Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אתה לא יודע בכלל אם הניידת בתמונה מעורבת בתגובה למקרה חרום או לא אז מה מטרתו של השרשור?

ללכלך על שוטרים?

כל הכבוד.

הנה זרקת את טיפת הרפש שלך.

מרוצה?

יופי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מזה, אמבולנס מייצג גוף שמטרתו להציל חיים והוא אכן עושה זאת ולכן היחס כלפיהם סלחני בהרבה.

אתם כל כך ילדותיים, חיים בסרט מרד נעורים טיפוסי.

"בגלל שאמבולנס לא נותן לנו דוח"ות אז מותר לו לעבור על החוק בשביל פלאפל"

"אמבולנס מציל חיים ולכן..." - כנראה שלא הבנת שהמשטרה לא עוסקת במשלוחי טייק אווי או שיפוצים.

פורסם

"אמבולנס מציל חיים ולכן..." - כנראה שלא הבנת שהמשטרה לא עוסקת במשלוחי טייק אווי או שיפוצים.

הכוונה היא כמובן לדו"חות סרק, אולי לא קיבלת עדיין ולכן אתה לא מבין.

פעם אמא שלי מיהרה ושכחה את התיק עם רישיון הנהיגה בבית, במקרה גם עצר אותה מתנדב שמצא את מי לעצור.

מיותר לציין שהיא נוסעת כחוק (=לאט) ומתבלטת בכביש עקב כך, מבחינת טסט הכל תקין וכמובן שאין עבירות קודמות.

מבחינת המתנדב הוא כמובן עשה את שלו ותפס עבריין תנועה קטן - בקיצור, למה לעזאזל לתת דו"ח 100 ש"ח?!

אז כן, מעתה ואילך בעולם הפייסבוק כל שוטר שעובר על החוק יתפרסם ברבים ואם צריך אז שייענש בחומרת הדין!

גם אם מדובר בשוטר מצטיין רמה A++ (כולם טועים לא?). אם יצא זכאי והיה בתפקיד, אז עבר את "הביקורת הציבורית".

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
הכוונה היא כמובן לדו"חות סרק, אולי לא קיבלת עדיין ולכן אתה לא מבין.

פעם אמא שלי מיהרה ושכחה את התיק עם רישיון הנהיגה בבית, במקרה גם עצר אותה מתנדב שמצא את מי לעצור.

מיותר לציין שהיא נוסעת כחוק (=לאט) ומתבלטת בכביש עקב כך, מבחינת טסט הכל תקין וכמובן שאין עבירות קודמות.

מבחינת המתנדב הוא כמובן עשה את שלו ותפס עבריין תנועה קטן - בקיצור, למה לעזאזל לתת דו"ח 100 ש"ח?!

אז כן, מעתה ואילך בעולם הפייסבוק כל שוטר שעובר על החוק יתפרסם ברבים ואם צריך אז שייענש בחומרת הדין!

גם אם מדובר בשוטר מצטיין רמה A++ (כולם טועים לא?). אם יצא זכאי והיה בתפקיד, אז עבר את "הביקורת הציבורית".

אוכל לציין כי קיבלתי בעבר דו"ח אחד שלא הסכמתי איתו לגמרי.

מצד שני, גם לי, וגם לאמי במקרה אחר כבר ויתרו לאחר בדיקה במסופון על חוסר במסמכים.

אין אני אומר שאין מקום לביקורת ציבורית על גוף שבסופו של דבר אורגן למען הציבור.

ניחן הבדל גדול בין זה לבין לצלם כל רכב ביטחון עומד בצורה שלך אסור לעמוד ולהתלהם על כך בצורה ילדותית ללא ביסוס על שום עובדה (או אפילו משהו נסיבתי), פשוט מהסיבה שזה נהיה באופנה לאחרונה.

לבסוף, למרות שהשוטר לא בא לקראת אימך בשגיאתה ואכף את החוק בצורה לא וותרנית במקרה שלה, לדעתי יהיה מוטב שלא תתעצבן כלכך ותצלם כל רכב משטרתי שלא חונה כחוק... פשוט מכיוון שבסופו של יום זו המציאות, הרכב הזה בתפקיד מוגדר ע"י המדינה ולו יש פריווילגיות שלך ולעוד 20 מליון רכבים אזרחיים אין, כי אז תהיה עוד יותר אנדרלמוסיה בכבישים.

פורסם

טוב.

בוא נגיד שהשוטר הנ"ל ניצל את תפקידו לעיניין אישי "חיים או מוות".

נצא מנקודת הנחה שהתיק האישי שלו נקי והוא שוטר מצטיין ברמה גבוהה.

האם צריך להיענש בחומרת הדין?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אבל אתה לא יודע בכלל אם הניידת בתמונה מעורבת בתגובה למקרה חרום או לא אז מה מטרתו של השרשור?

ללכלך על שוטרים?

כל הכבוד.

מרוצה?

יופי!

אני חושב שנקודת המוצא בכל הדיון התיאורטי הזה היא שהשוטרים אינם בפעילות מבצעים מכל סוג שהוא.

אז זה שלא.

בהקשר של ההבדל ביחס האזרח לאמבולנס שאינו חונה כחוק (שלא בתפקיד) לבין ניידת משטרה, ככל הנראה האמבולנס יקבל יחס סלחני יותר. אתה לא מסכים? (ואין שום קשר לסרטי נעורים או ז'אנרים אחרים).

אני חושב שכנראה שאתה אינך מבין כי שוטר אינו מעל לחוק, אלא רק כאשר יש צורך אמיתי בכך ולצורך מילוי תפקידו. אם מדובר על דברים אחרים: שווארמה, פלאפל, פיצה, דואר, בנק, להביא משהו ועוד אלף ואחד דברים שאינם קשורים למילוי תפקידו של השוטר, אז כן, גם לשוטר אסור, במקרים הללו, לחנות על אדום לבן או מדרכה או כל פעולה בלתי חוקית אחרת.

יתר על כן, במדינות מתוקנות, דברים כאלו אינם קורים, כי אף שוטר/ת כלל לא יעלה זאת על דעתו. אני רק יכול להגיד לך שאם שוטר גרמני יתקע את הניידת שלו על המדרכה כי בא לו Bratwurst ומישהו יצלם את זה ויתלונן (ובגרמניה מישהו יצלם את זה ויתלונן) אז אני לא אופתע אם אותו שוטר יסולק מתפקידו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חבל שלא הביא לך דו"ח, אתה חצוף ועובר את הגבול.

השוטר קיבל קריאה, הם מצא את המקום הראשון שהוא יכול לעצור בו בלי להפריע לתנועה(בטח על זה לא חשבת) ועצר כדי לשרת אזרח שהיה במצוקה. ואתה במקום להגיד כל הכבוד לשוטר שלא עצר באמצע הכביש אלא כיבד את התנועה בכביש למרות שיש אזרח במצוקה שצריך להגיע אליו, אתה מוציא אייפון כמו עוד אחד מטומטם וחושב שהוא גבר.

לא הבנתי איפה החוצפה שלי פה

ראיתי שהם עצרו לא במקום, תוך כדי הנחה שלא היה להם בסדר עדיפויות לחפש חניה הראתי להם חניה 15 מטר מקדימה, שים לב שרשמתי שמדובר בכביש מרכזי (משמע הדבר גרם להפרעה רצינית בתנועה). אז הצעתי להם פתרון, אולי אני חצוף, אבל בסופו של דבר לקח עוד שעה וקצת עד שנסעו מהרחוב, מזל שיש חצופים כמוני שיציעו להם לזוז :|

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

ללכלך על שוטרים?

כל הכבוד.

מרוצה?

יופי!

סליחה אבל פעם אחרונה שבדקתי זו מדינה דמוקרטית ומותר להביע ביקורת על המדינה (וכן שוטרים זה חלק מהמדינה)

אולי תכניס לעצמך לראש שהחוק מתחיל ראשית מהאנשים שאוכפים אותו ומייצגים אותו , אם הם פועלים כעבריינים , למה לנו כאזרחים לשמור על החוק.

ובנימה אישית יותר יחסית למישהו שרשום הרבה בפורום הזה ודיי פעיל בו , אני לא מבין איך לא למדת להתבטא כבר בלי לרדת לרמה של ילד בכיתה א שמקלל את כל העולם , תלמד לנהל שיחה בלי לנסות להעליב את הצד השני .

ביקורת זה לא רפש , וזאת פעם אחרונה שאני אתייחס למה שאתה רושם .

פורסם

אם הם יתעכבו במשך חצי שעה, כנראה שזה בגלל שהם בדיוק באמצע לא לעשות כלום.

חוץ מזה, אמבולנס מייצג גוף שמטרתו להציל חיים והוא אכן עושה זאת ולכן היחס כלפיהם סלחני בהרבה.

אמבולנס אכן מייצג גוף שמטרתו להציל חיים, בדקת לאחרונה את השחיתות במד"א לעומת השחיתות במשטרה??

אתה תופתע, סמוך עליי בקטע הזה.

אני מניח שיש לך ניסיון רב בסיורים במשטרה שאתה יודע שהם באמצע לא לעשות כלום.

אני אגיד לך שעד לפני 4 חודשים התנדבתי, להגיד שלא עושים כלום, זה יפה אבל לא מחובר למציאות.

אני לא אגיד לך שאין שעות מתות, יש והרבה, תנסה לשבת בניידת ותשמע על מה קוראים למשטרה ותבין.

אני אגיד לך, מישהו החליט בצעד מבריק תיק לפטופ לא בפח (רחמנא ליצלן) אלא בכניסה לבניין, ראו את זה שכנים אחרים וקראו למשטרה. עכשיו תגיד ברמת העיקרון מה הבעיה פותחים את התיק וזורקים לפח. אז זהו שלא בדיוק, צריך לקרוא לחבלן וב2:30 לפנות בוקר צריך להעיר חצי בניין כדי שאף אחד לא ייפגע.

קח לעצמך עוד משהו, כשיש תאונה, מקרה חירום, הטלפון הראשון שאנשים יחשבו לעשות הוא 100, לא 101 לא 102, אלא 100, תחשוב למה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

בוא נגיד שהשוטר הנ"ל ניצל את תפקידו לעיניין אישי "חיים או מוות". נצא מנקודת הנחה שהתיק האישי שלו נקי והוא שוטר מצטיין ברמה גבוהה.

האם צריך להיענש בחומרת הדין?

באותה חומרה בדיוק שאתה או אני היינו נענשים. האם יש לך בכלל ספק?

האם פקיד בבנק מקבל כסף בחינם?

האם עובד בבית החולים מקבל מורפיום במתנה?

האם עובדי חברת החשמל מקבלים חשמל בחינם (במדינה מתוקנת, הכוונה)?

דני

נ.ב. לגבי כל ההערות על השוטרים העושים את עבודתם וכולי - אין ספק שזה נכון, ושאם שוטר לא יוכל לעצור גנב/אנס כי אין חניה באיזור, אז משהו קצת התבלבל; אבל עדיין אני חושב שצריך לשים לב לכך שכל כך הרבה אנשים מניחים שהשוטר החונה באיסור כנראה לא בתפקיד. אולי זה קשור להוא שראה שוטרות חונות כך וקונות בגדים, או לזה שרואה שוטרים נוסעים בניגוד לכל חוקי התנועה שלא לצורך (אני, לא פעם ולא פעמיים), וכן הלאה.

פורסם
סליחה אבל פעם אחרונה שבדקתי זו מדינה דמוקרטית ומותר להביע ביקורת על המדינה (וכן שוטרים זה חלק מהמדינה) .

אין שום קשר לדמוקרטיה או לזכויות שלך, זה קשור האם לביקורת שלך יש איזשהוא קשר למציאות.

מה שאתה עושה זה כאילו שתראה סתם איזה בחורה בפינת הרחוב בלילה (מחכה לחבר שיאסוף אותה) ותעלה תמונה לפורום ותכתוב שהיא זונה.

פורסם
אין שום קשר לדמוקרטיה או לזכויות שלך, זה קשור האם לביקורת שלך יש איזשהוא קשר למציאות.

מה שאתה עושה זה כאילו שתראה סתם איזה בחורה בפינת הרחוב בלילה (מחכה לחבר שיאסוף אותה) ותעלה תמונה לפורום ותכתוב שהיא זונה.

אם אותה בחורה כבר נתפסה מספר פעמיים לפני כשהיא מציעה את שירותיה לכל המרבה במחיר אז כן הייתי עושה את אותו ההקשר שוב.

אתה לא יכול להשוות גוף פרטי (כן כפל משמעות) , לגוף ציבורי , נכון שזו הנחה שיכול להתברר כטעות , אבל זו עדיין הנחמה שמתבססת על הרבה מקרי עבר בהן המשטרה ניצלה את מעמדה (או ליתר דיוק אינדיבידואלים ניצלו את מעמדם) תוך כדיי עבירה על החוק , אם המשטרה הייתה מתנהגת כמשטרות אחרות בעולם , לא הייתי אומר מילה אבל לאור , ההיסטוריה של המשטרה אני לא מאמין לה , ותקן אותי אם אני טועה אבל תמיד מתסכלים על עברו של פרט כדיי לאפיין אותו , כאן המשטרה נכשלה .

פורסם

גם אמבולנס שעוצר לשאוורמה ומפריע לתנועה בזמן שהוא בדרך הביתה לכוננות, הוא צריך להיענש כמו רופא או אחות שעושה אותו הדבר עם הרכב הפרטי שלה.

לא תסכים?

ואל תשווה את גרמניה לישראל.

יש הרבה דברים שהאישיות הגרמנית מתייחסת אליהם בשונה מאישיות מזרח תיכונית.

לא אומר שאין לנו לאן לשאוף בהרבה מהמקרים, אך אני מתאר לעצמי שאתה לא באמת בוחן פסקי דין גרמניים.

סביר להניח גם, שאתה עצמך נותן לעצמך הקלות בחיי היום יום בכביש (או בכללי) שבגרמניה אזרחים לא נותנים לעצמם.

לא התכוונתי לפגוע או להעליב בשורה האחרונה שכן אני לא יודע איך אתה חי את חייך; פשוט לא נתקלתי עדיין באנשים כאן שחיים בצורה 'גרמנית'.

פורסם

יש לא מעט כאלה, באופן כללי אני יכול להגיד עליהם שהם אומללים.

פורסם

בדיוק.

עצה לחיים, תבין איפה אתה חי ותשתדל לקבל את זה, או שתנסה את מזלך במקום אחר.

אני מבין שזה כביכול 'וותרני' ולא נכון חברתית, אבל בסופו של יום אתה תהיה זה שתסבול בכל פעם שמישהו לא מתנהג בגרמניות מסביבך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...