Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, שמי יונתן והתחדשתי בקיה פיקנטו (אדומה) לפני כשבועיים.

אני משאר שאין לי מה לחדש לכם לגבי המערכת הזוועתית שהרכב מגיע איתה.

(ניסיתי לעשות שיעורי בית וקראתי את רוב השרשורים שיש בפורום לגבי קיה פיקנטו.)

ומה שברצוני זה לבצע שדרוג למערכת (פעם ראשונה שאני מתעסק בעיניים כאלה).

התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואפשר לחרוג (אני חייל אז ככה ש..) אני לא מצפה למערכת ש"תקפיץ" לי את השכונה,

אני פשוט רוצה שיש אפשר לשמוע מוזיקה בוולים גבוה (יותר ממה שיש כרגע) ובאיכות טובה.

הבנתי שבד"כ בשדרוג מערכת מחליפים את הHU (שזה הרדיו דיסק המקורי של הרכב?), אז זהו שאת זה אני לא רוצה לעשות,

קראתי בכמה תגובות שאפשר לשים מנחת (תקנו אותי אם אני טועה) על מנת שיהיה אפשר לשים מגבר.

טוב אז כמו שכבר הבנתם התכנון זה לשים מגבר פשוט (רק שיעשה תעבודה) ולחליף את כל הרמקולים שיש ברכב (בדאשבורד ובדלתות מאחורה) בנתיים לא כולל סאב (גם כי זה לא בתקציב). (כמובן שאם זה קריטי אתם יכולים להציע לי ובכמה זה יעלה יותר ואני יעשה חשבון עם עצמי)

קראתי גם שמומלץ לשים סט קומפוננט מקדימה (של מורל טמפו?) אבל זה אומר שצריך להתקין גם תוויטרים? כי אני רוצה כמה שפחות לשנות את הצורה המקורית של הרכב.

בקיצור המון שאלות ובעיקר הרבה אי ידע מצידי, אבקש את התחשבותכם ועזרתכם :)

בתודה יוני.

AMP: JBL GTO1004

COMP: MOREL DOTECH OVATION 4

SUB: HERTZ ES200

פורסם

בוא נתחיל מזה שאתה צריך קיט התקנה,מגבר,קומפוננט ורמקול קטן.

מה לגבי התקנה?התקנה יכולה לעלות עוד כמה מאות.

נסה לחפש יד 2 לפעמים יש מציאות.

פורסם
בוא נתחיל מזה שאתה צריך קיט התקנה,מגבר,קומפוננט ורמקול קטן.

מה לגבי התקנה?התקנה יכולה לעלות עוד כמה מאות.

נסה לחפש יד 2 לפעמים יש מציאות.

אוקיי, התקנה נחשב בנפרד, כמה זה בערך 300-200?

הרצתי חיפוש זריז בYAD2 וקיבלתי המון תוצאות, מגברים מ200 ש"ח ומעלה. (גם יש כשאלה שמוכרים מגברים עם סט קומפוננט וסאב בזול יחסית?)

השאלה איזה מגבר יספק אותי? בתחשב בתקציב, כמה וואט אני צריך? של איזה חברה מומלץ? ואפילו סוג ספציפי. (וזה בכלל מומלץ לקנות יד שניה?)

ממליץ לך לחסוך עוד קצת ואז לקנות מוצרים יותר טובים

אני קצת יחדד את דברי, יש לי כסף, יותר מ1000 ש"ח אבל זה התקציב שאני מוכן לשלם למערכת.

אני לא רוצה מערכת כמו שיש פה לרוב החברים שעולות אלפי שקלים, אני רוצה שיהיה אפשר להנות ממוזיקה טובה.

ואולי בעתיד כשאתעסק בזה יותר ואבין יותר בנושא, אשתדרג במערכת שעולה בכמה אלפים יותר.

עוד תגובות מישהו? :)

פורסם

עם תקציב של 1000ש"ח אפילו אל תנסה להכנס לזה.

כל הח*א שימכרו לך בחנויות/מקומות התקנה כמו 6X9, טמפו, וכו... לא שווים גרוש.

התקציב המינימלי שאיתו אפשר איכשהו לתכנן בניית מערכב הוא כ3000-3500ש"ח, אני מדגיש "מינימלי"

1. מגבר 800-1000 (4 ערוצים)

2. קופוננט 800-1000

3. חיווט 300

4. סאב 700-1000

5. התקנה מ500- ועד בלי סוף...

הדברים שהעלות שלהם פחות מהמחירים שציינתי, הם זבל ולא שווים השקעה.

עוד דבר קטן, אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך, סאונד, או מקוריות של הרכב.

בהצלחה.

אני קצת יחדד את דברי, יש לי כסף, יותר מ1000 ש"ח אבל זה התקציב שאני מוכן לשלם למערכת.

אני לא רוצה מערכת כמו שיש פה לרוב החברים שעולות אלפי שקלים, אני רוצה שיהיה אפשר להנות ממוזיקה טובה.

ואולי בעתיד כשאתעסק בזה יותר ואבין יותר בנושא, אשתדרג במערכת שעולה בכמה אלפים יותר.

עוד תגובות מישהו? :)

אתה חושב שהמטרה שלנו שונה ממטרה שלך?

אנחנו לא מצפים שמערכת תכין לנו כוס קפה, או תבשל פסטע, אנחנו רוצים להנות ממוזיקה.

שתדע התחום אודיו ברכב/בבית/בכל מקום האפשרי זה המווווווווון כסף, כח, זמן, וסבלנות, וגם זה לא תמיד נותן סיפוק מהנעשה.

פורסם

לא צריך לסבך את הדברים

במצב שלך הייתי עושה דבר פשוט

מתקין 4 אינצ קוואסלי טוב בדשבורד +6X9 במגש האחורי {התקנה בדלתות לא תעשה את העבודה.}

אפשר ב-1000 שח לא כולל עבודה להביא רמקולים טובים במידות הנ"ל.

בתקציב הזה לא הייתי חושב בכלל על מגבר.

פורסם
עם תקציב של 1000ש"ח אפילו אל תנסה להכנס לזה.

כל הח*א שימכרו לך בחנויות/מקומות התקנה כמו 6X9, טמפו, וכו... לא שווים גרוש.

התקציב המינימלי שאיתו אפשר איכשהו לתכנן בניית מערכב הוא כ3000-3500ש"ח, אני מדגיש "מינימלי"

1. מגבר 800-1000 (4 ערוצים)

2. קופוננט 800-1000

3. חיווט 300

4. סאב 700-1000

5. התקנה מ500- ועד בלי סוף...

הדברים שהעלות שלהם פחות מהמחירים שציינתי, הם זבל ולא שווים השקעה.

עוד דבר קטן, אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך, סאונד, או מקוריות של הרכב.

בהצלחה.

אוקיי, קודם כל תודה.

ודיי מבאס מה שאתה אומר לי כאן.

אני לא רוצה להשמע מתחכם או משהו, אבל אני לא מבין למה מגבר (לדוגמא) צריך לעלות כ"כ הרבה?

סתם מחיפוש זריז שהרצתי יש מגברים הרבה יותר זולים ולא פחות עוצמתיים, אולי הם לא של חברה מוכרת כמו JBL אבל הם אמורים לעשות את העבודה, הלא כן?

ובכלל כל המחירים שהבאת כאן לכל מוצר הם - יקרים? או שמא הם פשוט של חברות מוכרות ואיכותיות?

לא צריך לסבך את הדברים

במצב שלך הייתי עושה דבר פשוט

מתקין 4 אינצ קוואסלי טוב בדשבורד +6X9 במגש האחורי {התקנה בדלתות לא תעשה את העבודה.}

אפשר ב-1000 שח לא כולל עבודה להביא רמקולים טובים במידות הנ"ל.

בתקציב הזה לא הייתי חושב בכלל על מגבר.

4 אינץ קוואסלי הכוונה לדוגמא למורל טמפו 4"? ובאמת יהיה הבדל ממה שקיים כרגע ברכב?

ממה שהבנתי איכות ועוצמת המוזיקה תלוי הרבה במערכת ששולחת את התדרים לרמקולים, ואני משאר שבקיה פיקנטו אין מה לדבר.

לכן חשבתי שמן הראוי יהיה צורך במגבר (עם מנחת במקרה שלי ספציפי).

תקן אותי אם אני טועה..

פורסם

אם אתה מתכוון להשאר עם הרדיו המקורי אתה חייב להוסיף שם מגבר נקודה!!! שום החלפת רמקולים במקרה הזה לא תתן לך שיפור. מהכרותי הרבה עם הרכב הנ"ל המגבר הפנימי של הרדיו המקורי חלש להחריד.

• תוכן חדש...