Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר הבעיה היא בנהגת הגרועה ולא ברכב.

ה-GTI ממש לא רכב מסוכן, הוא משרה המון בטחון בנהיגה. יש לו הרבה אחיזה, בלמים מצויינים וכל בקרה אפשרית, לכן אם לא מנסים לקחת אותו למגבלות אין סיבה להכנס בעמוד.

הסיבה שלא הייתי רוכש את הרכב הזה היא בגלל המנוע הידוע לשמצה.

פורסם

גם בעלת חמישה כוכבי בטיחות. ההתנהגות על הצד הבטוח.

מנוע טורבו, חלש יותר מאשר ב-GTI כמובן אבל יכול להיות שזה יספיק לך.

אם אני לא טועה האודי מצויידת במערכת stop&go שהופכת אותה לחסכונית במיוחד.

פורסם

בתור בעלים של פולו GTI אני יכול להרגיע אותך ולומר לך שאין כל בעיה לנהוג רגוע ובטוח ברכב, הכל תלוי באופי הנהיגה ואופי הנהג.

הייתה לי גולף דור 6 ועכשיו יש לי את הGTI, והאמת שהנוחות בפולו ממש טובה, לא ברמה של הגולף אבל ממש לא רעה.

המושבים תומכים ולא מעייפים בנהיגה ממושכת.

לגבי הA1, נהגתי עליה מס' פעמים, הרכב צפוף מדי לדעתי ולא פרקטי, מדובר בסמל סטטוס נחמד וזהו. התנהגות הכביש לא ספורטיבית אבל משרה ביטחון.

פורסם

עכשיו הדיבורים לגבי האאודי מתחזקים.. יש לנו עליה אחלה דיל כולל החבילה המיוחדת.. האם למישהו פה יש אותה שיכול להעיד עליה?

פורסם

אם המחיר טוב אז בוודאי ששווה לקנות. אם הוא טוב מאוד אז מאוד שווה לקנות. אם הוא רק טוב למדי אז שווה למדי לקנות. אגב, אם הוא היה לא טוב אז היה לא שווה לקנות.

נהגתי על ה-3 דלתות. היא מכונית טובה בסה"כ אבל יקרה ביחס לתמורה. צפופה מאחור, תא מטען קטן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה קונה, ולמחרת מוכר ברווח - אז היה שווה לקנות.

אם אתה משאיר את האוטו אצלך לא מדובר בעיסקה כדאית, הערך יורד, ויש הוצאות שוטפות. זה נכון כמובן לכל רכב, למעט רכבי אספנות מסויימים שערכם עולה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

:lol::lol:

נראה לי שהם התכוונו לעשות קצת שמייח ;)

אותי הצחקתם

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

חחח חבורה של מצחיקולים..

קיצר אני מחפש רכב מגניב, חזק למדי, עם אמינות, ההתלבטות היא בין האאודי לגולף (עם אותו מנוע, 1.4 טורבו) שאני יכול לקבל באותו מחיר.. שתי המכוניות יגיעו מאובזרות

פורסם

אנחנו באמת קולים :-P

מגניב - טעם אישי. לדעתי A1 יותר מגניב מגולף.

חזק למדי - האודי קטנה וקלה יותר ולכן חזקה יותר (אם משווים לגולף 122 כ"ס, לא לגולף 160).

אמינות - לך תדע.

למיטב ידיעתי הגולף זולה משמעותית מהאודי עם אותו המנוע. תן מחירים ודגמים מדויקים ונדע לכוון יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...