Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכבים כן יחליפו הילוך אחרי 100 קמ"ש בעלייה, לא?

גיר חכם לא יחליף בעלייה להילוך שיוט, אלא אם כן אתה בא במהירות הזאת על הילוך שיוט ממישור ואז עולה את העלייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם,

אך גם אם אני עוזב את הגז לגמרי לכמה שניות הוא לא מעביר לרביעי,

אלא מתחיל לאבד מהירות עד שהוא מגיע נניח ל-80 קמ"ש שאז אני לא מצפה שהוא יעביר לרביעי ב- 80 ואז אני מאיץ שוב.

חלקכם כתבתם שיכול להיות שיש בעיה (וחלקכם כתבתם שאין בעיה)

שאלתי היא במידה ויש בעיה מה היא יכולה להיות?

כי במישור וכן בעליות קלות הרכב מעביר חלק.

פורסם

99% שאין לך בעיה,

קרא את זה:

Electronic Control System

Grade Logic Control System

Ascending Control

When the PCM determines that the vehicle is climbing a hill in D or D3 positions, the system extends the engagement area of 2nd and 3rd gear to prevent the transmission from frequently shifting between 2nd and 3rd gears and between 3rd and 4th gears, so the vehicle can run smooth and have more power when needed.

Shift schedules stored in the PCM between 2nd and 3rd gears and between 3rd and 4th gears, enable it to automatically select most suitable gear according to the magnitude of a gradient.

PCM - POWERTRAIN CONTROL MODULE או יחידת הבקה של הגיר.

• תוכן חדש...