Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

eToro- רשת חברתית לפיננסיים

אביב
שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חבל על הכסף שלך. תמשיך הלאה. הם בונים על זה שאתה וחבריך תפסידו את הכסף

שלכם אצלם, ואחריכם יבואו עוד פראיירים, וכך הלאה.

בכלל, עצה כללית שאני יכול לתת לחברים כאן, תתרחקו מכל מה שקשור למסחר במט"ח/סחורות וכד',

שמוצע ע"י כל אותן חברות, שכל מטרתן היא לקבל את הכסף שלכם לחשבון הבנק שלהן,

והן יודעות מראש שתפסידו את כל הכסף הזה.

המינוף הגדול שהן נותנות זו בדיוק הדרך לשרוף לכם את הכסף, כי אז כל תזוזה קטנה בנכס הבסיס

מוחקת לכם את ההון העצמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 10 חודשים מאוחר יותר...

מתעלק על השרשור,

התחלתי להתעניין במסחר בפורקס,לא דווקא בחברה הזאת,

יש קצת כסף שאפשר לסכן,בהמלצת חבר לעבודה התחלתי להתעניין ולקרוא.

יש כאן מישהו שמתעסק בזה?

מה דעתכם ל העניין?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה רק בהתחלה אני מוכן להפסיד ולגזור קופון בהמשך הדרך:lol:

חבר הפסיד 300 דולר במצטבר,הרוויח 200 עד כה,פשוט ראיתי איך הוא גוזר 30$ דולר תוך רבע שעה.

אין פה אף אחד שנמצא בעסק?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התנסיתי בעבר. סוחרים רציניים כאלו שמרויחים לאורך זמן טסים נמוך בהתחלה אבל כמו שאמרתי לאורך זמן. מרבית האנשים מתפתים לפרסומות וחושבים שיעשו מכה תוך שעות או ימים. מי שלא מבין במסחר, עדיף שיתרחק או שינסה את מזלו (לאורך זמן) בחשבונות דמו.

אישית אני מתעניין היום יותר במניות, תעודות סל וחוזים עתידיים.

באיזה שוק שלא תבחר בתור מקור המידע שלך אני ממליץ על http://www.investing.com,

יש גם גרסה בעברית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות הפורקס הן בתי הימורים.

התנועות המבוצעות על ידי המשקיעים אינן מועברות לביצוע שוק אלה מבוצעות בתוך הבית תוך לקיחת סיכון של בית הפורקס לגבי כיסוי הטרנזקציה.

יש לכך הרבה משמעויות החל מהפן החוקי, דרך חוסר היכולת לשחק באמת בשוק האמיתי, העובדה שהתנועה מדומה ולא אמיתית מעוררת חשד תמידי לגבי הערכים בזמן אמת, סיכון של הכסף כתוצאה מהיות החברה בית קזינו לכל דבר ...

הייתי חושב כמה פעמים לפני משחק בפורקס ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצב הוא שיש לי סכום קטן ששוכב בבנק וחוץ מ-0.7 אחוז ריבית לא צובר כלום.

הבנתי שלהיכנס לכל העסק של תיקי השקעות זה בלאגן רציני ותמיד יהיה רווח נמוך יותר ממה שתעשה לבד.

כך לפחות קראתי בכמה מקומות שאנשים שניהלו להם במשך שנים תיקים עד שהם לקחו את זה לידיים.

אין תכנון קרוב להוצאת הכסף(רווק בן 24),ואני לא מצפה לעשות מכה של החיים,מודע לגמרי לאפשרות ההפסד.

הרבה זמן פנוי אין לי ממש (סטודנט ועובד במשרה מלאה).

מה הייתם ממליצים לעשות? איך להתנהל עם הכסף בצורה יעילה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות הפורקס הן בתי הימורים.

התנועות המבוצעות על ידי המשקיעים אינן מועברות לביצוע שוק אלה מבוצעות בתוך הבית תוך לקיחת סיכון של בית הפורקס לגבי כיסוי הטרנזקציה.

יש לכך הרבה משמעויות החל מהפן החוקי, דרך חוסר היכולת לשחק באמת בשוק האמיתי, העובדה שהתנועה מדומה ולא אמיתית מעוררת חשד תמידי לגבי הערכים בזמן אמת, סיכון של הכסף כתוצאה מהיות החברה בית קזינו לכל דבר ...

הייתי חושב כמה פעמים לפני משחק בפורקס ...

זה לא מדוייק. החאפרים אכן לוקחים את הריסק ובד"כ גם נשרפים תוך שנה-שנתיים. אבל כל ברוקר עם רגולציה אירופאית (FSA) יתכסה מול prime broker, כך שאתה באמת סוחר מול השוק האמיתי.

Leasingfahrzeug oder nichts

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה סכום קטן?

20,000 או 200,000?

אם 20,000 תשקול רכישת קרן כספית. זה תחליף לפקדון בבנק, הקרן אמורה לתת קצת מעבר לפקדון.

אם 200,000 גש ליועץ השקעות בבנק ובנה עימו תיק השקעות בהתאם לנטיות לבך.

כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא מדוייק. החאפרים אכן לוקחים את הריסק ובד"כ גם נשרפים תוך שנה-שנתיים. אבל כל ברוקר עם רגולציה אירופאית (FSA) יתכסה מול prime broker, כך שאתה באמת סוחר מול השוק האמיתי.

תבדוק שוב .... הכיסוי חלקי בלבד.... בכל מקרה אולי מקטין סיכון אבל לא באמת משחק בזמן אמת ...

קח בחשבון שבאיטורו לדוגמה יש אפשרות של הצמדה למשחק של שחקן אחר .... לו כל הפעולות היו מבוצעות בזמן אמת הן יכלו להשפיע על השוק ....

הכל כיום בלוף אחד גדול .... פעם אכן זאת היתה אופרציה בורסאית אמיתית ... כיום לא .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני, סיכוי גבוה מאוד שתפסיד את רוב כספך במסחר פורקס.

גם סוחרים גדולים ומנוסים הפסידו והרבה במסחר בפורקס.

אני יכול להמליץ לך על חברת FXCM, שיש לה שלוחה בארץ.

הם לפחות לא ינהגו כמו מט"ח 24 או כל החברות שדומות לה,

שברגע שתרוויח הם ימצאו את הדרך "להוציא" אותך מהשוק.

תזכור שהאויב הגדול ביותר של סוחר מט"ח הוא המינוף. לרוב החברות

האלה יש אינטרס שתיקח מינוף כמה שיותר גבוה, ואז תנודה קטנה

מוחקת לך את ההון העצמי, הם סוגרים לך את הפוזיציה, והם גרפו את

הרווח מההפסד שלך. לדעתי, תוותר, חבל על הכסף שתשרוף שם,

וראיתי כבר גדולים וטובים, שקיבלו כוויות רציניות ממסחר כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...