Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגעתי דרך יד2 למוכר שחשבתי שהוא פרטי, בנוגע לפונטו ספייס 2004. סך הכל כל הנתונים שלה בסדר גמור ואפילו יותר עבורי (130,000 ק"מ, יד ראשונה, מאובזרת, ללא תאונות, המחיר בתקציב שלי).

אחרי נסיעת מבחן, כשהסתכלי על רישיון הרכב, אני רואה שהשם שמופיע עליו לא קשור בכלל למוכר.

מה הסיפור? המוכר עובד בענף הרכב ולפני שבוע בעל הרכב קנה ממנו רכב אחר בתמורה לפונטו שמאז יושבת אצל המוכר בבית. שבמידה וארצה לבצע את העסקה בעל הרכב יתייצב כדי לעשות העברת בעלות. שאלתי אם אפשר לקבל את המספר של בעל הרכב והמוכר אמר שחלק מהעניין הוא שהבעלים לא צריך לקבל מלא טלפונים עם שאלות.

תחושת הבטן הראשונית שלי הייתה פשוט לסגת מהעניין, זה רכב ראשון עבורי ואני לא רוצה הפתעות. לגלות כבדרך אגב שאני בכלל לא מדבר עם מי שנהג ברכב ב8 השנים האחרונות עשה לי הרגשה לא נעימה.

השאלה היא האם יכולה להיות סיבה ממשית שנוגעת לרכב עצמו לרדת מהעניין, חוץ מההתנהלות מסביב למכירה?

תודה

פורסם

תחושת הבטן הראשונית שלי הייתה פשוט לסגת מהעניין, זה רכב ראשון עבורי ואני לא רוצה הפתעות. לגלות כבדרך אגב שאני בכלל לא מדבר עם מי שנהג ברכב ב8 השנים האחרונות עשה לי הרגשה לא נעימה.

תקשיב לתחושת הבטן שלך.

הסוחר הזה הוא סוחר-חאפר, שלא מצא לנכון לספר לך מיוזמתו שהוא סוחר, לא רוצה שתדבר עם בעל הרכב הקודם.

בקיצור, תברח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממש-ממש קשה לי להאמין שנפלת על מציאה שאי אפשר לוותר עליה.

כפי שכתבו לפניי, לפחות לא היה מסתיר שהוא סוחר.

שנית, מה פתאום למנוע שיחה עם בעל הרכב הקודם? אני קניתי רכב מאוטו סנטר (שהם קצת יותר הוגנים ולא מסתתרים :wink:), ובכל זאת לא רק שעשיתי בדיקה בעצמי אלא גם טרחתי ויצרתי קשר עם בעל הרכב הקודם שענה לשאלותיי בשמחה.

בנוסף, רשמת "ללא תאונות" וכפי שאני מתרשם זה מה שהסוחר אמר לך, לא בדקת בעצמך. צדקתי?

בקיצור, קפל משם ואל תבזבז זמן וכסף על אנשים כאלה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תודה, הייתי צריך אישור כלשהו להרגשה - גם לפני כמה שבועות ראיתי רכב שהייתה לי תחושה לא טובה לגביו, ומאז אני רואה בלוחות המודעות איך המוכר מוריד את המחיר עוד ועוד ומסביר על טיפולים שצריך לבצע...

עכשיו ההתלבטות היא בין שתי ספייס אקטיב 2004, יד שנייה:

1. 137,000 ק"מ, שמורה ומטופלת באופן שנתי במוסך המרכזי של פיאט

2. 121,000 ק"מ, שעוד לא ראיתי, ב18,000 ש"ח

עד כמה שווה לי להשקיע יותר עבור קילומטרז נמוך אם ההפרש במחיר הוא 2,000 ש"ח? משתקלל במחיר?

זאת כמובן בהנחה ששתיהן מטופלות באותה רמה..

פורסם

שווה להשקיע ברכב יותר שמור 2000 ש"ח, ואל תהיה בטוח שהרכב שנסע פחות הוא יותר שמור.

תיעוד הטיפולים חשוב מאוד, ובפיאט חשוב ביותר להשתמש בנוזל קירור מיוחד שנקרא PARAFLU

http://up351.siz.co.il/up1/nkwmdoq3dnxz.jpg

לכן, במידה והרכב טופל העקביות במוסך מורשה היבואן, הייתי מתחיל לבדוק את הרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההבדל במחירים לא משמעותי, וככה גם הקילומטראג'

אני פשוט הייתי הולך על הרכב השמור יותר מבין ה-2, בלי קשר למחיר או לקילומטראג'.

וד"א, טוב שירדת מהרכב הראשון, אני מוכן לשים כסף שזייפו לו את הקילומטראג'.

פורסם

מעדיף רכב שמור ומטופל עם 160 אלף ק"מ מאשר רכב שאין לי מושג מה ההיסטוריה שלו עם 100 אלף ק"מ.

רק ברכב עם היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה יש לך ביטחון בצורה שבה הרכב טופל וגם במספר הק"מ.

פורסם

אחרי שראיתי שהעבר של הרכב עם הקילומטרז הנמוך יותר פחות וודאי, אני הולך באמת על הרכב המטופל יותר.

כמובן שעדיין הולך לבדיקה ביום שישי - מה עדיף בתל אביב, דינמומטר או קופיוטסט?

• תוכן חדש...