Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306- שמן הגה (והאם יש בכלל הגה כוח בדגם 1.4 XN '96?)

yonig99
שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, יש לי פגו 306 xn שנת 96 מנוע 1400

אני לא מוצא את המיכל של השמן הגה... אם מישהו יוכל לתאר או להראות לי איפה המיקום שלו

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל בדגמי 306 על הפקק של מיכל השמן ההדראולי של מערכת ההגה יש סמלון של הגה.

אם אינני טועה ברכב שלך הוא צמוד לקיר האש מתחת למסגרת החלון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מיכל השמן של הגה כח נמצא בצד שמאל (לפני בולם הזעזועים הימני).

עניתי קודם מתוך זיכרון והטעיתי אותך. עכשיו בדקתי ב- 306 1.8 XR

המיכל שנראה בתמונה שלך הוא של נוזל הבלמים. צריך למצא בו נוזל DOT3 כפי שכתוב על המכסה.

על מכסה המיכל של נוזל ההגה יש איור של הגה וכתוב עליו:

Direction assistée/Power steering

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז ככה. כנראה שאין לי הגה כח משום שמיכל ההגה כח אמור ליהיות בין בולם הזעזועים הימני למיכל המים של הוישרים. ואצלי אין מיכל כזה. אז השאלה אם אמור ליהיות מקום כל שהוא לשמן הגה?

האוטו שברשותי חדש וקניתי אותו לפני שבועיים. אני יצאתי מנקודת אנחה שיש לי הגה כח משום הקושי הרב בסיבוב ההגה כשהרכב עומד במקום. האם מישהו יכול לשער מה הבעיה? והאם יש ללכת למוסך בשל הקושי בסיבוב ההגה?

תודה רבה לכל העוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך הגה כוח

הדגם שלך הוא הבסיסי,ללא נעילה מרכזית,ללא חלונות חשמל, ובד"כ הגיע עם מזגן של אלכס

דגמי XT,XR הגיעו עם הגה כוח

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...