Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת DVR לטלפונים חכמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלקכם כבר מכירים ומשתמשים, למי שלא, הנה המלצה.

לפני חצי שנה , בעקבות סרטון של מישהו שהשתמש במצלמה DVR ושוטר האשים אותו שלא בצדק באי עצירה בעצור , הזמנתי מצלמה דומה (סינית זולה).

בנסיעה האחרונה לצפון הפעלתי גם GPS בגלקסי וגם את המצלמה וחשבתי שמיותר להשתמש בשני מכשירים שהגלקסי אוכל את המצלמה הסינית ב40$ .

מצאתי אחלה אפלקציה : autoboy blackbox .

האפלקציה עושה כל מה שהDVR עושה באיכות טובה יותר, מתעד גם מהירות ומסלול נסיעה, יש בו מלא אופציות של שמירה והקצאת זיכרון, עובד ברקע , בדקתי הפעלת WAZE ושיחה במקביל, עובד אחלה.

חסרון קטן, כשעוברים מאפלקציה אחרת חזרה אליה , הוא מתחיל הקלטה חדשה, זה לא מפריע לשום דבר.

בנוסף אין שם אינפרא לצילום לילה , ככה שהאיכות בלילה סבירה אבל יכלה להיות טובה יותר.

תהנו.

פורסם

יש לזה כמה חסרונות גדולים :

1. צריך למקם את המכשיר בצורה שהוא גם יהיה נוח לתפעול כטלפון וגם יהיה בזוית טובה לצילום של הדרך.

2. מפתח העדשה מוגבל הרבה יותר מזה שבמצלמה ייעודית, בייחוד באייפון.

3. צריכת סוללה מוגברת - חובה לחבר למטען.

4. צריך לזכור להפעיל את זה בכל נסיעה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

1. ממוקם מתחת למראה במתקן מEBAY (4$( , תפעול קל, גם לניווט, שיחות, צילום.

2. בהשוואה למצלמה שהייתה ברשותי, בGALAXY 2 זווית אף גדולה ממנה .

3. אכן, רבנסיעות ארוכות אני מחבר מטען, אבל, רוב הנסיעות שלי קצרות ולכן אין לי בעיה.

4. נכון, בכל מקרה יש לי אפלקצייה נוספת עבור הרכב שמגדילה את האייקונים, לכן יש לי התעסקות של כמה שניות לפני כל התחלת נסיעה. אני כרגע מחפש אפלקצייה שתזהה התחלת נסיעה ותפעיל דברים אוט'.

פורסם

מגניב ביותר.

הורדתי והתקנתי.

הבאסה- אני בטוח ב99% שהמתקן רכב שלי מסתיר את המצלמה האחורית.

יוצא לסיבוב באיביי לחפש משהו חדש.

ראית, הכנסת אותי ל"הוצאות":lol:

עריכה: מה אתם אומרים על זה, העיגול הגדול לא יחסום למצלמה חצי משדה הראיה?

http://www.aliexpress.com/product-fm/598205903-Low-price-Car-Universal-Holder-Mount-Stand-for-mobile-phone-GPS-MP4-PDA-Rotating-360-Degree-wholesalers.html

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...