Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

ראיתי אתמול את הפרק של יצאת צדיק על ה"צמיגיות" ורציתי להגיב בשרשור שנפתח כבר אבל הוא ננעל. אין ספק שמה שהראו בחלק על "פנצ'ריית אוזן" הוא מתחת לכל ביקורת ופלילי לכל דבר, אך הניסיון האישי שלי שונה. לפני כשנה הרגשתי שאני מאבד אויר בשני הצמיגים הקדמיים ברכבי ובדרך הביתה במקרה עברתי מול המקום והחלטתי להכנס. הסברתי לבחור שהיה במקום את הבעיה, שני הגלגלים פורקו, נופחו, נבדקו באמבטיה והוחלט שאני מדמיין. לא ניסה למרוח ולא להמציא תקלות ולהיפך כשאפילו התעניינתי ברכישת שני צמיגים חדשים, הבנאדם הסביר לי שאין צורך כי הצמיגים תקינים לחלוטין. כנראה שבמקרה המדובר הועסק עובד חדש שהחליט לעשות קופה.

גילוי נאות, אין לי קשר לבית העסק, אני לא מכיר את הנפשות הפועלות ואין לי כל אינטרס מלבד לספר לכם על הניסיון האישי שלי במקום.

יום טוב לכולם

פורסם

ראיתי את התכנית של יצאת צדיק שהגיעו לפנצ'רייה והיה כל הבלגן, אחרי כמה זמן הם התקשרו אל צמיגי אוזן לשמוע את תגובתם למקרה, והם אמרו שהם כבר לא מעסיקים את אותו בחור, ושהכל שם שונה, אז אולי הלכת כבר במצב הזה.

פורסם

עזבו, זה צועק שזה לא איזו טעות "תמימה" וכו' - היו עוד פאנצ'רמעכרים שהחליפו צמיגים.

זה הרי ברור מהסרטון שהבן אדם פשוט נוכל - ומכיוון שהוא לא שם את הכסף בכיס אלא מעביר את זה לבעל הבית כנראה שעודדו שם התנהגות כזאת. זה היה פשוט מגעיל ומזעזע.

כל פעם שאני רואה יצאת צדיק אני רק מדמיין לעצמי כמה פעמים דפקו אותי. בגלל זה אני משתדל לעשות את כל מה שאני יכול לעשות לבד.

פורסם

אלכס,

מה הסיכוי שהיית מגיע עם מחסור באויר ומשאיר בפנצ'ריה הזאת 4,800 ש"ח, היו מחליפים לך חישוקים מקוריים לזולים סיניים ודוחפים לרכב שלך ערימת ברזלים מרכבים אחרים?

הסיטואציה בתכנית, כאשר הלקוחה מוכנה לזרום לכל מקום עם העובד, היא רק בטלויזיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רגע שאני אבין, אתה טוען לחפותו של העובד, ומאשים את התוכנית שהיא הביאה את זה לפרופורציות האלה?

הזבל בן זבל שעבד שם, עיקם לה ג'אנטים בכוונה, שם לה ג'אנטים של רכב אחר, קרע לה את הצמיג. במצב כזה, אתה לא היית מגיע להוצאה שקרובה לסכום הנ"ל?

פורסם

גם לי התנסות מן המקום. באתי כדי להחליף זוג צמיגים. הסביר לי שצריך ארבעה, אבל הם עקומים וצריך להחליף גאנטים.

לא ידעתי בודאות שהוא טועה או ממציא, אבל ידעתי שאני רוצה לבדוק זאת במקום נוסף. האיש לא רצה לשחרר את הרכב בטענה שאינו בטיחותי. נסעתי משם והחלפתי צמיגים במקום אחר וזהו. לגאנטים שלום.

אה כן, לא לשמוח יותר מדי. אותם אנשים יפתחו במקום אחר בשם אחר או יעבדו אצל אחרים.

דווקא במקום הישן, חלק מהלקוחות המקומיים כבר למדו להכיר.

אאולי הגיע הזמן לנעול שוב השרשור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

alex2, כנראה טיפל בך עובד אחר.

אני בכלל לא הבנתי למה פגעו דווקא בבעל העסק (שלילת רישיון ניהול הפנצ'ריה לשנה) כשהוא בכלל לא היה שם במקום כשזה קרה. אם לאותו עובד זבל בן פח זבל יש תעודת מקצוע והיה מותר חוקית להעסיק אותו בפנצ'ריה למה שבעל העסק יספוג את הנזק?

שישללו לאותו זבל ספציפי את תעודת המקצוע ויתבעו אותו על הונאה וכל מני סעיפים שאפשר לדחוף לו.

זה כמו שעובד יצור במפעל קוקה קולה ישתין לתוך בקבוק, וידעו מי זה אבל יענישו את המנהל במקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רגע שאני אבין, אתה טוען לחפותו של העובד, ומאשים את התוכנית שהיא הביאה את זה לפרופורציות האלה?

הזבל בן זבל שעבד שם, עיקם לה ג'אנטים בכוונה, שם לה ג'אנטים של רכב אחר, קרע לה את הצמיג. במצב כזה, אתה לא היית מגיע להוצאה שקרובה לסכום הנ"ל?

לא צריך לקפוץ.

לא טענתי לחפותו של אף אחד ולא מאשים שום דבר.

התכנית נתנה לזרום ללא גבולות במקום שכל אחד היה אומר "עד כאן" הרבה לפני 4,800 ש"ח.

הבחור פתח שרשור ומספר על כך שבמקרה שלו לא ניסו לעבוד עליו באותה הפנצ'ריה, ושאלתי אותו, האם הוא היה מגיע למצב של הבחורה מהתכנית.

ולפי דעתי, 99% לא היו מגיעים ומתכופפים כמו הבחורה מהתכנית (עם תקציב ללא הגבלה).

הנוכל ממשיך כל עוד נותנים לו להמשיך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעניין אותי מה 99 אחוז מהאנשים היו עושים, עם העובד היה מראה להם 2 ג'אנטים עקומים מאותו רכב, ובנוסף צמיג קרוע?

לי אישית לא מעניין כמה יצא הסכום בסופו של דבר, אלא מעניין אותי הנזק שהוא עשה בכוונה תחילה על מנת לנפח את ההוצאה.

פורסם
לא צריך לקפוץ.

לא טענתי לחפותו של אף אחד ולא מאשים שום דבר.

התכנית נתנה לזרום ללא גבולות במקום שכל אחד היה אומר "עד כאן" הרבה לפני 4,800 ש"ח.

הבחור פתח שרשור ומספר על כך שבמקרה שלו לא ניסו לעבוד עליו באותה הפנצ'ריה, ושאלתי אותו, האם הוא היה מגיע למצב של הבחורה מהתכנית.

ולפי דעתי, 99% לא היו מגיעים ומתכופפים כמו הבחורה מהתכנית (עם תקציב ללא הגבלה).

הנוכל ממשיך כל עוד נותנים לו להמשיך.

לא הבנתי למה אתה מתפלא? הרי זו זו בדיוק המטרה של התוכנית, לבוא ולבדוק כמה נותני השרות הוגנים או לא כשנותנים להם יד חופשית לגמריי. הרי אם ישלחו את הישראלי המצוי שבד"כ איננו פראייר, אז ברור שנותני השרות יירתעו יותר ופחות סביר שינסו לתקוע מישהו שמבין ענין. בגלל זה שולחים בחורה שלכאורה לא מבינה כלום לפנצ'רייה ונותנים לסבתא בת 70 לעבוד מול טכנאי מחשבים (בפרק האחרון) שבמקום להוציא דיסק און קי משקע USB ולהעלות את מערכת ההפעלה כרגיל, הוציא אותה עם מחשב חדש לגמריי ועוד כמה רכיבים היקפיים + עבודה בנזק של 8500 ש"ח, לא ייאמן. :) אם זאת הייתה סבתא שלי, הייתי הולך לבן אדם, מחזיר לו את כל מה שהוא דחף על כלום ומוציא לו את ה 8500 ש"ח מהתחת אם צריך. למי שלא ראה זה מקרה בדיוק מקביל למקרה הפנצ'רייה, החליפו חלקים שלא צריך (מחשב חדש לגמריי והארד דיסק חדש לגמריי), כביכול תיקנו את ההארד דיסק ודחפו על הדרך את כל החבילה.

לדעתי, למרות שהיום כמעט כל דבר אפשר לבדוק דרך הרשת, עדיין יש גם יש המון אנשים תמימים או סתם לא מבינים או שסתם לא אכפת להם לשלם שנדפקים באופן כמעט תמידי במצבים כאלו. אותם נוכלים רואים טרף קל ופשוט קופצים עליו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא זה לא נותן לו לגיטימציה כי הוא מלכתחילה נוכל - רק שאצל אדם נורמטיבי שמוציא את הכסף מכיסו הנוכלות היתה נעצרת הרבה לפני 4800 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

vladclar

הפואנטה היא לא כמה כסף הוציאו מהבחורה ומה דחפו והחליפו ברכב, אלא הגישה של אותו "נותן" שירות אל מול הבנאדם שבא למקום. ראית הרי שהוא על השניה הראשונה טען שהצמיג הלך. במקרה של אדם אמיתי (ולא תחקירן לצורך העניין) כנראה שזה היה מסתיים בשני צמיגים חדשים, שאת זה ניתן לספוג, אך עדין מדובר בביזוי הלקוח. בניגוד למקרה שלי, איך שהגעתי למקום הגלגלים פורקו ונבדקו, וזה ההבדל, שהם פורקו ונבדקו. אותו נוכל כבר התחיל במלאכת המריחה ברגע שהיא נכנסה למקום.

מעניין לפני כמה זמן הכתבה צולמה. לפי דעתי כשאני הגעתי לפנצ'רייה בעל העסק קיבל אותי. אם הפרק באתר של מאקו היה באיכות טובה יותר, אני מעריך שיכלתי לזהות את הפנים שהסתובבו בפנים. אם אחד מהם היה בעל העסק, כנראה שנפלתי עליו ביום טוב :?

• תוכן חדש...