ילדות יותר אחראיות, ויש פחות, כמו כולנו.

אני נניח יודע, שגם אם אני שם את אחותי הקטנה בפרארי, רוב הסיכויים שהיא לא תעבור את ה-100 קמ"ש, אם אתה בטוח בנהיגה שלה, אל תפסול את הפולו בגלל כוח.

היא לקחה ג'יפון עם מנוע 1600 רגיל 93 כ"ס ונכנסה בתוך עמוד... קשה לי להאמין שהיא תוכל להשתלט כמו שצריך על מפלצת קטנה של 1400T עם 180 כ"ס.. למרות שאלי האוטו מאוד מושך..

אני ממש מבולבל חח.. מה יהיה??!

ותאמת לא לקחתי את המיני בחשבון כי המחיר שלה ממש גבוה והיא די קטנה.. למרות שהיא חמודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחשבה נוספת... הגולף החדשה תיהיה מצויידת במנוע חדש (EA211) - כאמור מנוע חדש = בעיות פוטנציאליות לא ידועות (לפחות בהתחלה)... לא כדאי ללכת על הגולף הנוכחית שמשנת 2007 (השנה בה השיקו את המנוע TSI לראשונה) כבר עלו על כל התקלות שלה? ושיפרו אותה משנה לשנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היא נכנסה בעמוד עם ג'יפון (לא משנה כמה כ"ס יש לו) הייתי ממליץ על בדיקת עיניים ו/או שיעורי נהיגה לפני שנותנים לה לעלות על רכב חדש או בכלל. לא משנה בכלל אם מדובר בפולו עם 180 כוח או בסובארו DL עם 50...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...