Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד להיפרד מהפוקוס (החדשה) של הליסינג.

עוד לא החלטתי איזה רכב ארכוש, אבל התרגלתי למערכת של הפוקוס שבה אני יכול לדבר בטלפון, להתניע והשיחה עוברת באופן אוטומטי למערכת השמע דרך ה BT.

אני אוהב גם את האפשרות להשמיע שירים מהאייפון והאייפד דרך BT וכן את הטעינה דרך USB.

איזה מערכות כאלה מומלצות?

האם אפשר להתקין מערכת כזו ברכב שיש בו מערכת מקורית, כמו למשל במיצובישי גרנדיס?

פורסם

איתן בשירוקו במערכת המקורית (עם מתאם bt של פולקסווגן) השיחה גם עוברת ישר איך שנכנסים לרכב.

לא רק זה, במידה והרכב מונע והמערכת כבויה היא תדלק במידה ותקבל שיחה במהלך הנהיגה ותכבה לאחר ניתוק השיחה.

Got To love It

פורסם

שליטה באייפון זה מאפיין שניתן למצוא היום ברוב המערכות , שתרצה לקנות או כשתדע מה התקציב נוכל להתקדם , בגדול זה עובד מעולה וזה לא איזה משהו מיוחד של הרכב שלך

SCANSPEAK

פורסם

כבר שמונה חודשים אין לי שירוקו. עקב גידול מאסיבי של המשפחה היא הוחלפה בגרנדיס :-P

בתקציב של, נניח, עד 2000 ₪ , מה מומלץ לקנות?

האם אפשר לפרק את המערכות המקוריות שרכבים מגיעים איתם היום ולהכניס מערכת שתתאים מבחינת גודל?

פורסם

ניתן לפרק מערכת מקורית ולהזמין מתאם מיוחד מeBay (גם לדאבל דין וגם לסינגל דין) , קיימים מתאמים לרוב הרכבים, ובתקציב של עד 2000 שקל יש המון אפשריות הכוללות bluetooth

אתה רוצה דאבל דין או מערכת רגילה ( אני ממליץ על רגילה )

SCANSPEAK

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התשובות, צר לי על הבורות שלי, איני יודע מה זה דאבל דין וסינגל דין.

בסוף הזמנתי פיאסטה חדשה. לא נראה לי שאחליף מערכת, כי הפיאסטה מגיעה במקור עם פתחי USB ו- AUX.

מיקומם אפילו מוצלח יותר מבפוקוס, כי הם בקונסולה המרכזית ולא בתא הכפפות.

כמו בפוקוס, יש מין בור (שאני לא יודע אם היצרן התכווון לכך או זה יצא במקרה) במרכז הדשבורד, עבור תצוגת תחנות הרדיו והשעון- והאייפון מתלבש שם בול בשכיבה - שימושי מאוד עבורי, כי אני מרבה להשתמש ב WAZE.

נשאר לפתור את נושא הדיבורית. אני יודע שהחסרון העיקרי לעומת הפוקוס הוא שהרדיו לא יושתק כשאני מקבל טלפון.

הזמנתי מפורד תוספת של דיבורית MKI9200 ב 1977 ש"ח.

נראה לי שאבטל, כי בזאפ דיבורית כזו נמכרת בכ 1000 ש"ח.

יש אולי משהו טוב יותר?

פורסם

לי יש את parrot mki6100.

לפי מה שאני רואה, ההבדל בינה לבין סדרה 9xxx הוא שהיא מאפשר חיבור בעזרת BT בלבד למכשיר, ללא חיבור פיזי.

היא מאפשרת לנגן שירים (A2DP), תיאורטית ניתן לראות על המסך את השם אליו אתה רוצה להתקשר (תלוי איפה המסך נמצא, כיוון שבשמש לא ניתן לראות כלום) והיא משתיקה את הרדיו.

הבעייה העיקרית איתה הוא שמי שאני מדבר איתו מתלונן ששומעים אותי רע - לא יודע אם זה מיקום גרוע של המיקרופון, רעשי נסיעה או שהאיכות שלה לא משהו.

לדעתי, כיוון שאתה גם ככה יכול לחבר את המכשיר לרכב בעזרת USB, אתה יכול לוותר על דיבוריות יקרות ולהשתמש בסדרה 3xxx, כך שהיא תשתיק את הרדיו ותשתמש ברמקולים של הרכב.

פורסם

כבר כתבתי לך על הדיבורית במקום אחר, אבל אני אחדד.

אני לא הייתי קונה דיבורית מסדרות 6xxx/3xxx - אלו פשוט סדרות ישנות יותר ואיכות השמע בהן (בצד השני) פחות טובה.

לי התקינו MKI9100 (כמו הדיבורית שאתה שוקל לקנות רק בלי מסך) ושומעים אותי מעולה. כמו כן, האינטגרציה עם המערכת המובנית מצויינת.

למען האמת - אני לא ממש מבין למה צריך מסך לדיבורית כשיש לנו טלפון עם מסך מול העיניים (אלא אם כן אתה נוסע כשהטלפון בכיס כל הזמן).

המערכת המובנית של הפיאסטה נחמדה מאד בסך הכל, ואני אומר זאת אחרי שברכב הקודם שלי הייתה מערכת מכובדת עם הגברה אקטיבית וכו'. היא אפילו מאפשרת לך להפעיל תיקון זמנים פשוט כך שהנהג יכול להנות מבמה ממורכזת פחות או יותר (אם אתה אגואיסט כמוני :wink:).

לגבי המיקום של הטלפון - נשמע לי לא ממש בטיחותי. קפיצה בכביש או סיבוב חד והטלפון מתעופף ברכבי הרכב. מה גם שאתה לא יכול לראות את המסך היחיד שבו מופיע המידע מהמערכת המובנית.

חפש כאן בפורום מה שאני ואחרים כתבנו על תושבות של brodit. אני רכשתי אחת שממקמת את הטלפון מעל פתח המזגן שמשמאל להגה ואני מאד מרוצה. אמנם לא מוצר זול, אבל השקעה קטנה שווה הרבה שקט נפשי אחר כך.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
תודה על התשובות, צר לי על הבורות שלי, איני יודע מה זה דאבל דין וסינגל דין.

בסוף הזמנתי פיאסטה חדשה. לא נראה לי שאחליף מערכת, כי הפיאסטה מגיעה במקור עם פתחי USB ו- AUX.

מיקומם אפילו מוצלח יותר מבפוקוס, כי הם בקונסולה המרכזית ולא בתא הכפפות.

כמו בפוקוס, יש מין בור (שאני לא יודע אם היצרן התכווון לכך או זה יצא במקרה) במרכז הדשבורד, עבור תצוגת תחנות הרדיו והשעון- והאייפון מתלבש שם בול בשכיבה - שימושי מאוד עבורי, כי אני מרבה להשתמש ב WAZE.

נשאר לפתור את נושא הדיבורית. אני יודע שהחסרון העיקרי לעומת הפוקוס הוא שהרדיו לא יושתק כשאני מקבל טלפון.

הזמנתי מפורד תוספת של דיבורית MKI9200 ב 1977 ש"ח.

נראה לי שאבטל, כי בזאפ דיבורית כזו נמכרת בכ 1000 ש"ח.

יש אולי משהו טוב יותר?

בזאפ ב 1000 שקל זאת דיבורית מחודשת ושם אתה מקבל חדשה ,ממליץ לך לקנות חדשה ולא מחודשת

פורסם

ממליץ בחום על ה PARROT MK9200 הייתה ברשותי בעבר,

איכות השמע מצויינת לשני הצדדים היא מאוד ידידותית המסך שלה ברור,

ניתן להטעין איתה את האיפון דרך כבל שמגיע איתה והיא גם משמיעה דרכו מוסיקה בנוסף יש לה גם חיבו רUSB וחיבור AUX בנוסף ניתן גם לשמוע מוסיקה דרך הבלוטוסץ

אני הייתי מאוד מרוצה ממנה- ממליץ בחום

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...