Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנזין במקום סולר

shayft
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, יש לי סיטרואן קסרה 2002 דיזל.

לא מזמן הלכתי לתחנת הדלק ומילאו לי בשירות מלא בנזין במקום דיזל. (למרות שיש שתי מדבקות ענקיות על פתח המיכל)

לאחר דיבור עם הגורמים הוחלט שאני יתקן את האוטו והם ישלמו.

ראוי לציין שנסעתי יומיים עם האוטו עד ששמתי לב.

לאחר יומיים האוטו התחיל לעשות בעיות, של של כיבוי מנוע ואי התנעה.

לאחר שלקחתי את האוטו למוסך הם אמרו שניקוי רק יעזור, ניקו לי את המיכל.

ושמו לי סולר במקום.

לאחר הוצאת האוטו מהמוסך האוטו טורף סולר, מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

צריך לחבר סורקתקלות ולבדוק פרמטרים,יתכן ונגרם נזק לחק ממערכת ההזרקה הרגישה ממילא בדגם הזה, כמו משאבתלחץ גבוהה,מזרקים וכו..

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוטו עבר ניקוי, וריקון מיכל הסולר מבנזין ומילוי סולר חדש.

לאחר כל זה האוטו מתניע ונוסע אך בעיה אחרת היא שהאוטו אוכל דלק בכמויות מטורפות עד כדי כך שאני לא נוסע בו.

בנוסף לזה במוסך טוענים שהאוטו מעשן.

מה שלדעתם אומר שהמזרקים ניזוקו.

האוטו עשה 250 אלף קילומטר.

סיכום השמאי:

שאני ישלח את המזרקים לבדיקה במידה ויוכח מהבדיקה שהמזרקים ניזוקו בגלל הבנזין ולא בגלל הבלאי אז הם ישלמו את הבדיקה וחלק מתשלום שיפוץ המזרקים מכיוון שכבר האוטו עשה 250 אלף קילומטר.

לאחר שדיברתי עם בעלי מקצוע הסיכוי שיהיה אפשר להוכיח שהמזרקים ניזוקו בגלל הבנזין ולא בגלל הבלאי הוא נמוך.

שאלתי היא:

האוטו עבר בפבואר טסט והוא עבר בדיקת זיהום אוויר האם יתכן שעישון יגרם תוך מספר חודשים?

איך אני יכול להיות בטוח שמשהו אחר באוטו לא ניזוק בגללם?

האם בגלל שהאוטו עשה 250 אלף קילומטר זה אומר שגם ככה המזרקים היו אמורים ללכת ובית המשפט יהיה לטובתם?

תודה לכל העונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחשב צריכה לק"מ בצורה יותר מדוייקת, מלא מיכל עד הסוף ותאפס את המד קילומטראז' סע 100 ק"מ ותמלא שוב פול תשווה בין החשבוניות כמה ליטר הפרש ותחלק את הליטר לקילומטר.

אני לא חושב ששווה ללכת עם זה לבית משפט כי יהיה קשה להוכיח נזק שנעשה לרכב, במיוחד אם הם שילמו על ניקיון ו''תיקון הנזק'' לא ניתן להוכיח נזק שכזה, יש לך הוכחה כמה הרכב שלך ספציפית היה ''אוכל''?

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

ממה שאני מתאר אין נזק למשאבת סולר ולמנוע אלא רק למזרקים?

איך אני יוכל להוכיח כמה האוטו שלי היה אוכל ?

אבל כן יש לי הוכחה שהאוטו לא היה מעשן לפני זה מפני שעבר טסט לפני חצי שנה.

אם אני ימלא את האוטו פול טנק הדלק יגמר מהר מאוד וחבל לי על הכסף, בדיקת מזרקים כבר עולה בערך פחות מ100 שקל יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיוני עם בנזין מקום סולר כל מערכת הדיזל נפגמת משאבה ומרססים

המלצתי לך היא לקחת שמאי רכב מטעמך, לפעול לפי הנחיותיו ולא לוותר על שקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ימח שמם, טוענים שאי-אפשר להוכיח שהנזק בגלל הבנזין.

נדפקתי.

כל הכבוד שטוענים. מילאו לך בנזין במקום סולר, גם אם זה היה עושה פלאים למנוע מכיוון שדרשת דלק אחד וקיבלת אחר אף אחד לא יכול להתחמק ולבלבל את המוח. עמוד על שלך ותבע את התחנה. החסכון שהחברים מנסים לעשות עליך יעלה להם ביוקר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לרכב ביטוח מקיף, יש סיכוי שחברת הביטוח תכסה את הנזק.

ממליץ להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך ולשקול את המשמעות בהיבט השתתפות עצמית ועליית הפרמיה בעתיד.

במקרה שכזה חברת הביטוח תתמודד עם תחנת הדלק ולא אתה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...