Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על משפחתית עד 130K !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים ,

אשמח לעזרתכם בבחירת רכב משפחתי עד 130K, השאיפה לחדש מהחברה, אך גם אופציות של שנתון 2010-2011 יילקחו בחשבון.

הרכב ישמש אותנו זוג + ילד (עם שאיפה להתרחבות).

לכן חשוב לי שהרכב יהיה מרווח מאוד, תא מטען גדול , אמין , עלויות החזקה סבירות , שלא ישתה דלק וכו' .

מספר רכבים שמשכו את עיניי..

פולקסווגן ג'טה

קרוז טורבו

יונדאי I35

אשמח להמלצות לגבי הרכבים שציינתי ו/או על רכבים אחרים שיכולים לענות לדרישות שלי .

תודה אנשים ושבוע טוב

פורסם

היונדאי מרווחת מאחור, תא מטען סביר +, אמינות ככל הנראה תהיה כמו כל יונדאי מהזמן האחרון (שזה מעולה), ועלויות אחזקה לא יקרות. מבחינת דלק אין לי מושג, אבל כמו כל משפחתית מודרנית סטנדרטית ככל הנראה ( 1 ל-12 ממוצע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת אני איתך בסיפור..

לאחרונה יצא לי לנהוג קצת על הקרוז טורבו...

עולם שונה לגמרי מכל מה שמכיר על משפחתיות.

היא נרת גדולה וגם בפנים היא גדולה.

כל הפינוקים האפשריים וגם כאלו שלא חלמתי עליהם.

שליטה מלאה על הרגיו מההגה.

קרוז קונטרול בהגה.

תא מטען ממש אבל ממש ענק.

מנוע אמנם רק 1400 אבל טורבו עם 140 סוסים ומרגיש קליל. הגגה ממש נוח

אני דיי נוטה לקנות אחת כזו והיא לא קוריאנית אלא אמריקאית אז יש הבדל.

אמינות?? זה הזמן יגיד אבל לדעתי תראה אמינות טוב.

זה היה ה 30 שניות שלי על קרוז טורבו.

פורסם

לדרישות הצנועות שלך, הקורולה עדיפה על כולם בגלל עלויות אחזקה, שמירת ערך ואיכות.

כל השאר אולי טובים בתחומים מסויימים, אבל אתה ממש לא תרגיש בזה.

אם "נדלקת" על אוטו מסויים, אז לך על זה. אחרת לך על ברירת המחדל.

פורסם

יונדאי I35 נראה כי תהיה פחות רלוונטית . פחות אהבתי את רמת הגימור הפנימית של הרכב .

כך גם לגבי הקורולה .

ההתלבטות העיקרית בינתיים היא בין הג'טה לקרוז טורבו .

אשמח לשמוע אופציות מעניינות נוספות.

פורסם
יונדאי I35 נראה כי תהיה פחות רלוונטית . פחות אהבתי את רמת הגימור הפנימית של הרכב .

כך גם לגבי הקורולה .

ההתלבטות העיקרית בינתיים היא בין הג'טה לקרוז טורבו .

אשמח לשמוע אופציות מעניינות נוספות.

הייתי בהתלבטות די דומה לשלך

רכב נוסף שהתלבטתי בינו לבין הג'טה היה הפוקוס סטיישן 2.0

הקרוז אמנם יותר מאובזרת מהג'טה , אבל נפל תא המטען שלה קטן יותר, המרווח הפנימי די זהה, אם כי בג'טה המרווח האחורי בולט לטובה עם מקום רב גם לרגליים וגם לראש

נוחות הנסיעה טובה יותר בג'טה לטעמי

ומבחינת ביצועים אם מדובר במנוע 1.2 TSI בג'טה על אף איכותו הוא יהיה חלש יותר מ1.4T בקרוז

אך לעומת זה עקב כך צריכת הדלק של הג'טה טובה בהרבה

בנוסף לגבי עיצוב הפנים - מנקודת מבט אישית בלבד - הג'טה משדרת יותר איכות

מן הסתם הייתי ממליץ לך נסיעת מבחן בשתיהן בכדי לראות במי מהן תאהב לנהוג יותר ומי עושה לך את זה יותר

שוב, מבחינה אישית שלי , בחרתי בסופו של דבר את הג'טה כי היא ענתה על הדרישות שלי - מרווחת , נוחה , תא מטען גדול , ביצועים מספיקים , בטיחות , תחושה של איכות, בנוסף אהבתי את הצורה החיצונית החדשה שלה, ואני פחות מתרגש מאבזור כזה או אחר כמו שליטה על מערכת השמע מההגה , חיבורי USB או בקרת שיוט .

פורסם
מה ההבדל בין קוריאנית לאמריקאית בימינו? :roll:

כמו ההבדל בין רכב לקופסת פח... גם יפניות דרך אגב, קופסאות פח ותו לא. אמינות אמינות אבל עדיין קופסאות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
שלום אנשים ,

אשמח לעזרתכם בבחירת רכב משפחתי עד 130K, השאיפה לחדש מהחברה, אך גם אופציות של שנתון 2010-2011 יילקחו בחשבון.

הרכב ישמש אותנו זוג + ילד (עם שאיפה להתרחבות).

לכן חשוב לי שהרכב יהיה מרווח מאוד, תא מטען גדול , אמין , עלויות החזקה סבירות , שלא ישתה דלק וכו' .

מספר רכבים שמשכו את עיניי..

פולקסווגן ג'טה

קרוז טורבו

יונדאי I35

אשמח להמלצות לגבי הרכבים שציינתי ו/או על רכבים אחרים שיכולים לענות לדרישות שלי .

תודה אנשים ושבוע טוב

היי,

לגבי הקרוז טורבו- הרכב עכשיו במבצע במחיר של 129K (המחיר המקורי 139K)

לרכב מנוע 1.4 טורבו (מנועי טורבו ידועים כמנועים אשר מעניקים ביצועים טובים בהרבה בצריכת דלק פחותה משמעותית ממנועים אחרים, זאת עקב מגדש אויר אשר מגדיל את יחס הדחיסה לבוכנות). צריכת דלק של 15 ק"מ לליטר (לפי נתוני יצרן מדובר על 6.2 ל' למאה ק"מ), תיבת הילוכים אוטומטית המותאמת במיוחד למנוע האקוטק 1.4 טורבו וחבילה ספורטיבית. הרכב מאוד בטיחותי ומרווח, מגיע עם 10 כריות אויר ומערכת בקרת יציבות (דירוג שיא של 5 כוכבים במבחני בטיחות),

היחיד בקטגוריה עם 10 כריות אויר כסטנדרט.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות,

גיא משברולט

פורסם

לא שיש לי משהו נגד הקרוז אבל ב 130K הייתי לוקח אוקטביה 1.8 TSI.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...