Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט רודסטר קבריולט

לאון1984
שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים!

במסגרת החיפושים אחרי קבריולט / רודסטר (העיקר שיהיה עם גג נפתח) הגעתי לסמארט רודסטר 2005.

חיפשתי קצת מידע עליה פה בפורום וראיתי שהזכירו כמה פעמים את העובדה שיש לה תיבת הילוכים גרועה/מעצבנת.

מישהו יכול להסביר לי למה הכוונה?

בנוסף הייתי רוצה לדעת עלויות אחזקה וביטוח של הרכב הזה והאם יש לו בעיות/מחלות מיוחדות או דברים ספציפיים שצריך לשים אליהם לב.

תודה לעוזרים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו טיבה אובוטית והיא כנראה מעצבנת באותו אופן כמו שאר תיבות ווטיקת מהסוג הזה.

זהו רכב סופר נדיר בארץ כך שלא יהיה פשוט למצוא מידע.

אם אתה מותרד מעלויות אחזקה - בדוק עלות חלפים וטיפולים - כי אלו נעשים במוסכי מורצדס.

אולי פשוט לך על מיאטה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל קצת לפרט לי על התיבה הרובוטית ולמה היא מעצבנת כ״כ?

יש אחת למכירה שאני שוקל ללכת לראות...

חשבתי גם על המיאטה אבל לא מתחבר כ״כ לצורה שלה,למרות שהבנתי שהיא אולי הכי טובה בקטגוריה.

בגדול אני מחפש s2000/קרוספייר.

השבוע הייתי גם בכוון של ספיידר (רכב מדהים לדעתי) אחת ספציפית שירדתי ממנה בגלל כל מיני הפתעות שצצו בזו אחר זו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל קצת לפרט לי על התיבה הרובוטית ולמה היא מעצבנת כ״כ?

יש אחת למכירה שאני שוקל ללכת לראות...

חשבתי גם על המיאטה אבל לא מתחבר כ״כ לצורה שלה,למרות שהבנתי שהיא אולי הכי טובה בקטגוריה.

בגדול אני מחפש s2000/קרוספייר.

השבוע הייתי גם בכוון של ספיידר (רכב מדהים לדעתי) אחת ספציפית שירדתי ממנה בגלל כל מיני הפתעות שצצו בזו אחר זו.

נראה כי גג פתוח הוא תנאי ראשון לבחירת הרכב וכמובן עיצוב ואולי מעט ספורטיביות,ההונדה S2000 צריכה לרדת מהאפשרויות,מדובר ברכב חזק,לא נעים ליום יום וגם מעט מסוכן לנהג המתחיל עם הנעה אחורית או רכב ספורטיבי ראשון.

המיאטה קלאסית ותאפשר עלויות אחזקה שפויות מהאלטרנטיבות שעלו כאן ,היא מהנה לנהיגה ,נכון היא איננה מרהיבה כמו הספיידר ואקסלוסיבית כמו הסמארט אבל החיים איתה כרכב עם גג פתוח יהיו קלים יותר ,ישנם כמה אקזמפלרים בלוחות כך שתוכל לברור את האחת בשבילך בפחות התפשרויות(צבע,מצב מכני,קוסמטי...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה כי גג פתוח הוא תנאי ראשון לבחירת הרכב וכמובן עיצוב ואולי מעט ספורטיביות,ההונדה S2000 צריכה לרדת מהאפשרויות,מדובר ברכב חזק,לא נעים ליום יום וגם מעט מסוכן לנהג המתחיל עם הנעה אחורית או רכב ספורטיבי ראשון.

המיאטה קלאסית ותאפשר עלויות אחזקה שפויות מהאלטרנטיבות שעלו כאן ,היא מהנה לנהיגה ,נכון היא איננה מרהיבה כמו הספיידר ואקסלוסיבית כמו הסמארט אבל החיים איתה כרכב עם גג פתוח יהיו קלים יותר ,ישנם כמה אקזמפלרים בלוחות כך שתוכל לברור את האחת בשבילך בפחות התפשרויות(צבע,מצב מכני,קוסמטי...)

אני בהחלט אקח בחשבון את מה שאתה אומר בקשר לs2000 ועדיין ממשיך לשקול את עניין המיאטה. אם כבר מיאטה אז אני מחפש רק שחורה,שנת 2006-7 ועדיין לא מצאתי אחת כזאת עם נתונים טובים.

בכל מקרה,יש לך קצת ידע על הסמארט?

לגבי תיבת ההילוכים והאחזקה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שנכתב פה, עלות הטיפולים לא גבוהה במיוחד. מה שלא מסתדר כל כך עם הבעלות של יצרן יוקרה - לכן העניין שווה בדיקה. טלפון למוסך עם מס' רישוי של רכב כזה ותקבל הצעת מחיר לטיפול.

בנושא הגיר אני לא יכול לעזור לך, אבל שמעתי יותר מדי פעמים שהרכב לא מזדקן בכבוד. כבר המליצו לך לבדוק בפורום מועדון הרודסטרים - אני מצטרף להמלצתם. יש שם חבר או שניים שהם בעלים של כזו, הכי טוב לברר איתם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הזה אחד הרכבים שהכי נהנתי לנהוג בו.

מתנהג בצורה כייפית ללא הגה כוח ומרגיש ממש כמו קארט על הכביש.

זכור לי שהתחזוקה לא הייתה בשמיים ולגבי הגיר אז אכן יכול לעצבן,חובה להעביר הילוכים ידנית בשביל שהרכב יזוז ושלא יציק יתר על המידה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...