Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני כשתירצה למכור את הרכב ולא תדע בדיוק איזה יד,אל תופתע אם תתקשה למכור. לדעתי זה מראה על חוסר רצינות,אל תפגע.

בתור מישהו שחובב רכב לדעתי לדעת איזה יד הרכב של האלף בית.

עדר?

הסיכוי שאנשים שמציגים נתונים של רכב ישן עם פחות ידים,למשל שנת 2000 ויד 2,לדעתי הסיכוי טוב יותר שהוא נשמר טוב,והבעלים יכול לספר על ההיסטוריה.שוב,זה לא מדע מדויק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אנשים רוצים לקנות רכב משנת 2004 ושיהיה יד שנייה כלומר שיהיו לו רק שני בעלים קודמים שכל אחד החזיק את הרכב תקופה ארוכה.

אך אותם אנשים מוכרים את הרכב שלהם כל תקופה כי הם רוצים להתקדם.

כשהם באים לקנות ממך רכב, הם שואלים את אחת השאלות הסתומות "למה אתה מוכר" :roll: (כדי שלך יהיה מה לקנות)

אחר כך כשהם מוכרים הם לא שוכחים לציין שהם מוכרים "עקב המעבר לרכב חדש" :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פה אני מסכים,כאילו הם מצפים שתגיד אני מוכר כי הרכב עושה בעיות?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נוכל ליישב את הויכוח הזה אבל בכל אופן :

תנו לי בבקשה סיבות ליתרונות לכאורה לרכב עם מס' ידיים נמוך או למה מס' ידיים גבוה מהווה בעיה ואני אנסה לענות על כל אחת.

Gn'f'R

פורסם

אני אף פעם לא ראיתי במספר ידים חשיבות מצידי שזה לא יופיע ברשיון

הרכב שלי שנת 2006 יד 5! ,הבעלים הקודמים היו נערה בת 20 שהרכב היה אצלה שנה ובגלל הדלק (אופטרה) היא לא הצליחה לעמוד בהוצאות -לקחתי לבדיקה יצא הכל תקין הלכנו לדואר כדי להעביר בעלות ושלום על ישראל.!

פורסם

לפי דעתי יד זה כן חשוב.

אם רכב שנת 2002 יד 2 זה אומר שפחות או יותר הרכב היה אצל כל נהג 4-6 שנים שזה אומר שיש סיכוי יותר טוב שהבעלים טיפל בו בעקביות הן מבחינת הזמן והן מבחינת המוסך והחלקים.

רכב ישן יחסית שהיה אצל כמה בעלים, כל אחד שנה שנתיים או פחות זה מעיד על חוסר עקביות בטיפולים, ובצורת הנהיגה על הרכב

(...רכב להעביר איתו את התקופה)

בנימה פחות מדעית: רכב זה כמו בחורה- ככל שאתה נמצא איתה יותר זמן, יותר אכפת לך ממנה!

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

בנימה פחות מדעית: רכב זה כמו בחורה- ככל שאתה נמצא איתה יותר זמן, יותר אכפת לך ממנה!

בדיוק הפוך!!

ככל שאתה נמצא איתה יותר זמן אתה עלול לקחת אותה כמובן מאליו ולא כמו בהתחלה שהייתם חוגגים כל שטות כמו :

יום ההיכרות

יום הנשיקה הראשונה

יום הפעם הראשונה

היום בו החזקתם ידיים לראשונה וכו'

ימי הולדת היו גרנדיוזים והכל היה מרגש בהתחלה.

אותו דבר רכב,רכב שעבר הרבה ידיים נהנה מנדיבות הבעלים שכל אחד בתורו השקיע ביישור קו נדיב במעמד הקנייה

ופינק אותו כמו שמפנקים בחורה בשנה הראשונה במערכת היחסים.

Gn'f'R

פורסם
כשהם באים לקנות ממך רכב, הם שואלים את אחת השאלות הסתומות "למה אתה מוכר" :roll: (כדי שלך יהיה מה לקנות)

אחר כך כשהם מוכרים הם לא שוכחים לציין שהם מוכרים "עקב המעבר לרכב חדש" :shock:

זו שאלה לגיטימית לחלוטין שלעיתים יכולה לסייע בלסנן אנשים שמסתירים מידע כלשהו לגבי הרכב.

אתן לך דוגמא:

ראיתי איזה רכב ביד 2 שהבחורה רשמה בתיאור שהיא מוכרת את הרכב בגלל נסיעה לחו"ל. התקשרתי אלייה שאלתי שאלות שמעניינות אותי ואז גם שאלתי "למה את מוכרת את האוטו?", הפעם היא אמרה שהיא מוכרת כי היא אמורה לקבל רכב מהעבודה.

פורסם
לא נוכל ליישב את הויכוח הזה אבל בכל אופן :

תנו לי בבקשה סיבות ליתרונות לכאורה לרכב עם מס' ידיים נמוך או למה מס' ידיים גבוה מהווה בעיה ואני אנסה לענות על כל אחת.

כשתרצה למכור רכב יד 2 תקבל הרבה טלפונים ותמכור מהר

כשתרצה למכור רכב יד 5 תצרך תחכה הרבה יותר לקונה שלא יחשוב על הסרט של מכירת רכב יד 6

פורסם
אני אף פעם לא ראיתי במספר ידים חשיבות מצידי שזה לא יופיע ברשיון

הרכב שלי שנת 2006 יד 5! ,הבעלים הקודמים היו נערה בת 20 שהרכב היה אצלה שנה ובגלל הדלק (אופטרה) היא לא הצליחה לעמוד בהוצאות -לקחתי לבדיקה יצא הכל תקין הלכנו לדואר כדי להעביר בעלות ושלום על ישראל.!

אופטרה יד5? :shock: מה אתה עושה בפורום רכב ?

בינתיים כל המכוניות שקניתי היו יד ראשונה ואני אמשיך להקפיד על זה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
כשתרצה למכור רכב יד 2 תקבל הרבה טלפונים ותמכור מהר

כשתרצה למכור רכב יד 5 תצרך תחכה הרבה יותר לקונה שלא יחשוב על הסרט של מכירת רכב יד 6

מה שנכון נכון.

אבל האובססיה למס' בעלויות קודמות לרכב היא תופעה ישראלית מוזרה .

Gn'f'R

פורסם

היתרונות שביד נמוכה היא שיהיה יותר ביקוש לרכב,יש יותר סיכויים שיש היסטורית טיפולים,חלק מהמחשבה של אנשים היא שרכב עם הרבה ידים נמכר כיוון שיש איזשהי בעיה.

פורסם

זה כמו האגדה האורבנית על כך שרכבים נוסעים לגן עדן אחרי 200K,

צריך לפתוח מגרש מיוחד לרכבים כאלו ולזרוק לשם גם את הרכבים עם יד גבוהה-

הם הסרטן של המכוניות! .

Gn'f'R

פורסם
הרכב שלי בן 12 שנה שנת 2000, שניסתי לשקלל מחיר במחירון היה כתוב "לא רלוונטי בשנים אלו"

אם כן ממתי זה רלוונטי?

תודה

זה לא משנה כמה ידיים יש לרכב כל עוד הוא תקין

פורסם

כל מקרה לגופו.

יש יתרון ליד נמוכה, כמו שנאמר, סטטיסטית - הסבירות למצוא רכב שמור ביד נמוכה גבוה מרכב באותו גיל ביד גבוהה.

למה?

היסטוריית טיפולים, אחזקה שוטפת, טסט בזמן, וכיוצ"ב.

למרות שגם בעל רכב יכול להתעלל ולהזניח את רכבו הותיק בתקופה האחרונה עד למכירה, ובסוף והישען ע לזה שהרכב יד נמוכה, אז הוא "שמור".

ככל שהשנים חולפות, למספר הידיים יש פחות ופחות משמעויות, וגם תלוי בסוג הרכב.

יש רכבים שהגיוני שיוחלפו כל שנה-שנתיים (רכבי ספורט), ויש רכבים שזה לא הגיוני בשבילהם.

בשורה התחתונה יש לבדוק את הרכב ספציפי ואז להחליט.

מי שרוצה לקנות - שיקנה.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
  • תוכן חדש...