Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי היום רכב יד שנייה ( מאזדה 2, 2008 ) , הרכב הגיע עם טלפון קבוע ספיריט ברכב ( לא מוברג )

1. אני מעוניינת לפרק אותו - היכן ניתן לעשות את זה ומה העלות של פירוק ?

2. במקום הנ"ל ארצה לרכוש דיבורית בלוטוס עם מעמד לאייפון ואם ניתן שתהיה גם אפשרות להטענה

אני לא כ"כ מבינה במחירים של המוצר הזה אבל התקציב בסביבות ה- 300 ש"ח +-

אשמח להמלצות על איזה דיבוריות מומלץ וגם איפה מומלץ לקנות ולהתקין

תודה מראש למשיבים וערב טוב

שיר

פורסם

פירוק זה בין 50 ל100 שקל בהגזמה פראית ובטירוף (10 דקות במקרה הרע.)

לגבי דיבורית לא מכיר לעומק. אבל חיפוש בזאפ . וחזרה לכאן לשאלות יהיה הרבה יותר יעיל.

לגבי מתקן לאיפון. מתקנים טובים יכולים לעלות 150 ו200 שקל (יקר כן בחו"ל הרבה פחות)

טעינה לאיפון כ50-70 שקל מטען לאיפון לרכב. (בחו"ל כ2-5 דולר)

את הדיבורית לפי הסוג יש עלות התקנה. דיבורית יחידה אחת. או דיבורית בחלקים.

*דיבורית ביחידה אחת זה אומר הכול בחתיכה אחת ויש לה מטען חיצוני מחובר למצית. (רמקול / מקלט / מקרופון/ חיבור טעינה)

* דיבורית בחלקים (מקרופון למעלה במגן שמש. לחצנים על הדש ורמקול מוחבא למטה. וחיבור לחשמל קבוע.

כל דיבורית עלויות התקנה שונות. (ליחידה אחת לרוב אין עלויות ) חוץ מתוספת למפצל למצית בגלל המטען של האיפון..

לדיבורית בחלקים עלויות התקנה כבר. בין 50 ראיתי כבר ל150 שקל בקלות. בנוסף לעלות היחידה. (לפעמים המחיר כולל התקנה)

את המתקן מחברים לשמשה בפומפה (אין עלות התקנה.)

ואת המטען מחברים לחור של המצית. (אין עלות התקנה)

תתחדשי על הרכב.

ונסיעה בטוחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...