Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוחת בוקר של אלופים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון בגלל שאני בבית כמעט כל יום (יומיות, החיים הטובים),

יוצא לי לאכול ארוחות בוקר טובות ומזינות, תמיד אני אוכל לחם חום (כשהייתי בבסיס סגור לא הייתי אוכל לחם כמעט, כי אני לא אוהב לחם כל כך), עם גבינה לבנה או חומוס, או בלי כלום, אבל בעקרון פעם חביתה, פעם טונה, כל מיני ירקות, גבינות וכו'.

בבסיס הייתי אוכל מה שיש, קורנפלקס, בורקס, גבינה לבנה (בלי לחם, והופך להיות רעב אחריי שעה).

לא רואה בעיה עם אכילה של משהו, כל עוד זה טעים לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בימות השבוע שתי פרוסות לחם קל מיובשות במצנם וגביע קוטג'. יוצא לי כבר מהתחת, אבל אני לא משמין.

בסופי שבוע אני מתחיל את הבוקר עם מאפה בשר בקר טחון עם צנוברים בפנים.

ככה אני אוהב את זה, אבל זה משמין.

לעיתים רחוקות מתפרע עם סנדביץ' טונה או ביצה קשה. מפנק את עצמי.

פורסם
בימות השבוע שתי פרוסות לחם קל מיובשות במצנם וגביע קוטג'. יוצא לי כבר מהתחת, אבל אני לא משמין.

בסופי שבוע אני מתחיל את הבוקר עם מאפה בשר בקר טחון עם צנוברים בפנים.

ככה אני אוהב את זה, אבל זה משמין.

לעיתים רחוקות מתפרע עם סנדביץ' טונה או ביצה קשה. מפנק את עצמי.

גביע קוטג'+ 2 פרוסות לחם קל זה פחות מ-300 קל' ברור שאתה לא תשמין, זה יותר מתאים לאדם שרוצה לרזות. תעבור ללחם מלא.

אני מתחיל את היום ככה:

ש"ש+בננה+סקופ חלבון+ 6 שקדים+כוס חלב+דבש. הכל לבלנדר, יוצא מה שיוצא.

פורסם
nitch, איפה לעזאזל אפשר עדיין למצוא כאלה??? בכל מקום יש רק את אלה עם החלמון הצהוב!

מצטער, אני לא איש בשורות הפעם. הביצים שאני אוכל מיובאות להונג קונג מיפן.

בארץ הייתי מנסה ביצים אורגניות, רצוי מתרנגולות שאוכלות עשב, נראה לי שזה הסיכוי הכי טוב למצוא משהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האורגניות תמיד נראה לי ממש כמו תוספת מחיר מיותרת על כלום עם אותו טעם.

הבנתי פעם שביצים כתומות כאלה יוצאות כשמערבבים לתרנגולות בתערובת גם גזר ובטטה. מישהו יודע איפה אפשר למצוא ביצים עם חלמון כתום?

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...