Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 40-50K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב קטן שייקח אותי בעיקר מהבית לעבודה וחזרה (כ- 40 קילומטר של נסיעה בין עירונית לכל כיוון).

הדרישות העיקריות הן אמינות (לא אוהב מוסכים!), טיפולים זולים וצריכת דלק נמוכה.

בנוסף אני מחפש גיר אוטומטי ולא ידני.

שמתי עין על 3 רכבים שיכולים לבוא בחשבון ואשמח לקבל עליהם חוות דעת. בנוסף אם יש המלצות על דגמים נוספים.

* סוזוקי אלטו 2010

* יונדאי i10 2010 עם מנוע 1100.

* דייהטסו סיריון שנת 2007-2008

בגדול, רוב הנסיעות אני אסע לבד (אלא אם כן המוכרת של האוטו...)

אשמח לחוות דעת והמלצות.

תודה רבה,

פורסם

לדעתי דווקא הפיאט פנדה תקלע לדרישות,היא חסכונית עקב הגיר הרובוטי,נחשבת לאמינה ותהיה יותר זריזה מהאלטו והיונדאי שהפ עם גיר אוטומטי רגיל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלושת האופציות טובות מאד, הסיריון קצת יותר מרווחת (מבחינת מרחב פנימי, בעיקר בספסל האחורי, אפרופו מוכרת...).

כולן אמינות, זולות לאחזקה וירחיקו אותך עד כמה שאפשר מהמוסך.

ככלל, אני ממליץ לכוון לרכב חדש יותר, כך שהבחירה שלך היא בין האלטו ליונדאי.

חפש את שתיהן, וכשאתה מוצא – בדוק טוב, תתמקח טוב ותתחדש.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

לא יודע אם הייתי בכלל משאיר במשוואה את האלטו אם ידוע שאסע ביום 80 ק"מ.(לא קשור לדרישות שלך אלא לעניין הנוחות -זה אישי לגביי ותחשוב לגביך.אלטו היא מכונית מיני,דייהטסו סיריון היא סופר מיני.

לדעתי,הסיריון מתאימה מכולן. אפשר למצוא מליסינג שנתון 2009 אולי ברמת התקציב העליונה (אזור ה-50,000).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המון תודה לכולם על ההמלצות.

את הסיריון אני מכיר מבפנים. אני אלך לעשות סיבוב על האלטו כדי לבדוק אם זה באמת לא נוח.

ד"א, ידוע לכם על חברות ליסינג שיש סיכוי שמוכרות את האלטו? עושה רושם שרוב החברות בכלל לא מחזיקות אותו.

• תוכן חדש...