Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 - מזגן חלש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במהלך חיפושיי אחרי רכב ערכתי נסיעת מבחן ביונדאי I20, הרכב מצויין, נוח, חזק ובאופן כללי עשה לי רושם מצויין.

רק בעייה אחת - עוצמת המזגן (לא הטמפרטורה אלא חוזק הרוח) הייתה מאוד חלשה אפילו על עוצמה 4 ההכי חזקה.

האם זו בעייה שניתן לתקן ולסדר או שמא זה כך בכל רכבי ן20 ואין מה לעשות אם זה?

תודה.

פורסם

בכולם אתה מתכוון בכל רכבי היונדאי I20? מוזר מאוד... כבר ברכבי שנות ה - 90 העוצה של המפוח הייתה אדירה אז ברכב מודל 2009 זו בעייה?

והאם חידוש המסנן ייתן למזגן את הפוש שהוא צריך בשביל להיות מזגן מעולה?

פורסם

מדובר על רכב חדש או יד שנייה ?

אם על רכב חדש כנראה שזה המשך מזעזע של שרשור שהיה פה על יונדאי I25 חדשה,שעוצמת המיזוג בה מזעזעת.

תוכל לקרוא כאן יותר מידע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=440114&page=9

אם מדובר על רכב ישן,כמובן שפני הדברים אחרת ויש לגשת למזגניסט הוגן לאבחון מקיף של המערכת.

ד"א ב I30 שברשותי אני רוצה לציין שהמזגן מקפיא ומוזר מאוד הסיפור עם שני הדגמים-I20 I25.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עברתי ב I20, I10, סיריון, גטס, פורד פייסטה, אופל קורסה, בכולם המזגן חלש, כנראה בגלל הדרגת רכב

מצד שני (וזה דיי אבסורד) בדייהטסו שרייד 2000 שלי (גם 1300) המזגן יותר חזק מכל אלה

אולי נפלתי על מכוניות במצב גרוע, אבל כל רכב קטן שנסעתי עליו לא מצליח לקרר בצורה נורמלית את הרכב ביום חם

דרך אגב, המזגן הכי טוב שניתקלתי זה בגולף (היה לנו שניים כאלו שנת 99), המזגן שלו היה יותר טוב מכל מכונית אחרת שאי פעם נסעתי בה (גם רכבים בנפח 3.2 וגם מכוניות חדשות מהניילונים).

פורסם

מוזר מאוד....

באף רכב שנסעתי עד היום לא הרגשתי מזגן כל כך חלש כמו ב - I20, מקווה שזו תקלה נקודתית ברכב הספציפי ולא בכל סדרת ה - I20!

פורסם

ליונדאי I20 יש מזגן מצויין.

לפני שבועיים חזרתי מים המלח בהרכב מלא, ותוך כמה דקות היה נעים במכונית ולאחר עוד כמה דקות העלתי את הטמפרטורה בבקרת האקלים ל 20.5 מעלות, והמפוח לא פעל מהר, יחסית.

צריך תמיד לזכור שקור\חום זהו נתון יחסי; אחד יטען שהמזגן מצויין והשני יתלונן שחם לו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נסעתי בהרבה דגמים של יונדאי, כולל כאלו שבצבא (הייתה לי השבוע חוויה - לנסוע באקסנט בת 4 עם 287 אלף ק"מ), והמזגנים מרביצים כאילו אין מחר.

לכן כנראה כמו שנאמר כאן - הפילטר של המזגן סתום. גם על i20 יצא לי לנסוע לא מעט ולנהוג כמה פעמים והמזגן שם מצוין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היה אצלי רכב כזה מליסינג שעבר 40 אלף, לא יודע עד כמה הוא טופל בנוגע למזגן אבל מה שכן ידוע לי זה שהמזגן לא הכי חזק בלשון המעטה, אפילו הסופר לנסר שלי מקררת יותר טוב

Opel Adam S 2017

פורסם

שלום רב

לי יש I20 כבר שנתיים, אישית לא נתקלתי בבעייה עם המזגן של הרכב, שאני רוצה לציין שהוא ממש עובד מצויין, במיוחד ביימי החום הכבדים, מה גם שאצלי זה עם הדגם שמגיע עם בקרת האקלית הדיגיטלית.

SWIFT 07' 2007-2010

NEW I20 SUPREME 1.6

פורסם

הדגם שאותו אני בדקתי הוא 1.4 אינספייר הרגיל (שנמכר דרך ציי הרכב) ושם אין בקרת אקלים. האם מערכת המיזוג בשני הדגמים הללו זהה?

פורסם
הדגם שאותו אני בדקתי הוא 1.4 אינספייר הרגיל (שנמכר דרך ציי הרכב) ושם אין בקרת אקלים. האם מערכת המיזוג בשני הדגמים הללו זהה?

לא,

באינספייר יש מזגן רגיל,

ב"מפואר" (סופרים) יש בקרת אקלים,

בכל מקרה האינספייר מקרר אחלה, לא יודע מה הבעיה ברכב עליו נסעת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
האם אתה מתכוון לקח שהאוויר שיצא לא היה בטמפרטורה מספיק קרה או שעוצמת הרוח / חוזק הרוח שיצאה הייתה חלשה מדי?

עוצמת הרוח היתה בסדר יחסית למצב אבל הקירור היה סביר, לא מקפיא

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...