Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתוקק לאופנוע ספורט, אבל מה, תקציב אין (לא אם אני רוצה לשמור על שלום בית :wink: )

חשבתי על הרעיון הבא, אולי תגידו שאני ד. ביל ואולי לא...

להלביש על האופניים מעטפת קרטון בצורת ZX9 ולהשמיע קולות מוקלטים של ZX9 דרך מגפון.

כדי להתגבר על בעיית המהירות אני ארכוש גמל, אקשור אליו את האופניים ואקשור לו את החמינדוס.

עוצו לי עצה, מה דעתכם?

פורסם
:-D

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=45892

ושואל השאלה שפתחה את האשכול? לא להאמין שיש כאלו נהגים על הכביש...:shock:

כרובי ,

אני מבקש.

אנחנו לא צוחקים על המגבלות שלכם (מספיק גם ככה שחסרים לכם שני גלגלים ו-5 ס"מ בממוצע :twisted: ) ,

אל תצחקו על המגבלות שלנו.

היה נחמד אם אחד מכם היה קופץ להסבר לאותו שואל מבולבל מיהו יעיין בטיח מסככת האבטיחים...:idea:

פורסם
אני משתוקק לאופנוע ספורט, אבל מה, תקציב אין (לא אם אני רוצה לשמור על שלום בית :wink: )

חשבתי על הרעיון הבא, אולי תגידו שאני ד. ביל ואולי לא...

להלביש על האופניים מעטפת קרטון בצורת ZX9 ולהשמיע קולות מוקלטים של ZX9 דרך מגפון.

כדי להתגבר על בעיית המהירות אני ארכוש גמל, אקשור אליו את האופניים ואקשור לו את החמינדוס.

עוצו לי עצה, מה דעתכם?

BEEN THERE

DONE THAT...

:|

bike.jpg

פורסם

אני מתפלא שאף אחד לא הציע לו לשים טלכרט בגלגלים...דרך אגב, יש קיטים להתקנה של טורבו לאופנועים בארה"ב. עם מניפה משתנה וווסת מתכוונן.

בנו ככה היבוסה עם 230 כ"ס וזה עם הווסת על לחץ נמוך ו"יומיומי"...

אה, גם בלי הנוס:roll: ...

עם לחץ מקסימלי ונוס- 300 כ"ס!!!!!!!!!!! ומנוע מפוצץ ....

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם
אני מתפלא שאף אחד לא הציע לו לשים טלכרט בגלגלים...דרך אגב, יש קיטים להתקנה של טורבו לאופנועים בארה"ב. עם מניפה משתנה וווסת מתכוונן.

בנו ככה היבוסה עם 230 כ"ס וזה עם הווסת על לחץ נמוך ו"יומיומי"...

אה, גם בלי הנוס:roll: ...

עם לחץ מקסימלי ונוס- 300 כ"ס!!!!!!!!!!! ומנוע מפוצץ ....

קח בחשבון ששוב זה בארה"ב.

המקום בו רוב הרוכבים בכביש די מתמחים בקו ישר בלבד...

בין הרבה מאוד אנשים שהכרתי בטקסס, רוב בעלי האופנועים לא ממש ידעו מה לעשות איתו בפניה.

קו ישר? חופשי גז!

פניה?

לאט לאט.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...