Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, שבוע שעבר הבאתי לעולם פאביה חדשה 12'.

הרכב הגיע אליי עם זוג קומפונטט מקדימה בלבד, על הנייר נראה לי שלא יספיק, בפועל הכנסתי דיסק בערך 4\3 עוצמה ושומעים מצויין וחזק (אהבתי מאוד את הצלילים, הכל מכוון ומדוייק).

קיצור לפני הרכב הזה לא שמתי לב לטוויטרים כלל, בשום מקום, פתאום עכשיו אני כן "מרגיש" אותם.

כמה שאלות:

יש לי קוואליר בבית, אני עוד לא יודע מה אני יעשה איתה (ימכור או לא), אני צריך פיתרון זמני.

הרמקולים שלה טובים מאוד ביחס ל95', אבל עכשיו אני מרגיש שחסר ההפרדה והגבוהים.

חשבתי לקנות טוויטרים מאיזה מקום ולחבר. (השאלה היא איך אני מחבר? פשוט ל+- של הרמקול או שחייב מגבר או ציוד נוסף?)

אם אני מעיף את ה6X9 האחוריים ושם 6X9 חדשים עם טוויטרים, יהיה הבדל מבחינת ההפרדה והצלילים הגבוהים?

תודה לכם!

• תוכן חדש...