Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה בבחירת רכב שני) - קטן וחסכוני

Ycom
שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ותודה על הפורום המדהים.

עכשיו שאלה - אני מחפשת רכב שני למשפחה עם ילד קטן. יש לנו יונדאי 2001. אני מודאגת מלנסוע איתו 90 ק"מ לעבודה כמעט כל יום. ולכן אני צריכה אוטו קטן, כמה שיותר חסכוני ולא יקר. כנראה שאלך על אוטו חדש - כי הוא באחריות, לפחות כמה שנים ראשונות אסע בלי כאב ראש לגבי תיקונים. אחרי מחשבות רבות הסתבכתי לגמרי וכרגע מתלבטת בין טויוטה אייגו, קיה פיקנטו ו C1 ואולי סוזוקי (אבל איכשהו אותו אני אוהבת פחות). אייגו וC1 יותר חסכונים (לפי האינטרנט) אבל אני דואגת מתחזוקה וביטוח ולקיה יש ביטוח 7 שנים.

מה דעתכם - מה כדאי לבחור ולמה או שאולי יש אופציות נוספות?

כרגע מתלבטת ומחכה לבמצע אטרקיבי לאחת מהם

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הC1/פיגו 107/אייגו הם אותם רכבים,הם יותר חסכונים מהפיקנטו במיוחד בגירסה האוטומטית,לפינקטו גיר אוטומטי רגיל ולהם גיר רובוטי,מצד שני הפיקנטו יותר מאובזרת,האחריות היא 3 שנים מפגוש לפגוש ועוד 4 על מנוע וגיר. לדעתי האמינות שלהם צריכה להיות זהה,המנוע ב C1/107 הוא גם של טיוטה.

תבדקי גם מה יש לפיאט להציע,עכשיו יש להם את הפנדה החדשה,שלדעתי מציעה מושבים עדיפים מרכבים הללו,תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כך,כרגע אין את הפנדה החדשה עם גיר רובוטי,לכן זה ממתחלק ל2,חיסכון בעדיפות לכי לאחת מן השלישיה,איבזור יותר חשוב,לכי על הפיקנטו.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה את מודאגת מנסיעה של 90 קילומטרים כל יום ביונדאי שלך, בגלל שהיא ישנה או בגלל שהיא קטנה?

בכל מקרה, אני ממליץ לך להוסיף לרשימה גם את ניסאן אקו-מיקרה החדשה. המחיר קצת יותר גבוה מהמחיר של טויוטה אייגו או סיטרואן C1 אבל תקבלי רכב עם גיר אוטומטי-רציף (ולא גיר רובוטי) ורכב עם מושב אחורי מרווח יותר (חשוב, במיוחד אם יש ילד מאחורה). כמובן שיש גם אפשרות לרכוש אחת משומשת בת שנה בערך ואז המחיר אפילו נמוך יותר ועדיין יש לך אחריות יצרן לתקופה ארוכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...