Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מגעיל על הנהג הישראלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לפנות צהריים, הלכתי להצביע, ואחרי שסיימתי נסעתי לבקר חבר שעובד במרכז של חנויות ומזללות, בקרבת מקום יש מגרש חנייה שבד"כ די מאוכלס ומקומות החנייה שם מאוד צפופים ולא רבים. ראיתי מרחוק איזה יונדאי אקסנט שיוצאת מחנייה אז התקרבתי לעברה, ושם ראיתי את אחד הדברים הכי מעצבנים שיכולים להיות. האישה שנהגה באקסנט בסביבות גיל ה60 לקחה רברס, והורידה לפיאט אונו שחנתה במקביל אליה את פנס האיתות, בדקה לראות אם מישהו מסתכל, לא שמה לב אלי, שמה בדרייב (אני משאר שהייתה אוט') ושיפשה את האונו, עוד פעם הסתכלה אם מישהו רואה ונסעה.

אני הייתי בהלם, ומהר העתקתי מספר הרכב ושהשארתי את הפרטים של האוטו עם מספר הטלפון שלי, כעבור שעה אני מקבל שיחה מבחורה צעירה, שמודה לי בכל דרך אפשרית, ואומרת שהצלתי אותה כי אין לה עודף כסף לתקן את האוטו עכשיו, והחבר שלה קצין במשטרה אז הוא הולך לטפל במקרה. בכל מקרה, יצאתי עם הרגשה ממש טובה, כי אני יודע איך ההרגשה לבוא ולמצוא את האוטו שלך דפוק וסרוט.

גועל נפש של אנשים!! :mad:

פורסם

מעשה מגעיל וחבל שהוא כל כך אופייני לנהגים הישראלים :!::!::!:

עשית מעשה יפה מאוד וטוב שכך אסור להעלים עין ממקרים כאלה.

ממש גועל נפש גם לי קרה דבר כזה עשו לי משהו דומה רק שלי עשו שיפשוף קטן אבל גם הוא מעצבן :bad-word::bad-word::bad-word:

פורסם

צריך להגיש תלונה על נהגים כאלה על "תאונת פגע וברח".

בגלל נהגים כאלה אני משקיע כל שנה 600 ש"ח על תיקון לחיצות בדלתות ותיקון שריטות-שלא נדבר על זה שצבעתי את הטמבון כבר 3 פעמים, בפעם האחרונה הלכתי ראש בראש עם bmw שראיתי אותו משפשף לי בחנייה את הטמבון ורשמתי את המס' שלו ותבעתי את החברת ביטוח שלו על הכל.

כנראה שההשתתפות עצמית לא תזיז לו הפעם אבל בשנה הבאה הוא יזכור אותי טוב טוב שהפרמיה שלו תעלה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אני הייתי בהלם, ומהר העתקתי מספר הרכב ושהשארתי את הפרטים של האוטו עם מספר הטלפון

כי אני יודע איך ההרגשה לבוא ולמצוא את האוטו שלך דפוק וסרוט.

גועל נפש של אנשים!! :mad:

ממש כל הכבוד, :mm_yeah::mm_yeah: אנשים פשוט חרא

פורסם
צריך להגיש תלונה על נהגים כאלה על "תאונת פגע וברח".

בגלל נהגים כאלה אני משקיע כל שנה 600 ש"ח על תיקון לחיצות בדלתות ותיקון שריטות-שלא נדבר על זה שצבעתי את הטמבון כבר 3 פעמים, בפעם האחרונה הלכתי ראש בראש עם bmw שראיתי אותו משפשף לי בחנייה את הטמבון ורשמתי את המס' שלו ותבעתי את החברת ביטוח שלו על הכל.

כנראה שההשתתפות עצמית לא תזיז לו הפעם אבל בשנה הבאה הוא יזכור אותי טוב טוב שהפרמיה שלו תעלה.

זוהי בדיוק האשמה בה תואשם הנהגת הנבזית.

כל הכבוד על היוזמה והאכפתיות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא יאומן , אני בדיוק עכשיו יורד לחניה

ורואה שפשוף בצבע ירוק על הכנף הימנית אחורית שלי..

אין לי מזל ..

אחבל שאף אחד לא ראה מי עשה...

אני מקווה שזה משהו שפוליש יכול להוריד

אלו לא שריטות אלא שפשוף..

עכשיו תמליצו לי על פוליש טוב...

:evil:

פורסם

גועל נפש, זה עדיין מעצבן אותי שאני נזכר לפני חצי שנה, שהגעתי לאוטו וכל כנף האחורית הייתה משופשת בצבע שחור ואדום (האוטו היה בצבע כסף).

אני לא יכול להבין את חוסר האחריות ואת השפלות של אנשים. כל פעם שאני מחנה את האוטו במגרש חנייה אני עוזב אותו עם כאב לב וכשאני חוזר אני אומר כל פעם תודה לאל שאין שפשושים ודפיקות בפח.

ולתן כל דפיקה קטנה כזאת עולה הון עתק, ולאנשים אין סבלנות וכסף ללכת לתקן את זה, אז מה שקורה זה שכל מכונית שנייה שאתה רואה על כביש\ אפילו כאלה חדשות לגמרי חבולות בצורה זאת או אחרת, וזה פשוט שערורייה שהמקום הבטוח היחד שאפשר לשים את המכונית זו חנייה פרטית. ולפעמים גם זה לא שאתה גר בבניין והחניות הן משותפות ללא מחיצה בין מקום למקום.

לדעתי צריך להקים מפלגה למען זכויות הרכב!!

כלומר: זכותו של כל רכב להשאר שלם ו"בריא" מכל פגיעות שהן, ושתהיה אכיפה על מוסכים גנבים!!!

יחי הפרולטריון!! - לא יודע למה כתבתי את זה- אבל הייתי צריך איזה פיניש חזק! :lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

לפני כשבועיים הייתי מקור ראשון למקרה דומה:

נסעתי ביום שישי בערב עם חברים ברח' המסגר, התחיל לרדת גשם קצת לפני והכביש נהיה חלק.

עמדתי ברמזור בצומת, ולאלה שמשמאלי היה ירוק, בתחילה הרמזור שם היה ריק אבל הגיעה לאנטיס מרחוק והיה לה ירוק אז היא כמובן נסעה כאשר היא באה לפנות שמאלה, פתאום מימינה מגיעה דייהטסו שכנראה עצרה מאוחר מידי והיא החליקה פנימה, זיינה ללאנטיס את כל הפנס והחרטום הקידמי-שמאלי, הנהגת שבפנים הייתה בשוק לא זזה, בדייהטסו היו שני צעירים, הנהג החל לעצור בצד אבל החבר שישב לידו עשה לו עם הידיים "סע סע" והוא פשוט שם גז וברח...

מאנייקים לא חסרים פה בקיצור

פורסם
לא יאומן , אני בדיוק עכשיו יורד לחניה

ורואה שפשוף בצבע ירוק על הכנף הימנית אחורית שלי..

אין לי מזל ..

אחבל שאף אחד לא ראה מי עשה...

אני מקווה שזה משהו שפוליש יכול להוריד

אלו לא שריטות אלא שפשוף..

עכשיו תמליצו לי על פוליש טוב...

:evil:

תהיה רגוע , לירן

אם זה רק שפשוף שלא חדר את הצבע , פוליש NO7 פשוט יעלים לך אותו. מנסיון.

פורסם

אני מסכים עם כל מילה ומילה שנאמרה כאן, אבל לפעמים צריך לחשוב גם מהצד השני. זה הזמן להבהיר שמעולם לא שפשפתי ולו רכב אחד, אבל לפעמים

מתוך אזרחות טובה אתה משאיר פתק על חלון של איזה אוטו ששפשפת, ואז אתה מקבל פצצה בפנים מאיזה מניאק שמתחיל להלביש עליך עוד

כל מיני שפשופים ומכות שהיו על האוטו. איזה כיף, הא?

:puzzled:
  • תוכן חדש...