Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פיאט 131 TC 1600 משנת 82

בלוח השעונים נדלק בלילה אור חלש מאוד שבקושי רואים משהו, לאבא שלי יש חבר שמתעסק בספידומטרים והיו מכוניות כאלה בעבר והוא אומר שזה ככה צריך להיות וככה זה בא במקור, האם זה באמת נכון?

יש לציין שככה קיבלתי את הרכב לפני 4 שנים.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
שלום

ברשותי פיאט 131 TC 1600 משנת 82

בלוח השעונים נדלק בלילה אור חלש מאוד שבקושי רואים משהו, לאבא שלי יש חבר שמתעסק בספידומטרים והיו מכוניות כאלה בעבר והוא אומר שזה ככה צריך להיות וככה זה בא במקור, האם זה באמת נכון?

יש לציין שככה קיבלתי את הרכב לפני 4 שנים.

אמור להיות כפתור שמשנה את עצמת התאורה בלוח מחוונים

ב רנו 16 שלי זה קיים והיא קצת עתיקה יותר

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

רוב הסיכויים שהנורות השחירו

אם אתה נכנס להחלפה שלהם הייתי ממליץ לך להחליף אותם למנורות LED הם מאירות הרבה יותר חזק יותר,לא נשרפות ולא פולטות חום

פורסם

שלום

וכמו שנאמר לך לסיגל מאוו ספידומטרים היא גם חברה בפורום הזה וגם חברה במועדון החמש.

צור איתה קשר והאמן לי לא תתחרט

אני מצרף קישור לאתר שלה

http://www.avo-spd.co.il/

בהצלחה מובטחת,

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מצטרף להמלצה על סיגל המקסימה מאוו ספידומטרים. בזמנו הייתה לי בעיה דומה ב 127. החלפת הנורות פתרה את הבעיה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בפיאט 132 מאותם שנים לא היו נורות כאם רק מנורה אחת שממנה יצאו סיבים אופטיים ללוח השעונים ולכפתורים. המנורה היתה סמוך לידית הגיר האוטומטי. אם אצלך אותו הדבר מנורה של 5W תעשה פלאים.

לפי מיטב זיכרוני היה בפיאט 131 כפתור ריאוסטט לכיווןע וצמת האור. אני חושב שהוא היה משולב עם עפתורה האיפוס של מד המרחק .

שלמה דן גדרון

פורסם

הייתי ממליץ לפנות לרפי לין שהוא ממש מומחה למערכות החשמל של דגמי פיאט משנות ה 80 ומטה . לפי דעתי גם יש לו שירטוט של מערכת החשמל.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ברוב המכוניות של פעם היתה בעיה כזאת בגלל שהמנורות פולטות הרבה חום לאורך זמן ויכולות לשרוף מעגלים אלקטרונים

מנורות לד יפתרו את הבעיה

משה שלחתי לך הודעה פרטית-מחה לתשובה שלך בבקשה.

פורסם

מתי רואים את האוטו שלך?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...