Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פתגם בערבית שאומר בתרגום לעברית- מה שהיה מת.(אילי פאת מת).

מה שהיה לפני 3 שבועות היה ויתכן,שתקלה שהתחילה אז התפתחה במשך הזמן.

לא ממליץ לך להמשיך לנסוע,אתה מסכן את המשך חייו של המנוע.

ממליץ לחזור לרון לאבחון מעמיק ולפתור את התקלה.

כפי שמרק 10 אמר,יתכן והבעיה במפסק לחץ שמן אך אם הוא תקין,יש לבדוק אפשרות של הצטברות בוצה ברשת משאבת השמן.

קשה להאמין שזה קורה בק"מ כזה אך בכל זאת, אם זה יהיה החשד,יש לפרק את אגן השמן ולנקות היטב את רשת המשאבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני במקומך הייתי גורר את האוטו למוסך רון,מבקש שיחליפו פילטר שמן,יחליפו שמן.

ולפני שהטיפול שיפרקו קרטר לנקות בוצה מהרשת.

במידה והתופעה חוזרת הייתי מחליף משאבת שמן.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אני במקומך הייתי גורר את האוטו למוסך רון,מבקש שיחליפו פילטר שמן,יחליפו שמן.

ולפני שהטיפול שיפרקו קרטר לנקות בוצה מהרשת.

במידה והתופעה חוזרת הייתי מחליף משאבת שמן.

אם הנורה לא דולקת קבוע אין צורך לגרור

האפשרות הקלה והזולה:

אתה יכול לנסות את התוסף,צריך לנסוע בערך 500 עד 1000 ק"מ עד שהשפעתו מורגשת רצוי בסל"ד גבוה ,המנוע גם יהיה הרבה יותר שקט.(אני נסעתי חודשים עם בעיית לחץ שמן נמוך בסרק לאחר נסיעה מהירה וארוכה,החלפתי הכל למעט משאבת שמן והבעיה נפתרה חלקית בלבד-לאחר 1000 ק"מ מהוספת התוסף התופעה לא חזרה כלל)

אפשרות שניה(אם אתה ממש חרד ומעונין לכסות את כל האפשרויות -כמובן בעלויות גבוהות יותר אך פחותות בהרבה מלרוץ ולהחליף משאבה):לנסוע למוסך לבקש לפרק קרטר,לבדוק את מצב הפילטר הפנימי,לנקות או להחליף במידת הצורך לבדוק באם יש בוצה (אם יש אז ישנן שיטות שונות לניקוי)להחליף שמן פילטר שמן וליתר ביטחון יוניט לחץ שמן להוסיף את התוסף(5 אחוז מכמות השמן המנוע).

פורסם
אין צורך להוסיף שום תוסף לשמן המנוע.

מנועי 1.6L FSI לא סובלים מבעיות בוצה או לחץ שמן נמוך.

אלא אם כן...

סה"כ מנוע.

"תקפיד" על מירווח טיפולי יצרן ע"פ ק"מ ולא ע"פ זמן(אם הרכב עושה נסיעות קצרות) ותחליף פעם בשנתיים שמן חצי סינטטי עלום שם אז גם במנוע זה יכולה להיוצר בוצה.(תאירוטית).

(כבר ראיתי מספיק אנשים עם רכבים חדישים ומלוקקים שמוסיפים שמן מינרלי או חצי סינטטי עלום שם שקנו ב"זול" בסופר)

בלי שום קשר:נכון שאין צורך להוסיף את התוסף הזה.אך מנסיון שלי גם כאשר אני משתמש בשמן סינטטי 5W40 של LM שנחשב איכותי התוסף משפר את התנהגות המנוע.

פורסם

הי ,

תודה לכל העוזרים אבל נכון לעכשיו אני ממשיך לעקוב אחר התופעה.

במהלך השבוע נדלקה לי הנורה פעם אחת לכמה שניות וברגע שעצרתי היא נכבתה.

התופעה מופיעה כאשר אני נוסע במהירות איטית(גולש) לכיוון צומת ולא לוחץ על הגז .

יש לי שאלה הבאה האם יתכן שיש לי בעיה במערכת חשמל \ מצבר ?

היום בדקתי את המתח על המצבר ובהתנעה הוא היה מאוד גבולי כמעט ונפל מ-10 וולט( על פי ספר שקיים ברשותי בהתנעה מתח המצבר חייב להיות לא נמוך מ - 10 וולט.)

אני רוצה לציין שבבוקר האוטו מניעה אבל לוקח לו כמה "סיבובים" עד שהוא מניע (אני משתמש כל יום באוטו כך שהמצבר אמור להטען ) . לפני התנעה מתח של המצבר היה 12.4 לאחר התנעה 13.9.

בנוסף ניתקתי את הקונקטור של הפלוס וחיברתי אמפר מטר לראות שאין זליגות ולא ראיתי משהו חריג.

בחיבור של ההקונקטור של הפלוס בחזרה שמתי לב שיש ניצוץ כשאני נוגע בפלוס של המצבר עם הקונקטור.

האוטו היה כבוי ומפתח היה בחוץ (תחושה כאילו יש "קצר" בין פלוס ומינוס) .

המצבר נקנה בינואר 2012.

תודה!

פורסם
המנוע היה דלוק משהו כמו 10 דקות במהלך הבדיקה ומד הלחץ היה מחובר אליו כל הזמן הזה .

בדקתי אצל רון ואני די בטוח שהוא ידע מה הוא עושה

כן, אבל הבעיה עדיין קיימת ונורת לחץ שמן זה לא משהו שסוחבים. ויש לטפל דחוף כי אם יש באמת בעיה של לחץ שמן נמוך במנוע אתה תגדיל נזק שכבר אולי קיים.

• תוכן חדש...