Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להנות ממוזיקה, גם ללא מכבר ברכב?

איך ניתן לשפר "מערכת" פשוטה של: רמקולים קואקסיאלי קדמיים ורמקולים 6X9 אחוריים.

Nir Goldman-Fux

פורסם

גם אני בבעיה הזאת :D ואצלי התוצאה דווקא לא רעה בכלל..

יש לי זוג טמפו עם טוויטרים של וויפה, כל אחד מהם מוגבר על ערוץ נפרד של הרדיו דיסק (המידים מחוברים ליציאות הקדמיות והטוויטרים מחוברים ליציאות האחוריות), רמקוליים אחוריים לא מחוברים. בנוסף יש לי סאב של מחשב באוטו שיושב מתחת לכסא שליד הנהג, קצת מאולתר אבל מכניס עומק למוזיקה.

יוצא שכאילו יש לי מגבר של 2 ערוצים עם 38W rms.

פורסם

אורן , אני לא מבין איך אתה מחבר טויטרים בנפרד ומידים בנפרד לhd.... הוצאת את הקרוס?? אם כן צפה פגיעה בטויטר(מניסיון).

ולא הבנתי את חישוב ה 38 rms , מערכות מוציאות בחסד 18

פורסם

שלום לך,

כאשר רוכשים רמקולים איכותיים בעלי רמת נצילות גבוהה (לאו דווקא RMS גבוה) וHU איכותי (מותג), ניתן להגיע למערכת שמע באיכות מספקת.

פורסם
אורן , אני לא מבין איך אתה מחבר טויטרים בנפרד ומידים בנפרד לhd.... הוצאת את הקרוס?? אם כן צפה פגיעה בטויטר(מניסיון).

ולא הבנתי את חישוב ה 38 rms , מערכות מוציאות בחסד 18

אוראל*

המידים נשארו עם הקרוס הרגיל של הטמפו והטוויטרים מחוברים עם קבל בטור.

לפי האתר של קלריון הקלריון cz500 מוציא 19 וואט, אם אתה מסתכל על זה כסט הסט מקבל 38 וואט.

• תוכן חדש...