Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי מוניות שרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אמר לי פעם מישהו שמבלה לא מעט בדרכים - "אם נהגי מוניות הם זבל, נהגי מוניות שירות זה המיץ של הזבל"..

מוניות שירות רשמיות פועלות ברישיון משרד התחבורה בקווים מאושרים, ויש להם תחנות עצירה רשמיות ומוסדרות.

הבעיה היא לרוב בחאפרים שרוצים לתפוס כמה שיותר "נאגלות" ביום, ונוהגים בקצב שספק שומאכר עם אודי R8 יעמוד בקצב שלהם.:-P

לרובם קופת שרצים לא מבוטלת של עשרות עבירות תנועה, ומסתבר שלא רק עלינו הם שנואים אלא גם על שוטרי מתנ"א.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חן מסכים עם 3 השורות האחרונות שלך בלבד.

אותם חאפרים אשר גונבים פרנסה של נהגים שעובדים בקו מסודר גורמת לכל הבלגן הזה.

אם יהיה פיקוח של משרד התחבורה וידאגו להוריד מהכביש מוניות ולשלול רשיונות של נהגי מוניות חאפרים המצב ישתנה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

לפני כ 13 שנה, נהג מונית שירות עבר באדום ופגע ברכב של ההורים שלי, למזלנו הפגיעה הייתה בחלק של המכסה מנוע, ככה שהוא לא פגע בדלתות.

ההורים שלי נפגעו קל, בעיקר מכות יבשות.

הרכב הושבת ומאז ועד היום לאמא שלי יש פחדים בכל פעם שממש מתקרבים צמוד לרכב, רק בגלל תאונה כזאת.

מה הסתבר? שהנהג היה עסוק בקשר עם התחנה ובכלל לא שם לב שהוא עובר באדום, ההשערה של החקר תנועה שהוא נסע ב 70 במקום ב 50 ולכן גם עוצמת הפגיעה בהתאם.

זו רק דוגמא למה שהם מסוגלים, עוד דוגמא להתנהגות הבהמתית שלהם - בפתח תקוה, מקריית מטלון עד צ. גהה בד"כ תמיד יש תנועה, 3 נתיבים ישר ונתיב פניה ימינה לכיוון רחוב היצירה. אז מה החכמולוגים האלו עושים? עוברים לנתיב פניה ימינה, ממשיכים בו עד לצומת וחוסמים את הנתיב הזה כדי לחזור בחזרה, כל מי שרוצה לפנות ימינה לא יכול כי אדון מונית שירות החליט שהוא רוצה לחסוך עוד כמה דקות ולעקוף את הפקק. זו התנהגות חצופה ובהמתית, לא סתם שונאים אותם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

3 נתיבים של פניה שמאלה בצומת הסירה מכביש 2 לכיוון הים, פקק של 10 דקות בשעות הבוקר, המונית עוקפת את כל הפקק מימן ונדחפת לתחילת ה "תור".

זה נכון שגם מוניות נוסעות שם, אגב בנתיב הזה יש סימון נסיעה ישר כימעט עד לסופו, כך שגם מי שלא מכיר עלול לפול.

מבין 20 מכוניות ב5 דקות שחותכות משם אולי אחת תיהיה מונית שירות.

צריך להפנים שכאשר רואים רכבים בעלי התנהגות מסוכנת (כולם הרי יודעים שמונית שירות מחפשת נוסעים ועוצרת בכל מקום אפשרי), מראש צריך לבצע פעילות המונעת סכנה, כמו מעבר נתיב, האטה וכד'. להגיד אחרי זה שנהג מונית שירות כימעט נכנס זה לא רציני. אי בוצוע מהלכים למניעת סכנה מראש זה כמו ללכת על שדה מוקשים ואחרי זה להתלונן שנתלשה הרגל. זה לא מצדיק מוניות שירות, אבל בכביש צריך לדעת להיות חכם ולא צודק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא כתבתי שמונית כמעט נכנסה בי. אני תמיד עובר נתיב כשאני רואה אותן.

בכל מקרה, אם אני אתגבר על העצלנות שלי ואקנה סוף סוף מצלמה, אני ושכמותי נוכל לצלם עשרות עבירות תנועה שלהם.

עם כל החומר הזה אפשר לפנות למשטרה שלא תעשה כלום, ואז לצאת לתקשורת שיהי קצת הד ציבורי, במקום להתלונן בפורום, אולי דברים יזוזו בצורה הזאת ותהיה קצת יותר אכיפה. מה בסך הכל צריך ? כל אחד עובר כל יום במקומות האלה, ניידת סמויה שתתם דו"חות כל פעם ביום אחר כדי לבלבל את האויב ולהעשיר את הקופה הציבורית, ואז אולי לאט לאט התופעה תיעלם

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
זה נכון שגם מוניות נוסעות שם, אגב בנתיב הזה יש סימון נסיעה ישר כימעט עד לסופו, כך שגם מי שלא מכיר עלול לפול.

מבין 20 מכוניות ב5 דקות שחותכות משם אולי אחת תיהיה מונית שירות.

ברור.. כי רוב מוניות השירות בכלל לא יורדות למחלף הסירה ומורידות נוסעים בשולי הכביש המהיר!

האוטובוס לעומת זאת מחויב לנהוג כחוק, יורד למחלף ואוכל פקק של רבע שעה בשביל להמשיך ישר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חלק גדול מנהגי מוניות שירות בכביש שייכים לאותו מגזר , שמחזיק נשק לא חוקי , סחר בחומרים לא חוקיים ועוד שלל של עבירות ביטחון ופליליות.

זה למה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, זה כבר לא קשור בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חלק גדול מנהגי מוניות שירות בכביש שייכים לאותו מגזר , שמחזיק נשק לא חוקי , סחר בחומרים לא חוקיים ועוד שלל של עבירות ביטחון ופליליות.

זה למה.

לא מסכים אתך לגבי זה.

באיזור המרכז זה לא ככה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

קשור ועוד איך קשור

זאת ועוד, רוב עסקי מוניות השירות נשלטות ומנוהלות ע"י כמה משפחות שכולנו מכירים, ולכן אף אחד לא מתעסק ולא יתעסק איתם.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

האמת שבנתניה, התוך-עירוני הם די בסדר, החבר'ה שעושים נתניה-תל אביב, שהם חברה אחרת, פשוט סיוט, כל יום לפחות אחד עוקף אותי בכביש החוף מהשוליים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מי שלא מבין התנהגות שלהם, אסביר קצת.

בעברי הלא רחוק הייתי קורסיסט בבהד 7, קו 461 שלוקח אותי לתחנת הרכבת בלודג' לא היה זמין בזמן הקרוב, והייתי מפספס את הרכבת, החלטתי לשלם ולעלות על מונית שירות, זו הייתה מונית בלהות ליתר דיוק.

מי שמכיר את הדרך יודע שיש שתי מסילות רכבת בדרך, הנהג נסע משהו כמו 70-80 קמ"ש על השוליים ועקף מימין, תוך סיכון הנוסעים והרכבים האחרים, ולקינוח נדחף ברמזור, כדי להגיע בזמן.

וזה לא רק נהגי מוניות שירות, במסגרת התפקיד שלי אני מטייל עכשיו קצת בארץ עם תחבורה ציבורית (זוועה, כבר אמרתי), כביש מיוקנעם לעפולה, קטע בשיפוץ, שרשום בו 70 קמ"ש, ואני שומע את המנוע נקרע ואנחנו עוקפים את כולם, הסתכלות זריזה מרחוק בלוח השעונים מסגירה את הנהג - 120 קמ"ש בכביש שבשיפוצים והמהירות המותרת בו 70 קמ"ש בלבד. זוועה של נהגים בתחבורה הציבורית, לכן אני לא מתפלא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זו בעיה כשפרנסה של בנאדם תלויה במהירות שבה הוא נוסע, ככל שתספיק יותר נגלות, ככה תרוויח יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
האמת שבנתניה, התוך-עירוני הם די בסדר, החבר'ה שעושים נתניה-תל אביב, שהם חברה אחרת, פשוט סיוט, כל יום לפחות אחד עוקף אותי בכביש החוף מהשוליים.

מסכים איתך, אני נוסע כמה פעמים ביום במוניות שירות בנתניה ובאופן כללי הנהגים נוהגים יחסית סביר, אבל מה זה סביר? הם עדיין עוקפים וחותכים, גונבים רמזורים,נוסעים מהר מדי/לאט מדי (כשהם מלאים הם נוסעים מהר, כשריקים נוסעים לאט כדי לתפוס כמה שיותר נוסעים).

אבל באופן כללי הם נוהגים בסדר, נסעתי פעם במוניות נתניה-תל אביב והתחרטתי על הרגע הזה.. אבל אולי אני משוחד כי אבא שלי נהג מונית בעצמו? :roll:

פורסם

אני חושב שהכי נכון פשוט להפנים שמונית שירות מסוכנת לסביבתה.

ברגע שאתה רואה אותה אתה חייב לנקוט במשנה זהירות - לחשוב איזה מעשה בלתי צפוי/בלתי הוגן/חולגני הוא עלול לעשות.

פשוט לתפוס מרחק מהם, לתת להם זכות קדימה וכל דבר אחר שיכול למנוע חיכוך.

תת התרבות על הכבישים פה היא ראי של החברה. הרוב המוחלט מרוכז בעצמו ואין מלבדו. נהגי מוניות השירות הם מהקיצוניים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...