Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוחת בוקר של אלופים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארוחת בוקר, מה זה?:shock:

לצערי במידה ואני אנסה לאכול משהו חלבי בבוקר, רוב הסיכויים שאני אעבוד כל היום מתא בגודל של מטר על מטר...

פעם עשיתי טעות גדולה יותר, הלכתי עם האישה לארוחת בוקר חלבית באיזו מסעדה ומשם ישר לים. (בחום של אוגוסט).

בוא נגיד שהיא הייתה בים, אני הייתי באזור הים.

נ.ב

בוקר טוב לכולם.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה התפריט שלכם כולל לארוחת בוקר?

אתה לא לבד. זו ארוחת הבוקר הכמעט קבועה שלי ב-20 השנה האחרונות :lol:

זה אפילו יותר גרוע - היה מבצע בסופר וקניתי איזה 4 קופסאות של "כריות" מסוגים שונים. אפילו הקורנפלקס שלי הוא של ילד בן 12... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתקופה האחרונה התחלתי לאכול ארוחת בוקר של ביצה קשה עם חלמון קצת רך על לחם עם מיונז, ומעל זה קצת מלח ופלפל שחור גרוס.

אני גם עושה את זה עם ביצים משובחות במיוחד (חלמון כתום וסמיך במקום צהוב ודליל) אז כל העסק עובד היטב ומשביע מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני בעייתי מאוד בארוחת הבוקר שלי. לפעמים אני אוכל רק ביצה קשה אחת, לפעמים סנדביץ' מלחם קל, גבינה לבנה 3% וחמישה זיתים. אם אני קמתי כמו בן אדם ואני במצב רוח של פינוק אני אוכל סנדביץ' עם ביצת עין.

תלוי באווירה :wink:

הא כן, ואני לא אוכל ושותה כלום שאני קם. לפעמים כוס קולה זירו. אני אוכל רק שעתיים-שעתיים וחצי לאחר שאני קם.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כשאני קם בבוקר אני שותה כוס קפה שחור ( בוץ )

אם אני אוכל משהו חלבי , המצב לא יהיה טוב.

אוכל אחרי משהו כמו שעתיים, קשה לאכול ב6 בבוקר

קם מכין קפה ויוצא לעבודה.

פורסם

ארוחת בוקר - פרוסת לחם קל, גבינה וערימת סלט, בשילוב כוס קפה נמס - רק כחטיף לפני אימון הבוקר. במקביל אשתי פותחת בית חרושת לסנדביצ'ים - וכשאני מגיע לעבודה אני משלים עם אחד מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שותה בבוקר כוס מים לפני שאני יוצא לעבודה.

כשאני מגיע לעבודה, כוס קפה פילטר בלי חלב, עם חטיף "בריאות" של 120-180 קלוריות.

מצאתי שלא משנה כמה טובה תהיה ארוחת הבוקר שלי, כעבור שעתיים אני אהיה רעב שוב, אז חבל על הזמן.

נישנוש קטן סביב 9:30, ואז ארוחת צהריים ב-12:30

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מומלץ לא לזלזל בארוחת בוקר שהיא החשובה ביותר לגוף אחרי מנוחה לילית (גם בלילה הגוף שורף קולוריות, ללא קשר לפעילויות נוספות שעושים עם האישה :-D ).

תחשבו שמי שאכל ארוחה ב19:00 ומוותר על בוקר , יאכל צהריים בסביבות 12:00-13:00 כלומר 17 שעות ללא אוכל מסודר.

אדם שעושה ספורט בד"כ דואג גם לתזונה

אחד שלא עושה וגם מזניח את התזונה , סביר שיפגע במערכת החיסון של עצמו וכנראה גם מעשיות נוספות (מצבי רוח,השמנה).

אני למשל נעשה עצבני אם אני לא אוכל בוקר :twisted:

בארוחת ערב אפשר לחפף (תפוח,קונפלקס-משמין,מעדנים), אלא אם אתם אחרי אימון ואז חייבים להשלים חלבונים ופחמימות לבניה ותחזוקת שריר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
יש מישהי שאני מכיר, שעלתה מדרום אפריקה. אבא שלה היה נוהג לפתוח את היום עם סטייק וחביתת עין משתי ביצים. אני חד משמעית בעד הרעיון הזה

איך שקראתי את הכותרת, נזכרתי בזה..

הייתה לי חברה, עולה מדרום אפריקה (מכאן נובע שהייתה גרה ברעננה :-D). בוקר אחד ישבנו לאכול א. בוקר, ואני כרגיל- הכנתי לי קפה ושני סנדוויצ'ים עם גבינה או משהו בסגנון.

אבא שלה ראה את זה והתחיל לצחוק- מה נסגר אתכם, הישראלים. איזה ארוחות בוקר מעפנות אתם אוכלים...

כמה ימים אחרי הוא הכין לי ארוחת בוקר של אלופים- 2 ביצי עין, 3-4 נקניקיות מטוגנות (מכאן נובע 2- דתיים. אחרת היה גם בייקון:twisted:) ולחם טוסט.

בימי חול אני קם ב7, וב10 אני מכין לי טוסט גבינה ויוגורט. בשישי- שבת אני מתעורר מאוחר יותר, ומשתדל להכין איזה סנדוויץ' או להוריד כמה בפלות עם הקפה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מסקרנות,

שמתי לב ש-99% מהמגיבים בשרשור, אוכלים משהו חלבי לארוחת בוקר.

מאיפה נובע הקונצנזוס הזה של לאכול חלבי על הבוקר?

עניין ההרגל הזה של הקורנפלקס+חלב על הבוקר נראה לי כלא יותר משיווק מצויין של חברות מסויימות.

פורסם

אנשים רוצים לאכול משהו זריז על הבוקר, ועם כמה שפחות בלאגן.

דגני בוקר בקערה זו אלטרנטיבה פופולרית, והחלב הוא ברירת מחדל לקומבינציה הזו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

במוצרי חלב יש סידן, אין קשר לבוקר גם בערב אוכלים חלבי, אבל לדפוק סטייק בצהריים עם מוצר חלבי לא הולך ביחד, בליקשר לעניני כשרות

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

הכותרת של השרשור הזכירה לי את ג'יימס האנט-

hunt-grid-400.jpg

sex-breakfast-of-champions_design.png

בעוד כשנה יצא סרט עליו.

ארוחת הבוקר שלי- לחמניה טריה עם ריבה\ ממרח שוקולד, תה חם (כמעט ונמנע מקפה), פרוסת עוגה\ עוגיות.

בכלל, אני בעייתי באוכל-

אני לא אוהב חלב ומוצריו.

לא מדובר באלרגיה, מחלה או בעיה פסיכולוגית, פשוט טעמתי מוצרי חלב מספר פעמים ושנאתי את הטעם.

אף פעם לא תראו אותי שותה חלב על ריק (עם שוקו וקפה אין לי בעיה) או מורח קוטג'\ גבינה לבנה על פרוסת לחם. בנוסף, אני נמנע מגבינות קשות למיניהן (קממבר, פרמזן וכו'). עם עוגות גבינה אני, כמובן, מסתדר מצוין. גם גבינה צהובה לא ממש מדברת אליי- אלא אם כן היא מגיעה בתוך טוסט או פיצה.

כמו כן, לא תראו אותי אוכל ביצה לארוחת בוקר- לא משנה באיזה צורה נעשתה (קשה, עין, מקושקשת וכו').

זאת ועוד: שונא טונה, סרדינים, גפילטעפיש ושמיר-כוסברה-פטרוזיליה.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...