Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 16 ו8 חודשים ואני רוצה לקנות אוטו, אני לא צריך משהו יקר, אני רק צריך משהו שיקח אותי לבית ספר ומחוץ לעיר, אני צריך שהוא יחסית יראה טוב ולא יעלה הרבה

משהו עד 30K

פורסם

קיבלת כבר רישיון נהיגה ? :shock:

בכל מקרה,רכב זה לא רק דלק.ישנם ביטוחים (יקרים או יקרים מאוד לנהג חדש תלוי בסוג הרכב שתבחר),דלק,טיפולים,טסט פעם בשנה,תיקונים בלתי צפויים.

בחישוב גס מדובר על הוצאה של 1500-2,000 ש"ח שוטף חודשי כולל הכל וגם זה בהנחה,שתקנה רכב מוצלח ולא תפול חלילה על לימון.

אם תחליט על רכישה,צריך לחפש רכב מתאים (פונטו/פיאסטה ידניות יעשו טוב את העבודה),להשאיר מספיק כסף בצד לביטוחים ויישור קו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מותר לגשת לטסט רק בגיל 17 ומשם 3 חודש מלווה, משמע גם אם תעבור טסט יום אחרי 17 עדין יש לך 7\8 חודש

עד שתוכל לנהוג.

מה הלחץ?

הוא רוצה להיות מוכן, הוא כנראה לא רוצה "להיתקע" בלי רכב אחרי קבלת הרישיון, כי אולי אין לו על מה לנהוג?

לא כל ההורים נותנים לילד לנהוג ברכב שלהם!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
הוא רוצה להיות מוכן, הוא כנראה לא רוצה "להיתקע" בלי רכב אחרי קבלת הרישיון, כי אולי אין לו על מה לנהוג?

לא כל ההורים נותנים לילד לנהוג ברכב שלהם!

גם אני לצערי הייתי שותף לפארסה דומה,אבי היה לוקח את הרכב כל יום לעבודה והיה חוזר ב-17:00-18:00 ולא היה לו כח,עצבים וסבלנות.מאז קבלת הרישיון נסעתי איתו בדיוק 3 פעמים וגם זה בתוך השכונה,לא משהו.

לאחר שנה ו-8 חודשים,החלטתי לקנות רכב משלי (הרכב הראשון) והשאר מכאן כבר היסטוריה.

אבל,בכל זאת במקרה שלנו, מדובר על לפחות עוד חצי שנה עד הטסט (אם יעבור טסט ראשון) +מלווה לתקופה מסויימת כך שבמהלך שנה דברים משתנים בשוק (רמז-מחירים) והייעוץ שיינתן עכשיו יכול שלא יהיה רלוונטי כאשר דברים יהיו אקטואליים יותר.

ולגבי מי שהצמיע לך את הליאון- ממש לא מכונית אידיאלית לאחזקה לנהג חדש.(רק הביטוחים יעלו לו קרוב ל20% אם לא יותר מעלות הרכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בהפרש זמן כזה עד הטסט עדיף לך לחסוך לרכב. לך תדע כמה זמן ייקח לך להוציא רישיון וכמה עיכובים צפויים בדרך. הפלוס הנוסף בחוסר הפזיזות: רכב חדש יותר :-D

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

האם יש לכם רכב כלשהו כרגע?

האם אתם זקוקים למשפחתית או שמכונית קטנה תספיק?

משפחתית-בתקציב הזזה נכנסת לך סובארו אימפרזה שנת 2004-2005.

מכונית מיני-בתקציב הזה נכנסת לך יונדאי גטס שנת 2007.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יונדאי גטס "אוכלת" דלק בגרסה הקודמת שלה שלפני מתיחת הפנים,ראה תמונה :

107109350_hyundai-getz.jpg

ביונדאי גטס שאחרי מתיחת הפנים צריכת הדלק טובה יחסית והיא הגיעה לארץ ב2007(או אמצע 2006),ראה תמונה:

hyundai-getz-2004.jpg

אני מכיר את האקסנט ואני עדיין בטוח שהגטס תהיה אופציה עדיפה(וחדשה!) יותר(חסכון גדול מהאקסנט לא תראה).

הסובארו עושה בממוצע 1-10.היונדאי 1-12 בערך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה צריך לפרט מה חשוב לך,חיסכון? כוח? ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...