Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אקסנט 98 אוטומט. לאחרונה יש לי בעיה בהילוכים, שפתאום האוטו לא משלב הילוך. האוטו נמצא בD, אבל ההרגשה היא כאילו האוטו נחנק ולא מעלה את ההילוכים, אך מגיע למהירויות גבוהות יותר עם רעש חזק במיוחד.

לפעמים זה גם קורה תוך כדי הנסיעה, ללא קשר לכביש, לא משנה אם זה בעלייה או משהו כזה.

לפעמים האוטו נוסע חלק ללא כל בעיה מיוחדת.

לפני חצי שנה עשיתי לאוטו טיפול 90000 במוסך מורשה, שבמהלכו גם החליפו לי את השמן גיר.

מה הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?

תודה!

פורסם

האם התקלה החלה לאחר החלפת השמן ? הוחלף שמן גיר מקורי של יונדאי ?

בד"כ כאשר מחליפים שמן גיר לאחר הרבה זמן שלא הוחלף שמן /משתמשים בשמן מינרלי אם עד עכשיו השתמשו בסינטטי מתחילות הבעיות.

לפי תיאורך נשמע כמו גיר מחליק לעיתים,אך מכון לגירים אוטומטייים יתן חוות דעת מקצועית יותר לאחר אבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין לי ברכב שעון סל"ד, ככה שזה קצת מקשה עליי את ההבנה של מה קורה עם המנוע. בגדול אני מזהה לפי ההרגשה מנסיעות קודמות ולפי הרעש שהוא מאוד חריג.

השען שהחלפתי הוא שמן גיר מקורי של יונדאי, והתקלה החלה רק אחרי הטיפול, אם כי לא מיידית לאחריו, אלא משהו כמו חודשיים אחרי.

ללכת למכון גירים או שגם במוסך יכולים לבדוק לי את העניין?

יכול להיות שכל העניין נובע רק מהחלפת שמן הגיר??

פורסם

אם לא חסר לך שמן - אין קשר להחלפה.

צריך לחבר את הרכב למחשב, להוריד קודי תקלה ולהתקדם משם.

בכל אופן, אם הרכב נוסע בחירום, הבלאי הגבוה הנוצר למנוע ולגיר וכן תיצרוכת הדלק הגבוהה בזמן הנסיעה בחירום הן סיבות מספיק טובות להיכנס בהקדם למכון גירים לבדיקת התקלה.

• תוכן חדש...